Dcera vidí ducha v chodbě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
5.5.14 09:14

Dcera vidí ducha v chodbě

Milé maminky, dcera 26 měs vidí ducha v naši chodbě. Už několikrát přišla s tím, že v chodbě stojí pán, někdy říká tatínek. Vezme mě za ruku a ukazuje mi ho. Ptám se jí, co dělá a prý kouká. Prý se směje, není zlý. Zeptala jsem se, jestli ho pohladí a ona hladila vzduch před námi. Nebojí se ho. Vždy mám hroznou husinu. Včera přišel přítel, že ho viděl taky. Šel v noci malé udělat mléko a něco tam bylo… Bydlíme v paneláku, žádný muž nám v rodině už 10 let nezemřel. Ani v tomto bytě ne. Nemáme doma žádné památečné předměty po zesnulých. Co s tím? Normálně se bojím jít v noci na záchod. Vždy když se tam objeví, tak se pomodlíme a poprosíme, aby odešel. Nepomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27007
5.5.14 09:21

.. a mám husinu…neporadím…syn vídával taky něco ve svém pokoji…každý večer říkal že se bojí, že to na něj kouká…bála jsem pak i já…vždycky ukazoval kde to je…pak to zmizelo :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.5.14 09:22

@Lerista No tak to bych se asi strachy po..srala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.5.14 09:23

No, co napsat - snad jen to, že Ti věřím a mám podobnou zkušenost. Vlastně téměř totožnou. Nemusí to být duch spojený s Vámi, ale třeba s bytem - mohl tam žít před Vámi. Nemyslím, že je nějaká možnost se ho „zbavit“. Asi zním jako blázen, ale Natálka vnímala pána v rohu pokojíčku docela často, podávala mu dudlík apod. Jednou jsem zapomněla vytáhnout žehličku ze zásuvky. Naty se k ní doplazila a chtěla si s ní hrát. A NĚKDO tu žehličku vypnul a vytáhl ze zásuvku. Naty by nedošáhla a asi by ani neměla dost síly na vytáhnutí. Já jsem to nebyla. Každopádně někdo u nás doma zachránil Naty před popálením. Od té doby je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.5.14 09:25

@Lerista Skus EPRV777.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.5.14 09:26
@juchinka píše:
@Lerista Skus EPRV777.

Co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.5.14 09:28
@jančamamča píše:
No, co napsat - snad jen to, že Ti věřím a mám podobnou zkušenost. Vlastně téměř totožnou. Nemusí to být duch spojený s Vámi, ale třeba s bytem - mohl tam žít před Vámi. Nemyslím, že je nějaká možnost se ho „zbavit“. Asi zním jako blázen, ale Natálka vnímala pána v rohu pokojíčku docela často, podávala mu dudlík apod. Jednou jsem zapomněla vytáhnout žehličku ze zásuvky. Naty se k ní doplazila a chtěla si s ní hrát. A NĚKDO tu žehličku vypnul a vytáhl ze zásuvku. Naty by nedošáhla a asi by ani neměla dost síly na vytáhnutí. Já jsem to nebyla. Každopádně někdo u nás doma zachránil Naty před popálením. Od té doby je pryč.

8o 8o 8o tak přesně takhle se teď tvářím

Já jsem nikdy nic podobného nezažila, ale na tyhle věci věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.5.14 09:31

@jančamamča Brněnský lovci duchů. Mají na to přístroje, umí z druhou stranou komunikovat a odvádět duše. Myslím, že je pár lidí i tady na e miminu, kterým pomohli. Skus si je vyhledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.5.14 09:32

Děti v tomto věku mají fiktivní postavy, kamarády, jsou okolo nich, mluví s nimi. Ducha sis k tomu pouze přiřadila ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.5.14 09:38
@PetiteFillette píše:
8o 8o 8o tak přesně takhle se teď tvářímJá jsem nikdy nic podobného nezažila, ale na tyhle věci věřím.

Já jsem na tohle nikdy nevěřila, ale změnila jsem názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.5.14 09:39
@Tiger-lily píše:
Děti v tomto věku mají fiktivní postavy, kamarády, jsou okolo nich, mluví s nimi. Ducha sis k tomu pouze přiřadila ty.

Nemusí to tak být, i když se to zdá jako racionální vysvětlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.5.14 09:40
:)

Příspěvek upraven 19.05.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.5.14 09:41

Někde jsem četla, že děti do určitého věku vidí/cítí víc než ostatní.. Něco na tom bude. Já mám tuto zkušenost se svým dědečkem, který zemřel v domě, kde jsme bydleli. Chodil za mnou do pokojíčku. Pamatuji si ten krásný pocit (asi bezpečí)když tam byl. Byli jsme si spolu hodně blízcí a já byla jeho nejoblíbenější vnoučátko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
5.5.14 09:46

Moje dcera zase vidi meho dedecka, vyklada o vecech s nim spojenych, aniz by ji o tom kdokoli rikal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.5.14 09:49

@reliska mám podobnou zkušenost jako dítě. V noci jsem v pokojíčku viděla postavy. Jednou z nich byla i babička (už po smrti), na kterou jsem mluvila. Byla jsem jako dítě i dost náměsíčná, postupem času to přestalo a od tý doby jsem už nikdy nikoho neviděla :) Co jsem viděla nebo neviděla, netuším, ale něco to bylo. Jestli jsou duchové nebo nejsou, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová