Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jdu si pro radu, protože si nevím rady ![]()
Mám dceru, bude jí teď dvanáct. Takže věk, kdy začíná řešit každou svoji nedokonalost, ačkoliv je samozřejmě dokonalá. Aktuálně ji trápí lehký knírek pod nosem, který je z určitého úhlu asi vidět, nebo nevím… Přišla za mnou, že si ho chce oholit ![]()
To jsem jí teda vymluvila, ale zároveň jsem slíbila, že s tím něco vymyslíme. Existuje nějaká jemná, šetrná metoda, jak s tím zatočit?
Dík
Krémy. Avon má. Akorad si nejsem jistá jestli budou vchodne pro „dítě“
@Atisia To jsem si jednou dala já a měla olezlý celý horní ret… Já zásadně trhám.
@anahry píše: Více
Tak ono to má vypálit ty chloupky. Takže jí, pálí to. Proto, jsem psala, že nevím jestli je to vhodné pro děti.
Asi ale chápu jak to myslíš. Já se jednou namazala gelem a zrudla. Pak jsem si přečetla, že je tam hadí jeď. Samozřejmě jsem si natřela i ksicht
![]()
Bude no, ale když to bude holit, bude to trošku víc a rychleji vidět.
můžete to zkusit a přinejhorším zvládne jen půlku ![]()
@Atisia Musím se vyhnout případné katastrofě. Kdyby to nedopadlo, nedostala bych jí do školy ![]()
Vzala bych pinzetou od toho nejviditelnějšího. Po každém zkontrolovat v zrdcadle a ona si sama řekne, kdy stačí ![]()
Tak to i vosk bude mít dráždící účinek. A fakt bolí. Takže v pátek večer ať má čas…
Jo ještě Balea má s malinou a ostružiníku. Krém ten moc nefunguje takže by to mahla být ta cesta. Nesmrdí nestipe
Mám mnohem mladší dceru, která teď přišla s tím, že si bude muset brzo holit obočí ![]()
Má ho normální, hezké, akorát teda husté a mezi nim takové to meruňkové chmýří.
Tak se už teď děsím kdy přijde, že to už chce holit. Stejně tak nohy, které má objektivně chlupaté…
Holení a vosky si neumím představit, utěšuju se tím, že to pude tím IPL.
Co zkusit epilátor na obličej? Trochu bolestivější, ale bezpečné. Nebo mám zkušenosti s Opilcou - používala jsem jí zhruba od stejného věku. Dává se myslím na 5 min., sleze to všechno, ale je pravda, že horní ret je pak chvíli nateklý ![]()