Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem sice muž a otec mé dcery Haničky, ale obracím se na Vás s prosbou o radu, nebo zkušenost. Dcera je v sedmém měsíci a dnes, když byla na kontrole u doktora, tak jí řekl, že miminko(holčička) přestalo růst, že to může být že stresu, dcera chodí ještě do práce, prodávat občerstvení do stánku v ZOO, jsme z toho s manželkou smutní, pro to se obracím na Vás, jestli nemá někdo s tuto nesnází a nejistotou nějakou zkušenost. Děkuji předem za odpovědi. Miroslav.
@Donald.77 píše:
Dobrý den, jsem sice muž a otec mé dcery Haničky, ale obracím se na Vás s prosbou o radu, nebo zkušenost. Dcera je v sedmém měsíci a dnes, když byla na kontrole u doktora, tak jí řekl, že miminko(holčička) přestalo růst, že to může být že stresu, dcera chodí ještě do práce, prodávat občerstvení do stánku v ZOO, jsme z toho s manželkou smutní, pro to se obracím na Vás, jestli nemá někdo s tuto nesnází a nejistotou nějakou zkušenost. Děkuji předem za odpovědi. Miroslav.
Tak do prace chodi hromada tehotnych. Neco ji k tomu doktori rekli, ne?
@vokishka Ve stresu je mnoho těhotných, ale v drtivé většině to opravdu není důvod, proč miminko přestává růst. Na vině je většinou málo funkční placenta, miminko nedostává dostatek výživy, občas nedostatek plodové vody.. V každém případě je to důvod ke zvýšenému sledování, pokud to dr. neřeší, změnit okamžitě gynekologa, protože by to taky nemuselo vůbec dobře dopadnout! Občas je v zájmu přežití miminka zapotřebí těhotenství ukončit předčasně.
A nemohla by si vzít do stánku v zoo třeba nějakou opičku, lamu nebo tučňáka? Že by ji rozveselili a holčička zase začne růst a budete všichni šťastní. A já si taky přijdu koupit limču a budu se spokojeně usmívat.
Já dělala v práci v 7 měsíci roční účetní závěrku. To je teprve ten pravej stres.
@Cullenova píše: 😂 tohle musí být troll, pane Miroslave.
Dnes se tu trollí ve velkém.
@Donald.77 píše:
Tak předpokládám, že pan doktor se k tomu nějak vyjádřil. Miminko může být v limitu a nemusí, ale na to vám odpoví jen lékař. Tady na emiminu ti nikdo kvalifikovaně neporadí. Do práce chodí většina těhotných a práce na stánku v zoo mi nepřipadá jako nějaký extrémní stres.
Pokud tedy nejsi troll, držím palce ať vše dobře dopadne.
@Donald.77 píše:
Doktoři jí k tomu určitě něco řekli ne? Já to třeba nevěděla až do porodu a o to větší to byl průšvih a šok. Synovi je dneska 13 a kromě toho, že je prcek, tak mu nic není.
Pracuje hromada těhotných a na mnohem víc náročných pozicích.
@Donald.77 píše:
Tak je pod lékařským dohledem a pokud bude něco v nepořádku, vyvolají Haničce porod. Nesouvisí to nejspíš s prací, těhotné běžně pracují do 6 týdnů od porodu.
Je jí 24let, nebydlí s námi, ani o tom neví, že píšu na tohle fórum, ještě jsem zapomněl napsat, že má hodně práce kolem baráku, kachny, slepice, koně ![]()
@Kelsey píše:
Ten příspěvek nepsal chlap ani omylem.
Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás! ![]()