Dcera chce vařit v Prostřenu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.2.22 16:33

Dcera chce varit v prostrenu

Ahoj prosim anonym.
Dcera (v lete ji bude 18) prisla s tim, ze by chtela jit varit do Prostrena. Ze nejaka jeji spoluzacka vyhrala pulku vyhry a kdyz jsme ji odmitli koupit zbytecne pro nas drahy pocitac (cca 100tis)tak se zabejcila, ze si vydela tak. O vikendech chodi do mistni hospody pomahat v kuchyni, ale ze na ten notebook si proste i s kapesnem od nas nevydela. varit umi, dela nam treba sushi a indickou ci jinou exotickou kuchyni, ale ja nevim jestli to povolit, ikdyz uvari pro nas a i navstevu, tak je ale obcas zmatkarka a „veci ji padaji z rukou“ a pak ten bordel :roll: :) Chlap je proti, ze nechce aby se po byte promenadovali cizi lide a cmuchali. Videla jsem nedavno par dilu a musim rict, ze mi neprijde, ze je to soutez o vareni, ale plna intrik, pomlouvani a kdyz ma nekdo doma neco „lepsiho“ tak je spatne bodovan a pomlouvan. Je tu nektera, ktera mela dospivajici dceru v tomto poradu? :oops: Urcite bude potreba souhlas, kdyby ji vybrali zakonneho zastupce ze? Jsem v rozpolezeni zda rozmlouvat a nebo ji nechat at si v nejhorsim namele papulu? :nevim: Dekuji za kazdy nazor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24621
1.2.22 16:38

A můžou tam neplnoletí? Jinak za mě ne, já bych si je do domu nepustila. Kdysi jsem se na ten pořad dívala docela ráda, ale teď je to opravdu spíš o tom, jak píšete - intriky, pomlouvání, čím větší exot, tím lepší… už se mi to nelíbí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.2.22 16:52

Muzou tam i neplnoleti, je to tam casto. Muze varit treba u kamaradky, kdyz jsi proti. Ja bych ji to dovolila i kdyby to byl trapas tak za chvili si na to nikdo nevzpomene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.2.22 16:55

Jejda, tak předražený počítač…na co?! Já bych jí to nepovolila a řekla jí důvody, proč. Navíc to se to pěkně mluví, ale jak přijde na věc a natáčení se bude blížit…nebude z toho ona sama nervózní? Jestli si uvědomuje i tuto stránku věci. Navíc byt je váš a vy si určujete, kdo se vám tam bude promenádovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21744
1.2.22 16:58

Mně to přijde pořad na úrovni Výměny manželek. Nemůže si na notebook vydělat jinou brigadou, než se nechat kritizovat v TV pro pobavení pár důchodců? Ještě si nechat šmejdit kameru a celý štáb v bytě. Režie bude vyžadovat akci, zvrtne se to a dcera z toho může mít psychické problémy.
Nemůžete ji půjčit peníze s tím, že vám je bude splácet zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.2.22 17:00

Jé a to já bych jí to dovolila, může být sranda a zážitek, ale jednak musí počítat s tím, že ji třeba nevyberou, a když jo, tak třeba nevyhraje, tak aby nebyla zklamaná.
Pokud bych sama o něčem takovém uvažovala, šla bych právě kvůli zážitku než penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
1.2.22 17:03

Pokud by to byla soutěž pouze o vaření, tak bych do toho sama šla a povolila to i dceři. Ale to kolem, šmejdění, vymýšlení trapné zábavy, pomlouvání…nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.2.22 17:12

Me by vadily ty pomluvy a hlavně hrabání cizích lidí u mě doma. Jako nesleduji, ale co se občas objeví na netu, no ani omylem.. oni si tam prolézají skříně atd.. :think: rozmluvila bych jí to. Nebo ať do toho jde, ale v jiné domácnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.2.22 17:13
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.
Dcera (v lete ji bude 18) prisla s tim, ze by chtela jit varit do Prostrena. Ze nejaka jeji spoluzacka vyhrala pulku vyhry a kdyz jsme ji odmitli koupit zbytecne pro nas drahy pocitac (cca 100tis) tak se zabejcila, ze si vydela tak. O vikendech chodi do mistni hospody pomahat v kuchyni, ale ze na ten notebook si proste i s kapesnem od nas nevydela. varit umi, dela nam treba sushi a indickou ci jinou exotickou kuchyni, ale ja nevim jestli to povolit, ikdyz uvari pro nas a i navstevu, tak je ale obcas zmatkarka a „veci ji padaji z rukou“ a pak ten bordel :roll: :) Chlap je proti, ze nechce aby se po byte promenadovali cizi lide a cmuchali. Videla jsem nedavno par dilu a musim rict, ze mi neprijde, ze je to soutez o vareni, ale plna intrik, pomlouvani a kdyz ma nekdo doma neco „lepsiho“ tak je spatne bodovan a pomlouvan. Je tu nektera, ktera mela dospivajici dceru v tomto poradu? :oops: Urcite bude potreba souhlas, kdyby ji vybrali zakonneho zastupce ze? Jsem v rozpolezeni zda rozmlouvat a nebo ji nechat at si v nejhorsim namele papulu? :nevim: Dekuji za kazdy nazor

K čemu potřebuje tak drahý notebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 17:20

@topazio no zblba jiste vite, kterou znackou :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
14576
1.2.22 17:21

Asi bych ji nechala, ale zkusila se s ni na to připravit. Třeba až dostane ty peníze, bude ji líto uvalit je za jeden notebook a koupi si nějaký normální a zbytek si necha ;) jinak podle mě je jedna věc umět vařit a druhá věc umět vařit pod tlakem, já jsem schopna pokazit i to, co vařím úplně běžně, když mě u toho někdo sleduje, začnu dělat chyby, jak kdybych v zivote v kuchyni nestala a to si myslím, ze jsem v tom už hodně zbehla a mám rutinu. Ale já jsem šílený tremista a nervak, proto bych tam nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13966
1.2.22 17:24

Nedovolila bych to,, ale kvůli tomu, že by mi cizí lidi hrabali ve věcech. Jinak toto neni moc soutěž o vaření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27597
1.2.22 17:31

Řekla bych že jí vyberou, berou každýho zoufalce co se přihlásí, no jestli dovolit tak at vaří jinde než doma, doma bych to nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.2.22 17:33

Zrovna Prostřeno by mi nevadilo. Jen ji poučit, ať tam nedělá povýšenou krávu. Která intrikuje, druhé kritizuje za vše. To by se jí vymstilo.
Pokud bude normální, tak nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
1.2.22 17:42
@Anonymní píše:
@topazio no zblba jiste vite, kterou znackou :roll: :zed:

No ale 100K je i na jabko dost. Mám taky, ale za sotva třetinu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek