Dcera x bývalý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
24.11.20 08:30

@riccius Holka zlata, to mas tezke a nikdy, nerikej nikdy. Muj byvaly neni špatný a pred 3 lety, jsem byla asi tak radikalni, jako ty, ale, kdyz se chlap blaznive zamiluje, tak mu na jeho zene vadi i kychnuti. Je nastvany, ze nemuze byt se svoji laskou a kdyz delas neco pouze z povinnosti, tak to vetsinou nedelas dobre. Nechapala jsem v posledni dobe, proc je tak vztekly, vytahuje stare veci, stale se chce hadat, pozdeji jsem pochopila, ze chtel, abych ho ja vyhodila, aby nebyl za spatneho. Jak odesel, tak uplne odrizl deti, jeho mila ma 4 deti, tak je jasne, ze na nase nebyl prostor.. Na sve deti si vzpomnel az po 2 letech a strasne se divil, ze k nemu nechteji. Rekl, ze je mam nasilim privezt, nechat je u jejich domu a odjet. To jsem odmitla, tak to dal k soudu a rekl, ze soud je donuti, ale bylo mu vysvetleno, ze deti jsou uz dost velke a ani soud je nemuze nutit. Ze muze mavat papirem, volat policii, ale nikdo deti nebude nasilim tahat do auta, takze, nam zacalo jeste vetsi peklo, pomluvy, ktere siri, jsou mi uz ukradene, ale zacal pomlouvat deti a to mi jedno neni. Vis, az v krizovych situacich poznas tvar toho druheho, jinak nemas šanci. Je mi jasne, ze ted tomu neveris, ale, dokud to nezazijes, nepochopís

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3498
24.11.20 08:36

@karinka Spíš je to o vašem špatném výběru. I když, co popiduješ, je jen jeho nesebevědomí a ublíženectví, nedospělost. I to se dá poznat, ale ono to leckdy ve vztahu přijde ženám i roztomilé. Přeci jen je to něco jiného než zakladatelka. Ale jinak jsi víceméně napsala, že když děti jsou větší a nechtějí, tak nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
26.11.20 14:27
@Monchichik píše:
@karinka No tak nutit mi dceru, aby chodila za někým, kdo jí zneužíval…tak vezmu něčím po hlavě i mediátorku..to snad není možné…a doporučila bych jí, ať se nechá zneužívat a následně chodí s pachatelem na kafe…

Přesně. Nestačím žasnout. To bych se jako mediátorka ze sebe musela poblít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
26.11.20 15:17

@Anna766 No kamarádka byla kdysi v manželské poradně, protože jí ten její drahouš mlátil… a pan psycholog pravil, že to ale není důvod neplnit si manželské povinnosti…odpírat sex mu chudáčkovi přeci nemůže…jako co na to říct? teda já jsem si jistá, že bych nějaká slova našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.11.20 17:08

Nejlepší bude, když to řekne sama. Jak tady zaznělo, je skoro dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
26.11.20 17:13
@Monchichik píše:
@Anna766 No kamarádka byla kdysi v manželské poradně, protože jí ten její drahouš mlátil… a pan psycholog pravil, že to ale není důvod neplnit si manželské povinnosti…odpírat sex mu chudáčkovi přeci nemůže…jako co na to říct? teda já jsem si jistá, že bych nějaká slova našla :mrgreen:

Práva a povinnosti manželů znám. Ale právo třískat manželku a povinnost mít sex tam teda není. Pan psycholog by si to měl asi zkouknout a poučit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí