Jak prodat oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.4.12 11:56

Jak prodat oblečení

Potřebovala bych poradit jak mám prodat oblečení přes poštu? Nikdy jsem nic neprodávala a tak nevím jak se to dělá a jak mi to kupující zaplatí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
25.4.12 11:59
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
25.4.12 12:02

8o na poště snad poradí - pokud to bude v jejich silách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
25.4.12 12:04

Jak přes poštu? Jako vystavit ho na Aukru nebo třeba Mimibazaru s tím, že po platbě pošleš poštou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
25.4.12 12:08

na mimibazaru chtějí vesměs platbu předem, ušetří se za dobírku 30kč…a jestli myslíš platbu na dobírku, tak to zajdeš na poštu, vyplníš pošt. poukázku typu C, vypíšeš tam celou částku vč.poštovného a doručovatelka to pak předá osobě až po zaplacení…a pošta ti ty získané peníze pošle složenkou na tvoji adresu a ty si prašule potom vybereš ;) Přijde mi to ale zdlouhavé, platba předem je lepší a když si ověříš kupujícího, tak by vše mělo být ok. Mě se ještě nestalo, že bych poslala mamině peníze a zboží nikde. Chce to jen ověřit si v hodnocení, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
25.4.12 12:13
@stredulinka píše:
na mimibazaru chtějí vesměs platbu předem, ušetří se za dobírku 30kč…a jestli myslíš platbu na dobírku, tak to zajdeš na poštu, vyplníš pošt. poukázku typu C, vypíšeš tam celou částku vč.poštovného a doručovatelka to pak předá osobě až po zaplacení…a pošta ti ty získané peníze pošle složenkou na tvoji adresu a ty si prašule potom vybereš ;) Přijde mi to ale zdlouhavé, platba předem je lepší a když si ověříš kupujícího, tak by vše mělo být ok. Mě se ještě nestalo, že bych poslala mamině peníze a zboží nikde. Chce to jen ověřit si v hodnocení, atd.

Lépe bych to nenapsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 12:26
@stredulinka píše:
na mimibazaru chtějí vesměs platbu předem, ušetří se za dobírku 30kč…a jestli myslíš platbu na dobírku, tak to zajdeš na poštu, vyplníš pošt. poukázku typu C, vypíšeš tam celou částku vč.poštovného a doručovatelka to pak předá osobě až po zaplacení…a pošta ti ty získané peníze pošle složenkou na tvoji adresu a ty si prašule potom vybereš ;) Přijde mi to ale zdlouhavé, platba předem je lepší a když si ověříš kupujícího, tak by vše mělo být ok. Mě se ještě nestalo, že bych poslala mamině peníze a zboží nikde. Chce to jen ověřit si v hodnocení, atd.

Děkuju moc vím že je to trapný dotaz ale nikdy jsem nic neprodávala tak jsem nevěděla
:oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1939
26.4.12 07:36

Není zač ;) teta pracovala řadu let na poště…to je celé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.16 09:39

Ahojky,
ja prodavam pres vindet bazos fler, vzdy pozaduji platbu predem/ zasilam na dobirku opravdu jen malo/ nejdrive mrknu na hodnoceni kupujiciho/ a pak se ppptam, dulezite proverit. Pozor hodnocebi si muzou napsat sami z jineho andresy pod jinou prezdivkou
zasilam doporucene a balik vzdy pojistim/poddaci listek vypises, odesilatel ty adresat/adresa kupujiciho/ cena pojisteni muzes napsat sve mobilni cislo/aby ti posta zaslala sms, ze balik byl dorucen/abys mela jistotu ze strany kupujiciho.Zde muzes uves i telefonni cislo kupujiciho/dostane sms ze ma balik / taky to neni spatne. Naposledy jsem pojistovala na 2000,–/+doporucene vyslo na 150,–/ ale posta opet podrazila. Doporucuji se mrknout na ceni c. posty.
Jakmile mi prijdou penize na ucet obratem zasilam zasilku/samo ze si uctuju cenu produktu+ cenu posty
Dobirka ti prijde draz/tez zapocitas kupujicimu k cene produktu a to je same vypises poddaci listek a vyplnis opet odesilatel si ty adresat on/zalezi na tobe zda uvedes mobilni cisla tve nebo jeho/abys dostala sms / a zaskrtnes dobirka.
Ale reknu ti ze ja jsem zasilala hodne let pres dpd a je to zlate zasilas a cena je jednotna 120,–/ doporucene dobirka max 140,–/ a balicek je druhy den u majitele. Takze tam to mas lepsi.
U posty zaplatis at to ma druhy den a podle toho jak stihaji tak to prijde a nebo to prijde dyl.ale hlavne ze sis to priplatila aby byl balik druhy den u kupujiciho.
Proto ja rikam ceska posta casu dost. A porad drazsi sluzby
dpd muzes zasilat jako podnikatel na podnik a nebo jednotlivec.Za me Dpd;)
Tak hodne stesti a hlavne se nespal. Jakmile neprevezmou dobirku tak ty dostanes neco malo z dobirky ale celou castku ne.
To je tez duvod proc ne dobirka.
Nejlepsi je si vzit od kupujiciho telefonni cislo abys mu mohla zavolat kdykoliv a domluvit se a podle mluvy tez poznas toho dotycnyho zda opravdu si prevezme zasilku nebo si dela z lidi jen prdelky…
tak pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová