Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co udělal, ze je špatný člověk? Není to jen o tom, ze jsi ho měla ty? Nebo v cem ti vadí?
Rozhodně bych jí řekla, žes s ním taky chodila a že tě to trápí.
@yasmine5 střídá mladé holky, nezajímá se o vlastní děti, jeho podnikání není zrovna čisté, celkově se bojím, že jí ublíží. Je mi jasný, že ji má na pobavení.
Pazout
..nevim, jestli bych ji to rikala ty jo. Pokud mate dobry vztah, tak asi ano.Ale necekala bych, ze ji to odradi..Na dovolenou bych ji asi ale nepustila a to ani s mladsim pritelem, za rok uz asi jo.
@Caitlyn bojím se, že se jí tím zhnusím, i když za to nemůžu. Docela nehezká představa, když by vám vaše matka řekla, že před x lety spala s jejím přítelem. Bojím se její reakce, že mi to třeba ani nebude věřit a on to popře. Mám strach, abych to nějak nepokazila.
@Anonymní píše:
@yasmine5 střídá mladé holky, nezajímá se o vlastní děti, jeho podnikání není zrovna čisté, celkově se bojím, že jí ublíží. Je mi jasný, že ji má na pobavení.
A co na to říká otec tvojí dcery?
Me napadlo neco nerealneho - zeptat se, jestli je v posteli porad na prd jako byl s tebou. Vim, ze to neni uplne koser, ale treba by ji to nebo neco v podobnem duchu otevrelo oci. Pri sexu s nim by myslela na tebe.
Jinak asi nezbyde ji nechat udelat zkusenost a stat pobliz, az te bude potrebovat.
@Eemii píše:
Pazout..nevim, jestli bych ji to rikala ty jo. Pokud mate dobry vztah, tak asi ano.Ale necekala bych, ze ji to odradi..Na dovolenou bych ji asi ale nepustila a to ani s mladsim pritelem, za rok uz asi jo.
To bylo první, co mě napadlo. ![]()
@Anonymní píše:
To je tezky. Muzes ji tohle vse rict, ale nazakazovat. Stejne bude mit svou hlavu.
@Anonymní píše:
@Caitlyn bojím se, že se jí tím zhnusím, i když za to nemůžu. Docela nehezká představa, když by vám vaše matka řekla, že před x lety spala s jejím přítelem. Bojím se její reakce, že mi to třeba ani nebude věřit a on to popře. Mám strach, abych to nějak nepokazila.
Ale vy jste stejna generace. Jo, kdyby to byl clovek o treba deset let mladsi, tam bych obavu ze znechuceni chapala. Ale tady neni o cem.
@Eemii řekla jsem jí, že si nepřeju, aby s ním k tomu moři jela, ale řekla mi, že o tom nerozhoduju. Vůbec ji nepoznávám…
@Anonymní píše:
To chapu..na druhou stranu, co kdyz ji to povi on a ona ti to pak vycte, zes ji nic nerekla? Ty jo, nevim, co bych delala.
Řekla bych ji to, je to tva minulost, proc by aes ji mela hnusit? Nikdo snad nevidime dopredu, nemohla jsi vedet, ze jednou bude s tvoji dcerou. Jen ji to nerikej jak je devkar, ha#zl a pod, akorat by si myslela, ze zerlis a neprejes ji. Musis tak, abys mluvila hlavne o sobe, jaky jsi mela pocity ty.
Ahoj, jsem bezradná. Mám 16 letou dceru, která začala vztah s mým spolužákem ze základní školy. Je to pro mě šok nejen vzhledem k věkovému rozdílu, ale i proto, že já s ním chodila, když mi bylo 18. Byl fajn, pak začal podnikat. Daří se mu a je tzv. za vodou. Momentálně rozvedený. Dceři pomotal totálně hlavu, kupuje jí dárečky, jezdí spolu na večeře, teď s ní chce jet na 2 týdny na Malorku! Já se z toho zblázním! Vím, že se z něj stal jiný člověk. Dcera není jeho první mladá „kořist“ On zná příbuzenské vztahy, ví, že je moje dcera. Prosila jsem ho ( ne před dcerou) ať ji nechá být, ale on se tomu jen směje. Dceři jsem řekla, že to není dobrý člověk, ale řekla mi, že mám být ráda, že se má dobře. Co by jste dělaly Vy? Já to nesnesu. Mám jen ji a nechci aby špatně dopadla. Vždycky jsme měly hezký vztah. Vůbec tomu nerozumím. Myslíte, že by ji odradilo, kdybych jí řekla, že když mi bylo 18, chodila jsem s ním a spala taky? Nebo tohle ne? Jsem bezradná.