Dcera vidí ducha v chodbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
927
5.5.14 09:53

Holky, proc se ducha bojite, kdyz vam vase dite rekne, ze je hodny, pohladi ho a treba i ten duch vasemu diteti zachrani zdravi ci dokonce zivot? Ja bych mu podekovala, zapalila svicku a byla bych rada, ze u nas je. Vzdyt nemusi jit nutne o zleho, pomstychtiveho ducha, ale o neco jako andela strazneho. Nekdo zemrel a nechal tady lidi, na kterych mu zalezelo a ktere chce chranit i kdyz tu uz neni. Proto neodesel dobrovolne a dohlizi na sve milovane i po smrti. Presne jako u nas doma manzelovi rodice. Nikdy jsem na to taky neverila, ale dnes vim, ze tu jsou a dohlizi mi na mou rodinu. A jsem stastna, za to tak je. Nikdy jsem je sice nevidela, starsi syn o nich taky zatim nemluvi, ale citim je a s manzelem mame zazitek, ktery nam dal najevo jejich pritomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529

Já mám uplně husí kůži po celém těle 8o… no ale slyšela jsem že malé děti duchy vidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361

@hBod až sama uvidíš, zmenis názor…taky bych se tomu nedávno smála, dnes hledám nějaké reálné řešení…třeba že jsem měla mikrospanek, když jsem něco viděla…a to si myslím, že jsem normálně uvažující člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.5.14 09:54

@barbarossa nejsem blázen…ale já svého anděla strážného také cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.5.14 09:55

@barbarossa jaký zážitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
5.5.14 10:01
@barbarossa píše:
Holky, proc se ducha bojite, kdyz vam vase dite rekne, ze je hodny, pohladi ho a treba i ten duch vasemu diteti zachrani zdravi ci dokonce zivot? Ja bych mu podekovala, zapalila svicku a byla bych rada, ze u nas je. Vzdyt nemusi jit nutne o zleho, pomstychtiveho ducha, ale o neco jako andela strazneho. Nekdo zemrel a nechal tady lidi, na kterych mu zalezelo a ktere chce chranit i kdyz tu uz neni. Proto neodesel dobrovolne a dohlizi na sve milovane i po smrti. Presne jako u nas doma manzelovi rodice. Nikdy jsem na to taky neverila, ale dnes vim, ze tu jsou a dohlizi mi na mou rodinu. A jsem stastna, za to tak je. Nikdy jsem je sice nevidela, starsi syn o nich taky zatim nemluvi, ale citim je a s manzelem mame zazitek, ktery nam dal najevo jejich pritomnost.

Holky, a když to máte takhle, co děláte v choulostivých situacích, jako je třeba sex? Nevadí vám, že na vás někdo kouká? Nedělám si srandu, fakt mě to zajímá, nemám s tímto žádné zkušenosti. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
927
5.5.14 10:03

@ivodička prinesla jsem z porodnice mladsiho syna, ktery dostal jmeno po manzelovo mrtvem tatinkovi. Starsi syn tou dobou neustale hral na foukaci harmoniku, na kterou hraval i manzeluv tatinek. Sli jsme spat. Bylo 3.44 v noci, ja kojila maleho, ktery se presne tou dobou pred 4 dny zacal rvat na svet, a z obyvaku vedle loznice se ozvala ta harmonika. Nekdo na ni zahral kratsi vesely popevek. Nekdo, kdo na ni umel hrat, nic falesneho. Ctyrikrat foukl do harmoniky, trikrat z ni natahl vzduch. Sla jsem se podivat, jestli si starsi syn nevzal harmoniku do postylky a ze spani do ni nefoukl, ale harmonika lezela uplne volne v obyvaku na gauci. Nejel vlak ani auto, aby to treba udelalo nejakou vlnu. Nikdy predtim, ani potom se to uz nestalo, ale od te doby jejich pritomnost obcas citim a manzel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.5.14 10:04

Na toto verim a take mame sveho andela strazneho. S duchem jsem se sice nesetkala „realne“, ale ve snu…babicka nam zachranila zivot. Jeste dnes me z toho mrazi.
Ac z babicky bych strach nikdy nemela, bojim se proto, ze me desi tyto veci kolem duchovna. Ale po tom zazitku to zacinam brat jinak, za babicku se modlim a vim, ze dohlizi na celou nasi rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.5.14 10:05

@hBod A kolik je tobě?? Když máš takový názor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
5.5.14 10:05

@Luca10 boze, to jsou otazky :roll: A ze se miluju s manzelem a hned vedle postele mi lezi syn v postylce a spi, to mi ma taky vadit? Sex je prirozeny, urcite jej za zivota provozovali i oni duchove. Nad tim, ze by se meli koukat, jsem nikdy ani nepremyslela. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.5.14 10:06

@barbarossa ty jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.5.14 10:07
@reliska píše:
Někde jsem četla, že děti do určitého věku vidí/cítí víc než ostatní.. Něco na tom bude. Já mám tuto zkušenost se svým dědečkem, který zemřel v domě, kde jsme bydleli. Chodil za mnou do pokojíčku. Pamatuji si ten krásný pocit (asi bezpečí)když tam byl. Byli jsme si spolu hodně blízcí a já byla jeho nejoblíbenější vnoučátko..

Přesně, prý malé děti a zvířata (kočky) vidí víc…jakože i duchy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
5.5.14 10:08
@barbarossa píše:
@Luca10 boze, to jsou otazky :roll: A ze se miluju s manzelem a hned vedle postele mi lezi syn v postylce a spi, to mi ma taky vadit? Sex je prirozeny, urcite jej za zivota provozovali i oni duchove. Nad tim, ze by se meli koukat, jsem nikdy ani nepremyslela. :roll:

Tak pardon, chtěla jsem se něco dozvědět, když už nemám to štěstí a nebydlí u nás žádnej duch. Zkusím se příště zeptat třeba o víkendu, to lidi nebývaj tak podráždění jak v pondělí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2111
5.5.14 10:10
@Luca10 píše:
Tak pardon, chtěla jsem se něco dozvědět, když už nemám to štěstí a nebydlí u nás žádnej duch. Zkusím se příště zeptat třeba o víkendu, to lidi nebývaj tak podráždění jak v pondělí. :roll:

Nic si z toho nedělej, mě napadlo přesně to samý. - Čůrání je taky přirozený a stejně jsem radši, když na mě při tom nikdo nezírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.5.14 10:35

Já jako malá viděla ty postavy taky. Ale já se jich bála. V domě, kde jsem bydlela bylo zlo. Jsem ráda, že se toho našeho dcera nebojí. Ještě zkusíme zapálit svíčku. Vystudovala jsem věděcký obor, drtivá většina věcí má své logické vysvětlení, ale občas je prostě něco mezi nebem a zemí. Cítím, že vědomí nezmizí, když tělo přestane fungovat. Nebo je to třeba má panická hrůza ze smrti, že pak už nic není, zmizím. Někdo říká, že duch je forma enegrie. Jenže energie musí jít změřit. Když nejde, tak buď není, nebo nemáme správné přístroje. UV a IČ světlo taky nevidíme a přesto existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová