Dcera řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
22.9.10 21:29
Diggy píše:
všem moc děkuji za zážitky se svými dětmi, je to fakt hrůza, ještě že chodím na pár hodin týdně do práce jinak bych asi skončila v blázinci. když jsem v práci tak hlídám manžel nebo moji rodiče a taky si s ní užijí. doufám že to období brzy skončí.
renča

To se asi modlíme každá aby takové období brzy skončilo 8-)

PEVNÉ NERVY VŠEM :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.9.10 16:05

Také se přidáváme mezi ty řvoucí.
Zatím to u nás trvá necelých 14 dní. Než jde spát, tak řve. Probudí se a hned řve. Neřekne mi ani proč, jen ječí. Jak má přijít na čištění zubů, tak si začne vymýšlet, že jí něco bolí a že si musí lehnout, nebo ječí, že si je čistin nechce.

Mě už to vytáčí, tak raději zalezu do ložnice a nevšímám si jí, ono jí to většinou přejde. Teď dáváme i na zkoušku do školky, tak si alespoň odpočinu dopoledne. Horší je to, když se vrátíme, opět řve, že chce jít do školky za dětma. Jsem ráda, že se jí tam líbí, ale ty scény mě ničí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.15 08:26

Dcera 4,5 a řve!

Ahoj děvčata, nechci přilívat olej do ohně, ale dcera má 4,5 a to stejné v bleděmodrých barvách. Řve, řve a řve už od 1,5. Je sice pravda, že těch scén udělá o něco méně, ale princip pořád stejný. Dnes ráno kvůli snídani, včera protože nestíhala na motorce jednomu chlapečkovi atd. V roce a půl jich udělala 10 do hodiny a dneska jich udělá tak 10 za den :-).Dokonce jsme s ní už navštívila PPP, odpověď zněla, že je dcera v pořádku, velmi bystrá a tudíž náročná. A nejhorší co jsem mohla slyšet bylo, že ať bude má reakce na její chování jakákoliv nikdy ho nemůžu změnit. Délka téhle puberty a její inteznita se odvíjí od temperamentu dítěte a mě nezbývá než vydržet. A do toho mám 2 letého syna, který začal dělat to stejné… :-(. Je to velmi náročné období a budu doufat, že u syna skončí dříve. Ale u syna mi to tak nedrása nervy, možná protože vím, že není schopný ještě některé věci pochopit, ale dcera už ano a přesto furt jenom řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová