Má dcera věk a postavu na to nosit „dospělácké“ kabelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61155
14.7.26 21:18
@Jahru píše: Více

Souhlasím, i s tim trollem.. V podstatě cokoliv je tady označeno trollem a je i pravda to lovení jiných diskusi, kde na to ty ženský berou čas :nevim: dohledávat co kdo kde napsal a konfrontovat ho tím :zed: nedivím se těm anonymum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.7.26 22:01
@firuga píše: Více

Protože to není paní, která se slušně zeptala, ale úchyl, který se těší na diskuse o děvčátkách a kabelkách, no. Jde to poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.7.26 22:02

Omyl, poslalo se dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 22:03

V 16 jsem nosila kabelku do školy. Narvala jsem tam všechno. Sešity, učebnice, bačkory, doklady a něco k jídlu. Kabelka byla spíš široká než velká. A zrovna ty učebnice měli takový tvar, že se vylezli. Pak jsem nosila větší asi původně plážovou tašku na zip na. Na jedno rameno a tam jsem narvala i úbor. No apj taky tašky přes rameno původně asi na první notebooky. Na diskotéky tašky přes rameno nebo menší kabelku. Dneska už je mnohem víc na výběr. Všech různých tvarů, barev a velikostí. Ať se najde! Vždyť to může mít jenom období.

• Citovat
  • Upravit
150045
14.7.26 22:08
@yumyumky píše: Více

A tobě nevadi diskutovat s anonymy, kteří pod anonymem chtějí aby jim lidi psali názory a zážitky? Já teda ne. A anonym co se ptá na triviality typu nosí vase ditè kabelku jsou trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
14.7.26 22:29
@firuga píše: Více

protože stejnou diskusi založila už před 5 lety, a už tehdy měla dcerka 15 let a byla stejná otázka,
tobě přijde normální, že by se matka 15leté dcery ptala, jestli dcera může nosit kabelku? :zed:
a že za 5 let je jí pořád 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.7.26 22:33

@Judina A to jako proc? Nebo jak se to pozna? Porad mi nejak nedochazi, co je na tom uchylneho. Jen proto, ze to je anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.7.26 22:34

@stinga aha tak to jo samozrejme. To uz divne je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.7.26 23:11

@firuga Hele, nechci to rozebírat, abych nekrmila trolly, ale zkrátka určité typy trollů prostě baví do detailu rozebírat nějaké fetiše. Když nemáš tu zkušenost, přijde ti to v pohodě a pak je krmíš právě těmi detaily, po kterých lační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
15.7.26 00:23

Efit : Raději uz nic k tématu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie