Dcera čeká miminko

2
20.6.22 20:12

Dcera čeká miminko

Dobrý den, jsem sice muž a otec mé dcery Haničky, ale obracím se na Vás s prosbou o radu, nebo zkušenost. Dcera je v sedmém měsíci a dnes, když byla na kontrole u doktora, tak jí řekl, že miminko(holčička) přestalo růst, že to může být že stresu, dcera chodí ještě do práce, prodávat občerstvení do stánku v ZOO, jsme z toho s manželkou smutní, pro to se obracím na Vás, jestli nemá někdo s tuto nesnází a nejistotou nějakou zkušenost. Děkuji předem za odpovědi. Miroslav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66586
20.6.22 20:18
@Donald.77 píše:
Dobrý den, jsem sice muž a otec mé dcery Haničky, ale obracím se na Vás s prosbou o radu, nebo zkušenost. Dcera je v sedmém měsíci a dnes, když byla na kontrole u doktora, tak jí řekl, že miminko(holčička) přestalo růst, že to může být že stresu, dcera chodí ještě do práce, prodávat občerstvení do stánku v ZOO, jsme z toho s manželkou smutní, pro to se obracím na Vás, jestli nemá někdo s tuto nesnází a nejistotou nějakou zkušenost. Děkuji předem za odpovědi. Miroslav.

Tak do prace chodi hromada tehotnych. Neco ji k tomu doktori rekli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
20.6.22 20:24

😂 tohle musí být troll, pane Miroslave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.6.22 20:25

@vokishka Ve stresu je mnoho těhotných, ale v drtivé většině to opravdu není důvod, proč miminko přestává růst. Na vině je většinou málo funkční placenta, miminko nedostává dostatek výživy, občas nedostatek plodové vody.. V každém případě je to důvod ke zvýšenému sledování, pokud to dr. neřeší, změnit okamžitě gynekologa, protože by to taky nemuselo vůbec dobře dopadnout! Občas je v zájmu přežití miminka zapotřebí těhotenství ukončit předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36227
20.6.22 20:25

A Haničce je 15, nebo proč to řešíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
20.6.22 20:27

Troll. Nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
20.6.22 20:31

A nemohla by si vzít do stánku v zoo třeba nějakou opičku, lamu nebo tučňáka? Že by ji rozveselili a holčička zase začne růst a budete všichni šťastní. A já si taky přijdu koupit limču a budu se spokojeně usmívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37271
20.6.22 20:34

Já dělala v práci v 7 měsíci roční účetní závěrku. To je teprve ten pravej stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.6.22 20:35
@Cullenova píše: 😂 tohle musí být troll, pane Miroslave.

Dnes se tu trollí ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
20.6.22 20:36
@Donald.77 píše:

Tak předpokládám, že pan doktor se k tomu nějak vyjádřil. Miminko může být v limitu a nemusí, ale na to vám odpoví jen lékař. Tady na emiminu ti nikdo kvalifikovaně neporadí. Do práce chodí většina těhotných a práce na stánku v zoo mi nepřipadá jako nějaký extrémní stres.
Pokud tedy nejsi troll, držím palce ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
20.6.22 20:37
@Donald.77 píše:

Doktoři jí k tomu určitě něco řekli ne? Já to třeba nevěděla až do porodu a o to větší to byl průšvih a šok. Synovi je dneska 13 a kromě toho, že je prcek, tak mu nic není.
Pracuje hromada těhotných a na mnohem víc náročných pozicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.6.22 20:37

Ten příspěvek nepsal chlap ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.22 20:39
@Donald.77 píše:

Tak je pod lékařským dohledem a pokud bude něco v nepořádku, vyvolají Haničce porod. Nesouvisí to nejspíš s prací, těhotné běžně pracují do 6 týdnů od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.22 20:52

Je jí 24let, nebydlí s námi, ani o tom neví, že píšu na tohle fórum, ještě jsem zapomněl napsat, že má hodně práce kolem baráku, kachny, slepice, koně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.6.22 20:54
@Kelsey píše:
Ten příspěvek nepsal chlap ani omylem.

Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek