Dcera čůrá neustále do kalhotek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
25.8.25 12:50

Dcera čůrá neustále do kalhotek

Ahoj asi nejsem jediná s tymto problémem ale už jsem zoufalá a potřebuji asi nějaké ujištění radu cokoliv. Dceři bude v listopadu 3 roky a přes léto jsme se snažili odplenkovat… přečetla jsem si pár článků uvila s maminkama každej má jiný názor… já zvolila taktiku nahatá a dávat co chvíli na nočník. Přes léto to jakžtakž šlo ale v momentě kdy jsme někam jeli na delší dobu dávala jsem plýnu a asi se to tím všechno kazilo nebo nevím prostě když jsme přijeli stejně měla plýnu načůranou a neřekla si. Tak teď zkouším úplně bez plýny jen s kalhotkami přes víkend krása počůrala se denně tak jednou většinou jsme to chytily a vyčůrala se na záchod ale dnes totální katastrofa… čůrá snad každé půl hodiny… takže jí dávám na záchod skoro pořád a stejně se počurá do kalhotek…dnes to ani nepočítám kolikrát se počůrala do kalhot/nestíhám ani prát…a jsem z toho zoufalá… nevím dělám něco špatně? Proč se to tak majednou zhoršilo když o víkendu chodila dobře…a je mě divné že čůrá tak často když o víkendu čůrat tolik nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4958
25.8.25 13:43

Kup tréninkové kalhotky, jsou jako kalhotky, ale se savou vrstvou, tak nebude mít pocit, že čůrat může. Pozná dcera, že se jí chce čůrat? Ve třech letech už komunikuje, ne? Je nutné, aby byla bez plenky, třeba kvůli nástupu do školky? Jestli to ještě nechápe, můžeš dělat cokoli a stejně to neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2213
25.8.25 13:45

Jestli čůrá každé půl hodiny, může mít infekci močových cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
25.8.25 13:50
@Okta píše: Více

To mě taky napadlo, jestli se nenachladila z těch mokrých kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
25.8.25 13:59

No děláš špatně to, že píšeš plína s tvrdým y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 14:02

Dej jí pořádně na zadek, až se zase počurá a bude po problému.

• Citovat
  • Upravit
10
25.8.25 14:05

Tréninkové kalhotky máme ale zdá se mě že moc nepomáhají. Infekce močových cest? A neměla by horečku nebo něco takového? Dcera vypadá zdravě, nic jí není. A kalhotky jí měním hned jak se počurá nikdy v tom nezůstane dlouho. Ještě si neříká že chce čůrat, ale když v létě běhala bez plýny tak si sama sedla na záchod a vyčůrala se sama od sebe. Do školky ji vzaly ale nastupovat ještě nebude kvůli těm plýnkám, nechci na ni tlačit příliš. V listopadu bude mít tři roky. Nočník máme už od roku a půl. Ale od dvou let si na něj teprve začala sedat. No už si připadám jako ohraný gramofon stále dokola vysvětluji když se počurá do kalhot. Ona mě na to řekne akorát. Ooukej mamy. A stejně se za půl hodiny počurá znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 14:18
@Pk2022 píše: Více

PlÝny, jo? No tak to se nedivím, že se pocuravá…

• Citovat
  • Upravit
4148
25.8.25 14:32
@Anonymní píše: Více

Se za ten nazor sama stydis co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35723
25.8.25 14:35

Má psát pleny/plenky a nebude muset hloubat nad i/y! ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35723
25.8.25 14:36

Na holou a kopřivou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2213
25.8.25 14:37

@Pk2022 Až bude mít horečku, pak už ta infekce bude pěkně rozjetá a bude až v ledvinách. Taky může mít roupy a ty dráždí močák. Není normální, aby čůrala co půl hodiny. Jedno kam, jestli do plenky nebo do kalhotek. Jestli čůrá co půl hodiny, může se to za nějaký čas vykrystalizovat jako zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
25.8.25 15:16

No byla teď docela zima, nenachladila se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 15:43
@tini píše: Více

Ne, proč?

• Citovat
  • Upravit
367
25.8.25 18:42

Mě se u starší osvědčily volné tepláky a naostro. Kalhotky brala asi jako plínu, obojí je „natěsno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze