Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A můžou tam neplnoletí? Jinak za mě ne, já bych si je do domu nepustila. Kdysi jsem se na ten pořad dívala docela ráda, ale teď je to opravdu spíš o tom, jak píšete - intriky, pomlouvání, čím větší exot, tím lepší… už se mi to nelíbí. ![]()
Muzou tam i neplnoleti, je to tam casto. Muze varit treba u kamaradky, kdyz jsi proti. Ja bych ji to dovolila i kdyby to byl trapas tak za chvili si na to nikdo nevzpomene ![]()
Jejda, tak předražený počítač…na co?! Já bych jí to nepovolila a řekla jí důvody, proč. Navíc to se to pěkně mluví, ale jak přijde na věc a natáčení se bude blížit…nebude z toho ona sama nervózní? Jestli si uvědomuje i tuto stránku věci. Navíc byt je váš a vy si určujete, kdo se vám tam bude promenádovat…
Mně to přijde pořad na úrovni Výměny manželek. Nemůže si na notebook vydělat jinou brigadou, než se nechat kritizovat v TV pro pobavení pár důchodců? Ještě si nechat šmejdit kameru a celý štáb v bytě. Režie bude vyžadovat akci, zvrtne se to a dcera z toho může mít psychické problémy.
Nemůžete ji půjčit peníze s tím, že vám je bude splácet zpětně.
Jé a to já bych jí to dovolila, může být sranda a zážitek, ale jednak musí počítat s tím, že ji třeba nevyberou, a když jo, tak třeba nevyhraje, tak aby nebyla zklamaná.
Pokud bych sama o něčem takovém uvažovala, šla bych právě kvůli zážitku než penězům.
Pokud by to byla soutěž pouze o vaření, tak bych do toho sama šla a povolila to i dceři. Ale to kolem, šmejdění, vymýšlení trapné zábavy, pomlouvání…nikdy.
Me by vadily ty pomluvy a hlavně hrabání cizích lidí u mě doma. Jako nesleduji, ale co se občas objeví na netu, no ani omylem.. oni si tam prolézají skříně atd..
rozmluvila bych jí to. Nebo ať do toho jde, ale v jiné domácnosti ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.
Dcera (v lete ji bude 18) prisla s tim, ze by chtela jit varit do Prostrena. Ze nejaka jeji spoluzacka vyhrala pulku vyhry a kdyz jsme ji odmitli koupit zbytecne pro nas drahy pocitac (cca 100tis) tak se zabejcila, ze si vydela tak. O vikendech chodi do mistni hospody pomahat v kuchyni, ale ze na ten notebook si proste i s kapesnem od nas nevydela. varit umi, dela nam treba sushi a indickou ci jinou exotickou kuchyni, ale ja nevim jestli to povolit, ikdyz uvari pro nas a i navstevu, tak je ale obcas zmatkarka a „veci ji padaji z rukou“ a pak ten bordel![]()
Chlap je proti, ze nechce aby se po byte promenadovali cizi lide a cmuchali. Videla jsem nedavno par dilu a musim rict, ze mi neprijde, ze je to soutez o vareni, ale plna intrik, pomlouvani a kdyz ma nekdo doma neco „lepsiho“ tak je spatne bodovan a pomlouvan. Je tu nektera, ktera mela dospivajici dceru v tomto poradu?
Urcite bude potreba souhlas, kdyby ji vybrali zakonneho zastupce ze? Jsem v rozpolezeni zda rozmlouvat a nebo ji nechat at si v nejhorsim namele papulu?
Dekuji za kazdy nazor
K čemu potřebuje tak drahý notebook?
Asi bych ji nechala, ale zkusila se s ni na to připravit. Třeba až dostane ty peníze, bude ji líto uvalit je za jeden notebook a koupi si nějaký normální a zbytek si necha
jinak podle mě je jedna věc umět vařit a druhá věc umět vařit pod tlakem, já jsem schopna pokazit i to, co vařím úplně běžně, když mě u toho někdo sleduje, začnu dělat chyby, jak kdybych v zivote v kuchyni nestala a to si myslím, ze jsem v tom už hodně zbehla a mám rutinu. Ale já jsem šílený tremista a nervak, proto bych tam nesla.
Nedovolila bych to,, ale kvůli tomu, že by mi cizí lidi hrabali ve věcech. Jinak toto neni moc soutěž o vaření…
Řekla bych že jí vyberou, berou každýho zoufalce co se přihlásí, no jestli dovolit tak at vaří jinde než doma, doma bych to nedovolila
Zrovna Prostřeno by mi nevadilo. Jen ji poučit, ať tam nedělá povýšenou krávu. Která intrikuje, druhé kritizuje za vše. To by se jí vymstilo.
Pokud bude normální, tak nevidím problém.
@Anonymní píše:
@topazio no zblba jiste vite, kterou znackou![]()
No ale 100K je i na jabko dost. Mám taky, ale za sotva třetinu. ![]()
Ahoj prosim anonym.
Chlap je proti, ze nechce aby se po byte promenadovali cizi lide a cmuchali. Videla jsem nedavno par dilu a musim rict, ze mi neprijde, ze je to soutez o vareni, ale plna intrik, pomlouvani a kdyz ma nekdo doma neco „lepsiho“ tak je spatne bodovan a pomlouvan. Je tu nektera, ktera mela dospivajici dceru v tomto poradu?
Urcite bude potreba souhlas, kdyby ji vybrali zakonneho zastupce ze? Jsem v rozpolezeni zda rozmlouvat a nebo ji nechat at si v nejhorsim namele papulu?
Dekuji za kazdy nazor
Dcera (v lete ji bude 18) prisla s tim, ze by chtela jit varit do Prostrena. Ze nejaka jeji spoluzacka vyhrala pulku vyhry a kdyz jsme ji odmitli koupit zbytecne pro nas drahy pocitac (cca 100tis)tak se zabejcila, ze si vydela tak. O vikendech chodi do mistni hospody pomahat v kuchyni, ale ze na ten notebook si proste i s kapesnem od nas nevydela. varit umi, dela nam treba sushi a indickou ci jinou exotickou kuchyni, ale ja nevim jestli to povolit, ikdyz uvari pro nas a i navstevu, tak je ale obcas zmatkarka a „veci ji padaji z rukou“ a pak ten bordel