Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte stejný problém. Dcerka je na UM už od dvou měsíců, jsme na Sunaru AR
Ve 4 měsících jsme začali s příkrmy, malá papa pěkně vždy se těší až něco dostane. Jenže problém je, že nechce pít mléko, vždy si cucne a pak je to hodinový boj jestli to sni nebo ne. Dceři je 5 a půl měsíců..
Příspěvek upraven 22.06.22 v 07:35
A už celé 3 měsíce ho nechce pít nebo jenom teď? Taky jsme měli takové problémy, období, chvílemi Sunar vůbec nechtěla, pak by ho pila pořád… Nebo zkusit jiné mléko…
@Cucajz právě teď poslední týden. Na příkrm je natesena, většinou vše zbaští, ale jak vidí flašku s mlek, cucne si a konec..prská to ven, vyhazuje savičku jazýčkem 😏
Přemýšlela jsem nad změnou mléka, snad to nebude dělat i u jiných
@AleNka1997
Zkusila bych vydržet, jak jsem psala, měli jsme to samé, trvalo to třeba 14 dní, kdy Sunar moc nechtěla… Pak to zase přešlo.
Zkusila bych dávat třeba čaj nebo vodu, ať do sebe dostane víc tekutin, ale Sunar jí nabízej taky, udělej třeba jenom 50ml, ať neplýtváš, když to nejspíše nesní… A snad se to změní, budu držet palce
každopádně bych se zmínila Dr na preventivce ![]()
@Cucajz děkuji za radu, zkusíme to ještě třeba to bude lepší. K Dr jdeme v pátek, tak uvidíme.
A ano jak říkáte, to plýtvání mě štve kór když teď Sunar zdražili na nesmyslný peníze 🙄 😤
Takových diskuzi je tu spoustu, možná nějaký bojkot. Chce to nabízet, nenutit. Dodat aspoň tekutiny jinak.
@AleNka1997 jojo, jako krabice za 300 Kč - to mě málem položilo
kupuju vždycky v akci aspoň 5 krabic do zásoby ![]()
@Cucajz u nás že 399 na 565 🤣 mě málem trefil šlak když jsem to viděla 🤣 přesně tak, koukám i na internet, tam mají právě ještě staré ceny 🙂
@AleNka1997 píše:
@Cucajz u nás že 399 na 565 🤣 mě málem trefil šlak když jsem to viděla 🤣 přesně tak, koukám i na internet, tam mají právě ještě staré ceny 🙂
Alza naposledy 185
. Jinak u nás Sunar 275.
jiná mléka 300-500
![]()