Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, maminky,
moc prosím o radu. Jaká lahvička má opravdu malý a pomalý průtok? Jsme na UM (konkrétně Kendamil First Infant Milk) a budou nám za pár dní 3 měsíce. Jenomže každá naše lahvička strašně moc teče! Používáme Canpol Babies, TwistShake, Nip, Nuk, MAM… u všech máme velikost S nebo 0+ (každý má jiné značení) a i tak ty lahvičky prostě tečou strašně moc. Malé to mlíčko teče všude okolo, když pije a po jídle nám občas blinká a vím, že je to tím, že hltá. Hltá a teče to prostě nekontrolovaně a strašně moc. Už nevím, jakou značku vyzkoušet… 🙈 🙈 🙈 Budu moc ráda za rady. Předem se omlouvám, jestli je tu podobná diskuze.. nenašla jsem ale. ![]()
Mame avent anticollic a netece. Mela jsme 0m+, 3m+ atd Kazdy 2mesice mu davam savicku s vetsim prutokem. Moc nam vyhovuji
Ale to ze dite to ma trochu všude se proste deje. Nam treba zapominal polykat, tak mu proste zaskocilo ![]()
@katyna6 my jsme měli Tomee Tippee, nebo jak je ta značka správně
měli tak malý průtok, že jsem jim musela v necelých třech měsících dát 6m+ ![]()
Pro druhou dceru jsem měla Avent Natural, kojila jsem, ale musela jsem 1× za 14dni do školy a odstikat. Netekla vůbec ![]()
Mám Avent a spokojenost. První 4 měsíce byla na savičce č. 1, jinak se kuckala. Až potom jsem vyměnila za větší průtok.
@katyna6 píše:
Zdravím, maminky,
moc prosím o radu. Jaká lahvička má opravdu malý a pomalý průtok? Jsme na UM (konkrétně Kendamil First Infant Milk) a budou nám za pár dní 3 měsíce. Jenomže každá naše lahvička strašně moc teče! Používáme Canpol Babies, TwistShake, Nip, Nuk, MAM… u všech máme velikost S nebo 0+ (každý má jiné značení) a i tak ty lahvičky prostě tečou strašně moc. Malé to mlíčko teče všude okolo, když pije a po jídle nám občas blinká a vím, že je to tím, že hltá. Hltá a teče to prostě nekontrolovaně a strašně moc. Už nevím, jakou značku vyzkoušet… 🙈 🙈 🙈 Budu moc ráda za rady. Předem se omlouvám, jestli je tu podobná diskuze.. nenašla jsem ale.
Tommee Tippee C2N 0m+ teče pomalu
Nemá Nuk a Babylove. Dokonce jsme jako první měli babylove od 6 měsíců ra měla dva prutoky. Taky to dala. Nuk mi přijde nej. Ještě teda z odsávačky. Avent? Tu jsem ale nikdy nevyskousela.