Dcera 3,5 roku, pleny a dudlík na noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den,
můžete se obrátit s Vaším dotazem i na odborníka v „naší poradně: https://www.emimino.cz/…psychologie/“.
S přáním krásného dne
Eliška
Reakce:
A pije dost přes den? Asi je blbé to srovnávat, ale já teď kojím a když málo piju přes den, v noci bych se upila a při každém kojení bych nejradši vypila půllitr vody.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Prave ze ano, pije dost pres den, tak proto me to vrtá hlavou. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Na to nadměrné piti bych se zeptala lékaře.
Jinak obecně plina na noc je ok do 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslis ze ma fakt zizen nebo jde spis o zvyk? dudlik proste vem, klidne ho hod do kanalu a jiny nekupuj. jinak to asi nepujde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pleny na noc ve 3,5letech není žádná hrůza. Kdyby je měla přes den, tak to bych chápala, že vyšiluješ. Dudlík bych teď, když máte doma miminko taky neřešila. Jinak dudlík stačí sebrat a vydržet pár náročných nocí, ale teď bych to opravdu nedělala. Jen to pití by mě znepokojovalo.
- Citovat
- Upravit
Dcera chodila do skolky od 3 let a doma, kdyz byla unavena/nemocna, si jeste rada podudala tak do 5 let. Vim, ze to bylo uz divny, ale tragedii jsem z toho nedelala. Kdyz jsem videla ten blazenej vyraz, jak byla stastna, kdyz ho do ty papuly dala, tak jsem nemela to srdce ji ho vzit.
Pleny v noci mela asi do 4 let ale spis preventivne, uprednostnovala nocnik.
A pila a pije taky v noci pomerne dost. Zkouseli jsme odbourat, ale nikdy to nevyslo, a to ji ted bude 14 let. Odjakziva lohni, ale to ja taky, tak ji to nemuzu vycitat. Doted nasi vzpominaj, jak jsem ja jako mala skolkova v noci v klidu spala a najednou se posadila a rekla jen „napít“
. To me neopustilo doted.
- Citovat
- Upravit
S tím dudlíkem jsem tady od jiné maminky četla zajímavý postup: nejdřív do něj udělala nůžkami dírku a potom postupně po kouskách odstřihávala, až z něj nešlo dudlat. V tu chvíli řekla dítěti, že dudlík se rozbil a nový už není.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, v první radě opravdu vím, že je to ostuda mít v 3,5letech dudlík kdyz v září nastupuje do školky a do toho pleny jen na noc, pres den normálně chodí na wc uz cca od roka a pul.
prosím o nějakou radu jak omezit v noci piti( ma proste svoji hlavu nedá si to vubec hezky vysvětlit, kdyz proste nema tak hysterak tak musim jit pro další..) hlavne mi jde o ty pleny, kdyz proste porad pije tak sem bezradná jak ty pleny na noc vysadit. Moc děkuji za komentáře. 
Jak nejlépe vysvětlit (vzít ) dudlík, samozřejmě se ji to snažím vysvětlit ale ma proste svoji hlavu dudlík ma totálně prokousány ale proste ho chce. V noci vypije urcite litr pití, nevim jestli je to jen blby zvyk jakmile ho nema tak proste rve ze chce další, tudíž další problém ze ji vyměňují pleny tak dvakrát za noc, mame jeste miminko 4mesice a to spinka celou noc, misto toho abych vstavala k miminku tak vstávám k tříleté holčičce