Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pokud byly dobře usmažené a předtím nerozmrzly a znovu nezmrzly, tak to bude na 99% v klidu. V Rumunsku vloni šlo do oběhu snad dvacet let staré maso z mrazáku a počet obětí 0.
No já to právě vytáhla, něco ještě mezitím dělala a smažit jsem to šla zhruba za 40 minut, ale ještě to bylo celkem zmrzlé. Takže se tedy nemusím bát?
@Anonymní píše:
Ahoj. Dostala jsem před asi 14ti dny od babičky takové ty mražené předsmažené kuřecí nugetky. Vím, že to měla doma na mrazáku i já to měla pořád v mrazničce. Dneska jsem to udělala čtyřleté dceři na oběd. Snědly jsme toho obě docela dost. A teď jsem šla měnit pytel do koše a ten obal byl nahoře a všimla jsem si, že expirace byla 27.7. tak teď trnu, jestli se nám z toho nemůže něco stát nebo jestli nám nebude zle. Chuťově to bylo pořád dobré. Co myslíte?
Ahoj.
Přežijete bez úhony. ![]()
Příspěvek upraven 12.09.18 v 15:50
Nebudu moralizovat, ale prakticky je daleko skodlivejsi samotny polotovar nez expirace
@Anonymní píše:
Ahoj. Dostala jsem před asi 14ti dny od babičky takové ty mražené předsmažené kuřecí nugetky. Vím, že to měla doma na mrazáku i já to měla pořád v mrazničce. Dneska jsem to udělala čtyřleté dceři na oběd. Snědly jsme toho obě docela dost. A teď jsem šla měnit pytel do koše a ten obal byl nahoře a všimla jsem si, že expirace byla 27.7. tak teď trnu, jestli se nám z toho nemůže něco stát nebo jestli nám nebude zle. Chuťově to bylo pořád dobré. Co myslíte?
Zle vám nejspíš nebude, ale příště bych to ani nekoupila. Kus kuřecího masa a obalit. Nekupovat polotovary.
Tak hlavně, že nemáš pochybnosti o samotném polotovaru. To většinou bývá takový odpad, že nějaká prošlá lhůta spotřeby, je proti tomu úplný prd ![]()
Přesně pokud ti nevadí že 4 letá dcera jí smažené kuřecí nugety, tak to že to bylo do 27.7. bych vůbec neřešila ![]()
Jíst se dá i zmrzlý maso z mamuta, a to vyhynuli před 10 tisíci lety
Když to bylo v mrazáku, tak nehysterči, od toho ten mrazák máš, aby se jídlo uchovalo déle.
Krmíte se sra*kama a trnete nad tím, že jste snědla něco, co bylo po normované expiraci? ![]()