Dcera a láska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
15.7.18 18:44

Dcera a láska

Je normalni kdyz 13 leta holka chodi se 16 letym klukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
15.7.18 18:45

normalni mi to neprijde ..co tak kluk muze videt na 13 lete 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
15.7.18 18:46

@Klara1678 proč by to nebylo normální… pokud po ní nevyžaduje sex, tak to je docela normální věkový rozdíl na pubertální lásku

• Citovat
  • Upravit
Deja-vu
15.7.18 18:47
@Anonymní píše:
normalni mi to neprijde ..co tak kluk muze videt na 13 lete 8o

to si zakladatelka odpověděla sama sobě anonymně?  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
998
15.7.18 18:48

To záleží, kdo co považuje za normální. I kdybych nesouhlasila, promluvila bych si s ní určitě o bezpečném sexu. Těhotná 13ka už normální není a jen těžko se dá předpokládat, že klučina bude čekat 2 roky, až budou moci mít sex. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.7.18 18:49

No neumím posoudit 13letou, ale já začala s manželem chodit, když mi bylo 15 a jemu 18 ( můj otec tenkrát trapně vyváděl, že mi jako kamarádky musí stačit, zavíral mě doma, zakazoval mi se bavit s klukama, když jsme byli parta na zmrzlině, fakt hodně lidí, jasně i můj manžel, tehdy přítel, tak dojel autem, vyváděl jak pominutý, narval mě do auta a vezl domů, no prostě totální magořina a trapárna) no a jsme spolu dodnes, 28 let. Tři roky nejsou žádný rozdíl. Pokud spolu nemají sex ( my taky dlouho neměli, fakt jsme spolu prostě chodili), tak mi na tom nepřijde nic strašnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.18 18:50
@Deja-vu píše:
to si zakladatelka odpověděla sama sobě anonymně? :mrgreen:
to já nepsala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.18 18:52
@terinka4444
@terinka4444 píše:
No neumím posoudit 13letou, ale já začala s manželem chodit, když mi bylo 15 a jemu 18 ( můj otec tenkrát trapně vyváděl, že mi jako kamarádky musí stačit, zavíral mě doma, zakazoval mi se bavit s klukama, když jsme byli parta na zmrzlině, fakt hodně lidí, jasně i můj manžel, tehdy přítel, tak dojel autem, vyváděl jak pominutý, narval mě do auta a vezl domů, no prostě totální magořina a trapárna) no a jsme spolu dodnes, 28 let. Tři roky nejsou žádný rozdíl. Pokud spolu nemají sex ( my taky dlouho neměli, fakt jsme spolu prostě chodili), tak mi na tom nepřijde nic strašnýho.
děkuju :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.7.18 18:53

To záleží jak vypadá a chová se. Mě když bylo 13 tak jsem vypadala na 20 a 16 byl pro mne malé pískle. Celkově jsem měla kamarádky a kamarády 18+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
15.7.18 18:59
@Klara1678 píše:
Je normalni kdyz 13 leta holka chodi se 16 letym klukem?

Já si myslím že je to jejich věc. Dneska ta doba je trochu jiná.. takže bych to nechala být. Jen bych asi hlídala antikoncepci :mrgreen: Stejně s tím nic neuděláš..

• Citovat
  • Upravit
53518
15.7.18 19:45
@Linamati píše:
Já si myslím že je to jejich věc. Dneska ta doba je trochu jiná.. takže bych to nechala být. Jen bych asi hlídala antikoncepci :mrgreen: Stejně s tím nic neuděláš..

Ona je za ni zodpovědná a dcera je „pod zákonem“. Moc k smíchu mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.7.18 19:58

Nezakazovala bych, muze to mit opacny efekt. “Normalni” mi to prijde :nevim: . Musis posoudit ty, zda je on vhodny pro 13ctku. Ja ve 13 mela dvojky prsa, boky a vypadala jsem uz jako zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.7.18 20:02

Přijde mi to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.7.18 20:03
@terinka4444 píše:

To vám gratuluju. :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15.7.18 20:25

Normalni to je, dulezity je podle me nezakazovat a hlavne o vsem mluvit. Tedy hlavne o tom, ze sex jeste ne. A casem resit antikoncepci. Dulezity je taky ton, spis kamaradsky. Lepsi je zkousnout neco, co me trochu desi a mit to pod kontrolou nez zakazovat a strkat hlavu do pisku a riskovat nejake nemile prekvapeni.

Podle me to plati i co se tyka vecirku. Tedy ve vyssim veku. Radeji pustit a ve dve rano cekat jako kamaradka pred klubem v aute nez zakazovat a pak holka pujde tajne s kamaradkou a nekdo je po ceste domu muze prepadnout..

Hlavne mit prehled a veci pod kontrolou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný