Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A hrasek nedonesla?
Sla bych s ni do zeleniny a hrozny vratila. Snad to prodavacka pochopi.
Dceri bych samozrejme {jak se poznam asi ne moc mile} vysvetlila, ze nemuze kupovat, co se ji zlibi, ale to, pro cos ji tam poslala…
Pokud by moje dítě vědělo, co má koupit a koupilo místo toho něco jiného, zřejmě by to ode mně schytalo… Pokud by prostě nevědělo a bálo se zeptat prodavačky, drama bych z toho nedělala a nakupovat ji bych učila pouze za mého dozoru - prostě jít tam s ní a chtít, ať to najde / vybere / zaplatí sama…
Nech to plavat
Za 10let se tomu rády zasmějete
Pro příště víš, že si tam musíš zajít sama a nebo jí to napsat na lístek ![]()
A jakou reakci myslis,ze chces „vynadat“ dceri?Nebo to chces jit vymenit do kramu?
Me osobne to tedy spise pobavilo,jako male se mi to take stalo,misto parku jsem donesla sekanou ![]()
Vsichni se tomu zasmali.
Naopak si myslim,ze je dcerka sikovna,ze zvladla dojit na nakup sama,ikdyz to tak uplne nevyslo ![]()
Mě to přijde docela vtipný. I když bych asi taky koukala, co to nese. Tak ji to odpusť a dejte si ty hrozny ![]()
Příspěvek upraven 25.04.12 v 14:11
mě to přijde teda vtipný, náhodou, hrozny jsou taky dobrý
možná jí prodavačka špatně rozuměla a ona už to nechtěla měnit a věděla to. Chudinka, jednou se tomu zasmějete. Nechápu, proč z toho děláš takové drama a anonym.
Jo a jak píšou holky.
Zkusila bych to vrátit a nebo si na tom pochutnejte ![]()
To je vec druha,zda to koupila,protetoze proste chtela hrozny,nebo proste nevedela co kupuje.
Urcite bych na ni nebyla vylozene zla,takhle uz ti nikdy nic koupit nepujde…
No jestli je teprv v začátcích,nebo to byl její první nákup, nemáš právo se zlobit.
Děti jsem posílala na samostatnéé nákupy již před 6 tým rokem - 5 rohlíků s desetikorunou,jednoho lednáka pro sebe,litr mlíka, s malými částkami.
Aby se učily. Postupně s nástupem školy přidávala množství. Vše,co by zvládlo dítě a ví ,kde se věci nachází.
S malou znovu obejdi obchod,ukaž jí,co jsi chtěla a uč ji váhu. Tu by už měla zvládat. Teda pokud s tebou na nákupy chodí ![]()
Jinak bych zašla sama do zeleneniny a poprosila o výměnu ![]()
Příspěvek upraven 25.04.12 v 14:13
Tak ja se pridam k zakladatelce, me by to docela vytocilo. Co kdyby ji poslala pro rohliky a misto toho donesla dve kila bombonu? To byste se take smaly?
ne hrášek nedonesla,už ho paní prodavačka neměla
a tak nakoupila podle svého..ale kdyby vzala těch hroznů za 50kč neřeknu ani slovo ale takhle se ve mě mísí pocity a nevím jestli se smát nebo řvát ![]()
Pokud teprve začíná s nákupy, určitě se na ni nezlob. Pamatuji se, jak poslali rodiče kdysi mého bratra na nákup s tisícovkou. Nedonesl z nákupu nic, zato si koupil za tisícovku žvýkačky Ninja Turtles s nálepkami nebo tetováním
.
Ahoj..Poslala jsem dceru 8let na nákup..teda do zeleniny pro hrášek..chtěla jsem na chuť tak půl kila..Dala jsem jí 200kč menší jsem neměla..Po 20min.se vrátila a donesla za ty dvě stovky hrozny..Ví že udělala chybu protože hned ve dveřích prohodila"mami nebudeš se zlobit".Krve by se ve mě nedořezal a nevím jak ted reagovat..asi nijak moje chyba měla jsem si tam skočit sama..jak by jste reagovaly Vy?raděj anonym jsem s toho na prášky a nechci působit jako zlobaba