Problémy s kakáním u 3 letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
17.7.25 18:57

Kakani 3lety kluk

Zdravím 3lety syn si neříká na velkou potřebu.
Bez plen je od 2 let čuraní zvládá úplně bez problémů. Kakaní zvládal vždy hůře. Ale cca od věku 2a třičtvrte začal s kakanim stávkovat a vždy to pustí do trenek :zed:
Ma takové fáze kdy vždy něco chvíli funguje ( byli jsme domluvený na odměny za vykakani do nočníku tak týden vse v pohodě a po týdnu opět začne pouštět do kalhot)
Prosím o rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.7.25 19:36

U nás to bylo podobné. Od dvou let byla dcera bez plen a před třetím rokem začala kakat do kalhot. Jenže já jsem teda byla docela naštvaná, takže jsem jí řekla, že si to bude po sobě prát. Asi jsem i řvala. Prostě jsem už nechtěla vyndávat rozmazané bobky z elasťáků, když to předtím rok bylo v pohodě. Přišlo mi to jako schválnost. Udělala to tak desetkrát a přestala. Se vstupem do školky ani nějakým parazitickým onemocněním nebo zácpou to nesouviselo, přišlo mi to ryze z psychických důvodů. Jako by zkoušela, jestli by to ještě neprošlo. Nebo kam až může zajít.

• Citovat
  • Upravit
995
17.7.25 20:19

A nemuze to byt tim, ze by se bal kakat? Treba ho kakani nekdy bolelo a od te doby se boji. Tak kakani zadrzuje a pak uz nestiha… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.25 21:11

@Pdoctor ze začátku jsme si to mysleli ale když jsem se sním to tom bavila tak mi řekl ze ho to nebolí že jen nechce říct. Když ho vidím ze má potřebu a odvedu ho k záchodu tak si bezproblémově sedne a vykaka, občas tedy remca že neche ale necha se přesvědčit a vse je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze