Čurání do WC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čurání do WC
Zdravím, odplenkování jsme zvládli až na občasnou nehodu a teď jak motivovat, aby u záchodu stál. Je to požadavek školky, že mají pisoáry a chtějí ať kluci čůrají ve stoje. Syn jde většinou na nočník, ale se záchodem problém nemá. Ale sedne si tam, dokonce se chce utřít papírem jako já ☺️ Manžel u toho taky sedí, takže vzor nemá. Myslím, že jsem kdysi četla, že jsou snad nějaké nálepky, co se zbarví, když je počůrá nebo něco takového. Ale nemůžu nic najít. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
I když manžel u teho sedí, neznamená to, že ho to nemůže naučit ve stoje, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejen, že močení v sedě je zdravější, ale i hygieničtější (moč se nerozstřikuje všude okolo). Na požadavek školky bych se vykašlala. Nevidím důvod, proč by se nemohl jít vymočit na normální toaletu (ne pisoár).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych to neresila, se ve školce nezblázní
nebo pokud to chces hrotit, tak kup pisoár domu, jsou takove detske, misto nocniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamora Slysim poprve a jsem rada, ze to nase skolka nepozaduje. Pocurana misa vsude okolo me nelaka. A jinak se to nauci sam, staci aby to umel jeden kluk ve skolce a budou zavodit. I ten nas se to naucil na klasickem WC ve skolce od kluku. Proste u nej stoji, jsou mensi. Doma sedi. At ho to nauci prinejhorsim manzel, co resis, ten stat umi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
To je zajímavý…to jsem nikdy neslyšela, toto jako matka dvou dcer neřeším…ale tady někde na nějaké diskuzi si nějaká paní pochvalovala, že manžel močí doma vsedě a nerozstřikuje právě moč okolo a když přijde švagr, je hned nach. cáno vedle😬. Pamatuju na strašný smrad z klučičích WC na zakladce, kluci taky asi neměli dobrou trefu? U nás ve školce ani nevím, jak to je, ale tak mě napadlo, jak třeba takový vsedě mocici chlap močí venku v přírodě? Ve dřepu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit