Jak zrušit na Facebooku profil

janibubi
24.4.12 08:13

Jak zrušit na facebooku profil

Holky,sem pěkně naštvaná.Já ten novej profil nechci.Už 14.dní se mě to ptá na profilu,jestli ho chci a já nereagovala.Včera sem šla na profil a automaticky se mi tam uložil.Nemůžu najít kde se to ruší,ani není nikde kontakt na správce…nic.Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
24.4.12 08:17

Jo ty myslíš ten timeline profil? Tak to netuším, myslím že to nejde vrátit zpět na normální…Jedině úplně zrušit asi…Ale jsem zvědavá na odpovědi teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
24.4.12 08:18

Jestli myslíš Timeline profil, tak ten se mi taky aktivoval sám a zrušit to nejde. :pocitac: Ale některý prohlížeče to ještě neukazujou. Na druhým počítači mám variantu o dvě starší než je ta normální teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Monny
24.4.12 08:21

Timeline zrušit nejde… Já ho stále nemám ještě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
24.4.12 08:22

Mám chut si ten facebook zrusit uplně :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17010
24.4.12 08:43

někde tady byla diskuze s odkazem, který navedl na zrušení - komplet, ale 14dní se nesmíš přihlásit, nebo můžeš, ale deaktivuje se to zrušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.4.12 08:48

tady je
https://ssl.facebook.com/…/contact.php?…

já ho taky rušila, asi měsíc zpátky ;)
nejdřív se přihlaš a pak na ten odkaz klikni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.4.12 09:43

mně to už asi 2dny ukazuje možnost vrátit si zpátky svůj starý profil-. Normálně mi to najelo v horní liště - Něco jako Tired of Timeline profile, get the old profile now :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.4.12 12:45

Ahoj holky, a nemáte některá zkušenost s vymazáním profilových fotek? Vůbec netuším, jak na to, nemám tam nikde možnost vymazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.4.12 13:00
@Ikente píše:
Ahoj holky, a nemáte některá zkušenost s vymazáním profilových fotek? Vůbec netuším, jak na to, nemám tam nikde možnost vymazání.

rozklikni si profilovku,najeď na ni myší,dole se ti ukáže Možnosti,no a tam je vymazat fotku,taky mi dlouho trvalo než jsem na to přišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
24.4.12 13:52

@veveruskaa ale tutim zruším celý účet nee??

jinak ráda bych ten Timeline taky vyměnila za klasický starý FB :roll: bohužel mě se tam nic neukazuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.4.12 14:25
@marinka5 píše:
@veveruskaa ale tutim zruším celý účet nee??jinak ráda bych ten Timeline taky vyměnila za klasický starý FB :roll: bohužel mě se tam nic neukazuje :roll:

jj tím zrušíš celý účet, s tou novou verzí nemám zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.4.12 17:48
@Žesťovka píše:
rozklikni si profilovku,najeď na ni myší,dole se ti ukáže Možnosti,no a tam je vymazat fotku,taky mi dlouho trvalo než jsem na to přišla :)

Moc děkuju, už to mám (to jsem se předtím teda blbě koukala) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
10.4.15 14:25

Ahoj, potřebuji poradit, jak zrušit facebook na moje jméno.
Komplet celý profil.
Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
3395
10.4.15 14:37

@Bondatrova v nastaveni -osobni nastaveni a tam mas deaktivovat ucet na to kliknes a je to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová