Dceřina kamarádka

Anonymní
30.1.20 18:44

Dceřina kamarádka

Má dcera poslední dobou tráví s jednou zvláštní kamarádkou více času, než je zdrávo. Vím, že se znají už několik let, samozřejmě, a nikdy jsem jí to přátelství nijak zvlášť neschvalovala, ale nevídaly se až tak často jako nyní. Jen tak pro představu, kamarádka je trochu více bohém, na rozdíl od ní už je i zletilá (je jí asi devatenáct nebo dvacet, mé dceři bude sedmnáct). Tím chci říct, že jezdí na dovolené stopem, chodí divně oblékaná, vyznává celkově alternativní styl života a na jejím fcb nacházím dost nevhodné věci protivící se dobrým mravům.
Dcera ji většinou vídala tak maximálně jednou do měsíce, jsou obě na jiných školách, ale teď spolu tráví několik dní v týdnu. Nevodí ji skoro vůbec k nám, i když jsem ji o to žádala, chtěla jsem si s holkou promluvit, tomu se ona brání. Ale vůbec se mi nelíbí, jakým směrem tohle směřuje… znám holky rodinu a vím, že není úplně v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
30.1.20 18:46

Nezasahuj. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.1.20 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.1.20 18:48

Bych je nechala bavit akurat si tak znepratelis dceru :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.1.20 18:48
@Anonymní píše:
Má dcera poslední dobou tráví s jednou zvláštní kamarádkou více času, než je zdrávo. Vím, že se znají už několik let, samozřejmě, a nikdy jsem jí to přátelství nijak zvlášť neschvalovala, ale nevídaly se až tak často jako nyní. Jen tak pro představu, kamarádka je trochu více bohém, na rozdíl od ní už je i zletilá (je jí asi devatenáct nebo dvacet, mé dceři bude sedmnáct). Tím chci říct, že jezdí na dovolené stopem, chodí divně oblékaná, vyznává celkově alternativní styl života a na jejím fcb nacházím dost nevhodné věci protivící se dobrým mravům.
Dcera ji většinou vídala tak maximálně jednou do měsíce, jsou obě na jiných školách, ale teď spolu tráví několik dní v týdnu. Nevodí ji skoro vůbec k nám, i když jsem ji o to žádala, chtěla jsem si s holkou promluvit, tomu se ona brání. Ale vůbec se mi nelíbí, jakým směrem tohle směřuje… znám holky rodinu a vím, že není úplně v pořádku.

A dotaz zní? Mně v mládí neměly rádi rodiče kamarádek. Protože jsem v 15 ti měla růžovou hlavu a kouřila jsem.. Jedna měla zákaz se se mnou bavit.. Přitom ta kamarádka byla taková, že vojela co viděla a hulila i trávu. Takže asi tak.. Může mít normálně vypadající kamarádku a ta může bejt třeba úplně vymaštěná.. A když bude chtít dcerka dělat průsery, bude je dělat tak jako tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
30.1.20 18:49

Zakázané ovoce nejlíp chutná… Já bych se do toho moc nemontovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
30.1.20 18:50

A co přesně ti vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.1.20 18:50

A co by jsi te kamarádce říkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
30.1.20 18:51

Tezko radit, sama mam deti jeste ve veku, kdy je muzu zcela „kontrolovat“, mne osobne by to taky vadilo, tim spis, ze by kamaradku nechtela vodit domu. Nevymezujes se az prilus proti tf kamaradce pred dcerou? Mozna proto ji nechce vzit k vam domu…spis bych to zkusila tak obecne hrat na pratelskou notu, jako ze bych ji nechtela neco uplne zakazovat, ale ze je dulezite dnat na urcite veci atd. Zakazovanim se ti sprajcne jeste vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.1.20 18:53

Ja vzdy nejvic tihla ke kamaradkam, ktere mi rodice nejvice zakazovali, takze smele do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

:mrgreen: jestli chceš radu, tak podle mě se do toho neplet. Tvé dceri bude 18, ne 8. A pokud si ji dobře vychovala, nemáš se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367

Skoro dospělé dceri asi není vhodné se takto montovat do přátelství. Mezi námi - já bych ani své 12. létě dceri neřekla, že si chci promluvit s její kamarádkou. Proč to děláš? Máš nějaký důvod? Že ty nesdílí její postoj neznamená, že je špatný. Tímhle přístupem jsi na nejlepší cestě posramotit vztah s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.1.20 18:55

Nech ji bejt. Pokud nefetuje a nechodi domu kazdy tyden na mol, nech to bejt. Stejne ji neochranis a akorat se blokne. Timhle si musi projit kazdy. Chapu, ze ji chces chranit, ale neni to mozny.

• Citovat
  • Upravit
35443
30.1.20 18:55
@Anonymní píše:

Tak každý je nějaký že? Přijdeš mi divná i ty, projíždíš cizí holce FB, nelíbí se ti její rodina, její životní styl, divně se obléká… O čem by sis s ní chtěla jako promluvit? Myslíš že tvá dcera je svatoušek? Věř tomu, že kdybys viděla jak se chová mimo domov, tak bys jí nepoznávala. Nech je dýchat a nemontuj se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.1.20 18:56

Jeé, že by paní Mehová? :mrgreen: :mrgreen: dobré mravy forever

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie