Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo ty myslíš ten timeline profil? Tak to netuším, myslím že to nejde vrátit zpět na normální…Jedině úplně zrušit asi…Ale jsem zvědavá na odpovědi teda..
Jestli myslíš Timeline profil, tak ten se mi taky aktivoval sám a zrušit to nejde.
Ale některý prohlížeče to ještě neukazujou. Na druhým počítači mám variantu o dvě starší než je ta normální teď.
někde tady byla diskuze s odkazem, který navedl na zrušení - komplet, ale 14dní se nesmíš přihlásit, nebo můžeš, ale deaktivuje se to zrušení.
tady je
https://ssl.facebook.com/…/contact.php?…
já ho taky rušila, asi měsíc zpátky ![]()
nejdřív se přihlaš a pak na ten odkaz klikni ![]()
mně to už asi 2dny ukazuje možnost vrátit si zpátky svůj starý profil-. Normálně mi to najelo v horní liště - Něco jako Tired of Timeline profile, get the old profile now ![]()
Ahoj holky, a nemáte některá zkušenost s vymazáním profilových fotek? Vůbec netuším, jak na to, nemám tam nikde možnost vymazání.
@Ikente píše:
Ahoj holky, a nemáte některá zkušenost s vymazáním profilových fotek? Vůbec netuším, jak na to, nemám tam nikde možnost vymazání.
rozklikni si profilovku,najeď na ni myší,dole se ti ukáže Možnosti,no a tam je vymazat fotku,taky mi dlouho trvalo než jsem na to přišla ![]()
@veveruskaa ale tutim zruším celý účet nee??
jinak ráda bych ten Timeline taky vyměnila za klasický starý FB
bohužel mě se tam nic neukazuje ![]()
@marinka5 píše:
@veveruskaa ale tutim zruším celý účet nee??jinak ráda bych ten Timeline taky vyměnila za klasický starý FBbohužel mě se tam nic neukazuje
jj tím zrušíš celý účet, s tou novou verzí nemám zkušenosti…
@Žesťovka píše:
rozklikni si profilovku,najeď na ni myší,dole se ti ukáže Možnosti,no a tam je vymazat fotku,taky mi dlouho trvalo než jsem na to přišla
Moc děkuju, už to mám (to jsem se předtím teda blbě koukala) ![]()
Ahoj, potřebuji poradit, jak zrušit facebook na moje jméno.
Komplet celý profil.
Děkuji za rady.
@Bondatrova v nastaveni -osobni nastaveni a tam mas deaktivovat ucet na to kliknes a je to ![]()
Holky,sem pěkně naštvaná.Já ten novej profil nechci.Už 14.dní se mě to ptá na profilu,jestli ho chci a já nereagovala.Včera sem šla na profil a automaticky se mi tam uložil.Nemůžu najít kde se to ruší,ani není nikde kontakt na správce…nic.Děkuju