Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Jahru píše: Více
Souhlasím, i s tim trollem.. V podstatě cokoliv je tady označeno trollem a je i pravda to lovení jiných diskusi, kde na to ty ženský berou čas
dohledávat co kdo kde napsal a konfrontovat ho tím
nedivím se těm anonymum ![]()
@firuga píše: Více
Protože to není paní, která se slušně zeptala, ale úchyl, který se těší na diskuse o děvčátkách a kabelkách, no. Jde to poznat.
V 16 jsem nosila kabelku do školy. Narvala jsem tam všechno. Sešity, učebnice, bačkory, doklady a něco k jídlu. Kabelka byla spíš široká než velká. A zrovna ty učebnice měli takový tvar, že se vylezli. Pak jsem nosila větší asi původně plážovou tašku na zip na. Na jedno rameno a tam jsem narvala i úbor. No apj taky tašky přes rameno původně asi na první notebooky. Na diskotéky tašky přes rameno nebo menší kabelku. Dneska už je mnohem víc na výběr. Všech různých tvarů, barev a velikostí. Ať se najde! Vždyť to může mít jenom období.
@yumyumky píše: Více
A tobě nevadi diskutovat s anonymy, kteří pod anonymem chtějí aby jim lidi psali názory a zážitky? Já teda ne. A anonym co se ptá na triviality typu nosí vase ditè kabelku jsou trapné.
@firuga píše: Více
protože stejnou diskusi založila už před 5 lety, a už tehdy měla dcerka 15 let a byla stejná otázka,
tobě přijde normální, že by se matka 15leté dcery ptala, jestli dcera může nosit kabelku? ![]()
a že za 5 let je jí pořád 15?
@Judina A to jako proc? Nebo jak se to pozna? Porad mi nejak nedochazi, co je na tom uchylneho. Jen proto, ze to je anonym?
@firuga Hele, nechci to rozebírat, abych nekrmila trolly, ale zkrátka určité typy trollů prostě baví do detailu rozebírat nějaké fetiše. Když nemáš tu zkušenost, přijde ti to v pohodě a pak je krmíš právě těmi detaily, po kterých lační.