Dcera chce vařit v Prostřenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
1.2.22 17:51

Ta výhra by jí ale počítač stejně nepokryla :mrgreen: a taky není jisté, zda by jí vybrali. Obvykle potřebují k tomu „umět vařit“ i nějaký příběh, drama. Jestli jste normální rodina s normální domácností, tak by měla na 99 % smůlu (trochu se v tom pohybuju).
A ne, já bych to ve svém bytě svému neplnoletému dítěti nedovolila. Až bude mít svou domácnost, ať si do ní pozve třeba celou Primu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
1.2.22 17:52

Já teda bych to asi dovolila. Musíš znát dceru a odhadnout, že so neudělá ostudu.. Ale moc by se mi nelíbili cizi lidi v bytě. Není nějaká možnost, že by vařila jinde? Chata, kamarádka? Já to viděla naposledy tak před 2 lety.. Ale když to nebyl vyloženě byt dotyčného, tak se ve věcích moc nehrabali.
Jinak bych ji zkusila dat ten casovy limit a at vam zkusi to menu uvarit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
1.2.22 17:53
@lucad77 píše:
No ale 100K je i na jabko dost. Mám taky, ale za sotva třetinu. :think:

Taky si říkám. :think:

Ale zase celkově lepší jít touto cestou než aby si třeba na to nevzala nějakou nesmyslnou půjčku hned v den narozenin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
1.2.22 17:59

Úplně nadšená bych nebyla (kvůli šmejdení), pár svých osobních věcí bych asi odstranila.. ale jinak bych v tom dceru podpořila… mladá je jen jednou, chce si to zkusit, každá zkušenost ji posune.. a možná ji ani nevyberou, či vůbec nevyhraje, tak je důležité to brát jen jako Hru a zkušenost, nic víc, nic míň.. fakt bych jí v tom zásadně nebránila.. mohla ji napadnout daleko horší hloupost (např. like-house, to je teda dílo :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
1.2.22 18:36

Nedovolila. 4 cizí lidi doma by mi nevadili, ale kamera jo. Prostě by to pro mě bylo příliš velké narušení intimního prostoru. Dceři bych účast povolila, nejdřív bych jí pustila Kazmy One man show o tom pořadu. Aby viděla, jak moc tam jde o vaření a jak moc je to celé velké divadlo. Pokud by na tom pak trvala, pak ať jde, ale domluví si jinou kuchyň. Ale teda to, že nebude vařit doma, ji už dopředu bere body, je otázka, jestli to má pak cenu se přihlašovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33779
1.2.22 18:43
@Anonymní píše:
@topazio no zblba jiste vite, kterou znackou :roll: :zed:

To asi každému došlo, ale 100tis opravdu nestojí. To prostřeno nevím no, mě by hodně vadilo to šmejdění, spousta lidí je natolik drzá, že leze do skříní, hrabe se ve fotkách atd. To bych tam zatrhla, má to být o vaření, a ne o tom jak kdo bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
1.2.22 19:00
@arinecka píše:
To asi každému došlo, ale 100tis opravdu nestojí. To prostřeno nevím no, mě by hodně vadilo to šmejdění, spousta lidí je natolik drzá, že leze do skříní, hrabe se ve fotkách atd. To bych tam zatrhla, má to být o vaření, a ne o tom jak kdo bydlí.

Jenže to po nich chce štáb, aby z toho byla co největší žumpa. O vaření to dávno není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
1.2.22 19:19

No a nechce náhodou, abyste řekli, že jí ty peníze radši dáte, než aby šla do něčeho tak blbýho? Přece by nešla do něčeho tak blbýho? A ještě počítá s tím, že vyhraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.2.22 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.
Dcera (v lete ji bude 18) prisla s tim, ze by chtela jit varit do Prostrena. Ze nejaka jeji spoluzacka vyhrala pulku vyhry a kdyz jsme ji odmitli koupit zbytecne pro nas drahy pocitac (cca 100tis)tak se zabejcila, ze si vydela tak. O vikendech chodi do mistni hospody pomahat v kuchyni, ale ze na ten notebook si proste i s kapesnem od nas nevydela. varit umi, dela nam treba sushi a indickou ci jinou exotickou kuchyni, ale ja nevim jestli to povolit, ikdyz uvari pro nas a i navstevu, tak je ale obcas zmatkarka a „veci ji padaji z rukou“ a pak ten bordel :roll: :) Chlap je proti, ze nechce aby se po byte promenadovali cizi lide a cmuchali. Videla jsem nedavno par dilu a musim rict, ze mi neprijde, ze je to soutez o vareni, ale plna intrik, pomlouvani a kdyz ma nekdo doma neco „lepsiho“ tak je spatne bodovan a pomlouvan. Je tu nektera, ktera mela dospivajici dceru v tomto poradu? :oops: Urcite bude potreba souhlas, kdyby ji vybrali zakonneho zastupce ze? Jsem v rozpolezeni zda rozmlouvat a nebo ji nechat at si v nejhorsim namele papulu? :nevim: Dekuji za kazdy nazor

Buďte v klidu, ja bych skoro věřila, ze to bude proste šprajc ve stylu - nedáte mi peníze, vymyslim jak je získat co nejblbejsim způsobem a rodice nakonec vyměknou :D
Ale dceru znáš nejlíp, sama vis jestli je to dostatečná exhibicionistka na to, aby se šla předvádět do TV :roll: S tím, ze ta pravdeopodobnost výhra není až tak vysoká, ze … Spis bych se bála, jak to sestrihaji, co se tam semele, do čeho se nechá od štábu vmanévrovat… aby pak ještě neměla ostudu ve škole atak …

Jinak teda, ja bych rozmlouvala spis ten notebook za 100k, to mi připadá jako velká silenost. Naopak bych nabídla, at si vybere nějaký za rozumnější cenu a tam třeba doplatila rozdíl, co ji bude chybět za peníze z brigády …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.2.22 21:14

Já bych do Prostřena nikdy nešla. Samé intriky a faleš. A i za perfektní jídlo dají lidé 1 bod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.2.22 21:23

At si vari, ale ne v me kuchyni, aby mi cizi tragedi a stab lezli po baraku - no to ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
76891
2.2.22 10:54
@lucad77 píše:
Jenže to po nich chce štáb, aby z toho byla co největší žumpa. O vaření to dávno není. :roll:

a nikdy nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
2.2.22 10:55
@lucad77 píše:
A můžou tam neplnoletí? Jinak za mě ne, já bych si je do domu nepustila. Kdysi jsem se na ten pořad dívala docela ráda, ale teď je to opravdu spíš o tom, jak píšete - intriky, pomlouvání, čím větší exot, tím lepší… už se mi to nelíbí. :,(

ale intriky a pomlouvání tam byly od začátku, ne že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
2.2.22 11:21
@stinga píše:
ale intriky a pomlouvání tam byly od začátku, ne že ne

V takové míře ne. Za začátku ne. Sem tam se našel blbec jako všude, ale to vaření bylo důležitější. Teď už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
2.2.22 12:50
@lucad77 píše:
V takové míře ne. Za začátku ne. Sem tam se našel blbec jako všude, ale to vaření bylo důležitější. Teď už není.

to si ty staré díly idealizuješ, ale bylo to lepší ty první třeba 3 roky, to je pravda,
já už se na to teď ani nedívám,
ale vždycky tam intrikařili a dávali někteří málo bodů za dokonalý oběd, a také vždy podrazili toho, kdo měl hezký byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí