Má dcera věk a postavu na to nosit „dospělácké“ kabelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
14.7.26 18:11
@Zvedava1 píše: Více

Jak? Běžně tu vidím „trolící diskuze“ od nových nicků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.26 18:12
@yumyumky píše: Více

no tak to nedávno udělal někdo, kdo založil diskusi „někdo si mě vyhledal z emimina a vyhrožoval mi smrtí“, pak ten nový nick admin blokl, ale s tím je asi „moc“ práce, tady tyhle trapné anonymní diskuse - no nemusí snad být z emimina žumpa, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80463
14.7.26 18:13

@Jahru přesně. Pěkně doma, povídat si s maminkou, žádné trajdani po nocích. Za chvíli by chtěla plavky a nedej bože na sedmou do kina, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.26 18:14

Pořád nechápu, v čem je rozdíl, ale OK. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
14.7.26 18:15

Taky to nechápu - diskuze od tulipánu a Maruny12345 mi přijde úplně stejná. Ale holt u kytky místní drbny nemůžou prolustrovat předchozí diskuze (pokud tedy není Maruna12345 dostatečně poučena a nezamkne si profil nebo nezakládá nové trollí diskuze pokaždé pod novým nickem). Řídím se heslem - když chci přispět, tak je mi fuk, jestli trolí nebo ne. Buď je to vidět na první pohled a může být zábavná anebo je to téma, které se může hodit někomu jinému (různé intimní záležitosti, výchova, domácí násilí…), kdo by se jinak styděl/bál založit diskuzi svoji. A když mi to přijde moc mimo, tak jdu o chlíveček dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.26 18:20
@Jahru píše: Více

no pokud nick Maruna12345 není dnes založený, tak to není stejné, každý tu máme nějakou historii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
14.7.26 18:23
@stinga píše: Více

z hlediska té jedné konkrétní diskuze to jedno je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
14.7.26 18:24

Tak hlavně je to v pravidlech diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.26 19:11
@Zvedava1 píše: Více

Takže ten důvod je, že někdo touží dělat ve volném čase neplaceného admina pro MAFRA? :)
Dobře.
Já to tu asi neberu dost formálně na to, abych tohle pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.26 19:14

no dobře tak jinak - kvůli čemu chodíš na emimino, nebo co tu očekáváš? zajímavé diskuse skutečných problémů skutečných lidí, nebo tady tyto sr. ačky, jestli může 15letá kabelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3296
14.7.26 19:15

Měla jsem za to, a kdysi dávno to ještě v diskusích je uživatelkami respektováno, že anonymní příspěvky jsou z vážného důvodu - intimní osobní informace, zdravotní stav atd. Dřív i anonym pro ospravedlnění pojmenoval důvod svého anonymu. To se úplně ztratilo a každá druhá diskuse je anonymní. A příspěvky, za které se uživatelé/uživatelky stydí, taky vkládají anonymně. Vadí mi to - toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.26 19:16

Pořád stejná otázka: o co je výše zmíněná Maruna12345, která si před pár dny založila svou patnáctou přezdívku a dneska diskuzi, „skutečnější člověk“ než tulipán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
14.7.26 19:24

Nevím jak yumyumky, ale já sem chodím vypnout hlavu :mrgreen: Buď mě diskuze zaujme a pak je mi jedno, jestli je reálná nebo není anebo nezaujme a pak ji nečtu/nepřispívám. Je mi úplně fuk, jestli jsou vymyšlené nebo opravdické. A velmi často jsou za trolla označeny i diskuze, které mi přijdou vemi reálné. Ostatně i většina diskuzí, co jsem zakládala byla označena za vymyšlené anebo sběr informací pro článek, což nebylo ani jedno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
14.7.26 19:28
@teroonka píše: Více

Já třeba vkládám diskuze anonymně proto, že jednak obvykle píšu o svých dětech a i když to není nic intimního, tak chráním jejich soukromí, protože se nedají pospojovat informace z různých diskuzí. A taky proto, že chci, aby se reagovalo na tu konkrétní diskuzi a nevytahovaly se příspěvky z jiných, nesouvisejících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.26 19:30

Mně přijde, že kvalitě místního obsahu spíš škodí nekonečné spekulace o trollech.

Diskuze od trolla jde většinou poznat na jedno kliknutí. Otevřu diskuzi, vidím hovadinu, zavřu diskuzi. Ale ty četné příspěvky o tom, zda si zakladatelka svou rodinnou situaci / sexuální dysfunkci / domácí rozpočet nevymýšlí, nejdou z diskuze, kterou už člověk čte, odfiltrovat. Kolikrát to nejsou tři příspěvky, ale třicet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková