Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych jí asi řekla, jestli tedy nechce ode mě pořídit nějaké další, když je chce evidentně nosit. Případně jestli nechce peníze, ať si je koupí sama.
Tolik povyku kvůli jedněm tangoškám
Jsi šťastná žena, pokud musíš řešit tento šílený megaproblém ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru ve věku 16 let. A když jsem dávala oblečení do pračky, všimla jsem si jiného spodního prádla než dcera doteď nosila konkrétně tanga. Dcera je poměrně drobná a i “chováním” bych neřekla, že si koupí takové spodní prádlo, natož sama. Mám ji něco říct nebo to nechat být? Já sama tyto věci nikdy nevlastnila.
A v čem je přesně problém, že si koupila spodní prádlo sama, někdo jí ho dal, nebo že „tanga“ jsou sprostá?
Z mého pohledu by mohl být jedině problém v tom, že jí to dává nějaký příliš starší „obdivovatel“.
V tomhle věku jsem si tanga taky koupila. A taky jsem je musela před jinak normální matkou schovávat, protože ta měla dojem, že když budu mít tanga, tak si kupuju lístek na E55.
Vzpomínám si na moji babičku když zjistila že nosím tanga ve 14 letech…říká mi,,a to se ti tam ta pr*el jako vleze?"
![]()
Nech dceru žít… anebo se jí normalne zeptej, já měla tanga už v 8-9.tride.. chtěla jsem zapadnout mezi holky a už jsme rozebirali tyhle holčičí věci a dost z nich už se malovalo, nosili tanga a nikdo z nás uchylny ani lehký nebyl..
Tanga nesnáším a nechápu jak to někdo může nosit
ale nenapadlo by mě krafat skoro dospělým dětem do nošení spodního prádla.
Třeba už jí nebavily bombarďáky s Elsou z Pepca co jí kupuješ 🤷🏻♀️
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru ve věku 16 let. A když jsem dávala oblečení do pračky, všimla jsem si jiného spodního prádla než dcera doteď nosila konkrétně tanga. Dcera je poměrně drobná a i “chováním” bych neřekla, že si koupí takové spodní prádlo, natož sama. Mám ji něco říct nebo to nechat být? Já sama tyto věci nikdy nevlastnila.
Záleží jaký máte vztah. Mamka by se mě třeba zeptala " ty sis koupila tanga?" a pohoda, také je nosila kdysi, to si pamatuji
Dnes by mi možná k tomu řekla, že mi nastydnou vaječníky
Jinak v prádle prodávám a chodí sem holky 13+ a kupují si kalhotky bez rodičů. Kolikrát tu jedna kouká na bikiny a koupí si tanga, protože vidí co si bere ta druhá. Takže v pohodě. Já bych se klidně zeptala, ale záleží na tom vztahu.
A jaky by mele podle tebe nosit spodní prádlo v 16?
.
Sál uz je dospěla a tamta jsou naprosté normalni, uklidni se
Já nosila v 15 mimo jiné červená krajková tanga, která mi při sezení nebo v předklonu vylézala ven z bokovek (v té době to bylo in
). Máma mi na to nikdy nic neřekla.
Dnes už tanga nenosím, nelíbí se mi, respektive vezmu si je max. 3× za rok pod lehké přiléhavé šaty.