Namožený prsní sval

Anonymní
24.4.12 18:25

Namožený prsní sval

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenost s bolestí malého prsního svalu? Bolest je mezi ňadrem a klíční kostí. Bolí to na dotek, při pohyby ruky..... Nevím, zda se domnívám správně, že je to namožené. Mám dvouletou dceru, váží 12kg… Co si myslíte vy? Moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
24.4.12 19:06

Já se ti přiznám, že nám namožené každou chvíli něco. Dceru už skoro nenosím, ale stačí to vyndávání z vany, občas zvednutí atd. A to má 2,5 roku a 18 kg a je hodně velká, takže jediné co ti poradím, kup si něco na svaly, klouby, nějaké mazání a přejde to. Můžeš to mít namožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.4.12 19:15

A když si to masíruješ? Je to příjemné nebo to bolí ještě víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 19:38

Ano :-( i při masáži… zítra jdu na masáž zad, mám říct masérce, ať se mi to snaží rozmasírovat?

• Citovat
  • Upravit
6902
24.4.12 19:53

Tak tohle jsem řešila celkem nedávno! A dokonce jsem měla pocit, že to není sval, že je to něco uvnitř. Dceři bylo 2 roky a 3 měsíce. No, nenosila jsem ji nijak moc. Začla jsem plašit, během týdne jsem se protlačila na mamograf, vše v pořádku. áááá, pak mi to došlo. Já jsem odbourala kočár a když jsem potřebovala někam doběhnout rychle, vzala jsem těch 13 kg „na koníčka“, protože jsem se domnívala, že je to šetrné! Pak do každé ruky tašku a už se šlo… známe to.
No, udělala jsem jen asi 3× a rázem z toho byla ta bolest pravého prsu, která odezněla právě po tom, co jsem ji přestala tahat (maminku bolí záda, nemůže tě nosit) a začala jsem zas jezdit s kočárem. Takže: rakovina nebolí - zpravidla - velmi pravděpodobně je to namožené (a vychází to z krční páteře, to Ti pravděpodobně řekne jak masérka, tak každý doktor), i když ji třeba netaháš moc. Rozmasírovat - asi ne, ale spíš klid a počkat, mě to přešlo cca po 10 dnech. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová