Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně to přijde normální, když si vzpomenu na sebe když mi bylo 13, taky bych nejradši v tom věku chodila se starším
a kdyby se mi to máma snažila zakazovat, tak tím víc bych se snažila s ním scházet…čím víc mi naši zakazovali, tím více jsem si všechno dělala po svém. Je to blbý věk no
.
@Linamati píše:
Já vím, ale z vlastní zkušenosti vím že čím víc jí to bude zakazovat.. tím víc to pro ní bude zakázané ovoce.. s tím bohužel nehne. Je v pubertě a s těma se prostě nedá hnout.. takže jí jen radím aby ji dala prášky.. ale když ji to zakáže tak to dopadne tak že buď bude dělat naschvály, lhát, nebo uteče z domova.. prostě tak to je . Ale neříkám že s tím souhlasím:-)
Tak prasky bych ji urcite nedavala… Ve 13 ani nemusi mit jeste MS, nebo teprve kratce, a uz si huntovat telo praskama… To bych dceri nedelala. A vubec bych sex ve 13 nepodporovala. Rekla bych ji, at si pocka do 15, at s nim jde na zmrzku nebo do kina, ale na toto at nespecha…
@hani28 píše:
Tak prasky bych ji urcite nedavala… Ve 13 ani nemusi mit jeste MS, nebo teprve kratce, a uz si huntovat telo praskama… To bych dceri nedelala. A vubec bych sex ve 13 nepodporovala. Rekla bych ji, at si pocka do 15, at s nim jde na zmrzku nebo do kina, ale na toto at nespecha…
Holky vy mě máte za magora co by dítě cpal do sexu a prášku
ale mám 2 mladší sourozence a vím co se dělo v jejich třídách.. proto to píšu. Být to na mě tak jí prášky nedávám a kluka jí zatrhnu ![]()
@Linamati píše:
Holky vy mě máte za magora co by dítě cpal do sexu a práškuale mám 2 mladší sourozence a vím co se dělo v jejich třídách.. proto to píšu. Být to na mě tak jí prášky nedávám a kluka jí zatrhnu
Nj doba je silena, desim se co bude za cca 10 let, az v tom veku bude dcera…
kdyz jsme v tom veku byli my, urcite by rodice nerekli ze to je normalka 13 a 16 ![]()
@Klara1678 píše:
Je normalni kdyz 13 leta holka chodi se 16 letym klukem?
Přijde mi to v rámci normálnosti. Mě sice ve 13 kluci jeste nic moc neříkali, ale starší kluci o mě (zřejmě vzhledem k tomu, že jsem se zdála o dost starsi postavou i chováním) v té době zájem měli a já si s nima i rozuměla (jen jsem neměla zájem o líbání ani nic dalšího). Ale opravdu bych hodila vážně řeč o sexu a jiných sexuálních praktikách, protože ve 13 to není zase až tak neobvyklé, jak si mnoho lidí myslí a skutečně to v tom věku není jen záležitost děcek ze sociálně slabších rodin.
@BloomingGorgeous píše:
Normalni to je, dulezity je podle me nezakazovat a hlavne o vsem mluvit. Tedy hlavne o tom, ze sex jeste ne. A casem resit antikoncepci. Dulezity je taky ton, spis kamaradsky. Lepsi je zkousnout neco, co me trochu desi a mit to pod kontrolou nez zakazovat a strkat hlavu do pisku a riskovat nejake nemile prekvapeni.Podle me to plati i co se tyka vecirku. Tedy ve vyssim veku. Radeji pustit a ve dve rano cekat jako kamaradka pred klubem v aute nez zakazovat a pak holka pujde tajne s kamaradkou a nekdo je po ceste domu muze prepadnout..
Hlavne mit prehled a veci pod kontrolou
Souhlasím a podepisuji v celém rozsahu ![]()
@Ou píše:
Souhlasím a podepisuji v celém rozsahu
Od Tebe me to tesi
Rada ctu Tve prispevky ![]()
@Linamati píše:
Já vím, ale z vlastní zkušenosti vím že čím víc jí to bude zakazovat.. tím víc to pro ní bude zakázané ovoce.. s tím bohužel nehne. Je v pubertě a s těma se prostě nedá hnout.. takže jí jen radím aby ji dala prášky.. ale když ji to zakáže tak to dopadne tak že buď bude dělat naschvály, lhát, nebo uteče z domova.. prostě tak to je . Ale neříkám že s tím souhlasím:-)
Ale ona jí to v tomhle věku ještě zakazovat musí. Jinak bude mít nejspíš problém taky. A cpát třináctce hormony? Vážně? ![]()
Byla jsem taky v pubertě a taky mi lecos zakazováno bylo. Ale představ si, že jsem poslechla. Divný, co?
@Russet píše:
Ale ona jí to v tomhle věku ještě zakazovat musí. Jinak bude mít nejspíš problém taky. A cpát třináctce hormony? Vážně?
Byla jsem taky v pubertě a taky mi lecos zakazováno bylo. Ale představ si, že jsem poslechla. Divný, co?
Já to vím ale přijde mi že dnešní puberťáci jsou horší. Víc si dovolí. Já si nemyslím že by měla souložit na potkání ale zároveň si myslím že lepší některé věci řešit teď nežli později. Ale já jsem taky silně proti práškům. A taky si myslím že na vztah je ještě brzy ale myslím že by jí zakladatelka musela stát za zadkem aby tomu zabránila ![]()
@Linamati píše:
Já to vím ale přijde mi že dnešní puberťáci jsou horší. Víc si dovolí. Já si nemyslím že by měla souložit na potkání ale zároveň si myslím že lepší některé věci řešit teď nežli později. Ale já jsem taky silně proti práškům. A taky si myslím že na vztah je ještě brzy ale myslím že by jí zakladatelka musela stát za zadkem aby tomu zabránila
Souhlas. Navíc já si teda nedovedu moc představit, že bych ve 13 poslechla rodiče s kým se můžu bavit a s kým ne (nikdy to na mě teda ani nezkoušeli) a hlavně si teda nedokážu představit, jak by to dokázali uhlídat, jestli s někým chodím nebo ne. Když bych chtela, tak bych si to dokázala zaridit tak, aby o tom chození rodiče nevěděli (stejně jako nevěděli o dost dalších věcech). Ve 13 už jsem měla docela dost svou hlavu a narizeni rodičů jsem si regulovala dle svého uvazeni. A měla jsem pocit, že dost věcem proste nerozumí a rozhodli se špatně, protože jsou „mimo“.