Dcery spodní prádlo

Anonymní
28.10.22 13:11

Dcery spodní prádlo

Dobrý den, mám dceru ve věku 16 let. A když jsem dávala oblečení do pračky, všimla jsem si jiného spodního prádla než dcera doteď nosila konkrétně tanga. Dcera je poměrně drobná a i “chováním” bych neřekla, že si koupí takové spodní prádlo, natož sama. Mám ji něco říct nebo to nechat být? Já sama tyto věci nikdy nevlastnila.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neilika
28.10.22 13:14

A co bys ji chtela rict? :think: To bych fakt chtela, aby moje mama resila moje spodni pradlo na internetu…

• Citovat
  • Upravit
33005
28.10.22 13:14
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru ve věku 16 let. A když jsem dávala oblečení do pračky, všimla jsem si jiného spodního prádla než dcera doteď nosila konkrétně tanga. Dcera je poměrně drobná a i “chováním” bych neřekla, že si koupí takové spodní prádlo, natož sama. Mám ji něco říct nebo to nechat být? Já sama tyto věci nikdy nevlastnila.

Tvé dceři je 16. Může legálně soulozit a nosit co chce.
Posledních 16 let jsi ve vztahu s dcerou dělala co, že máš tohle potřebu řešit (na víc na netu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
28.10.22 13:15

Neres, proc by si nemohla koupit jine spodni pradlo, nez mela doted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.22 13:15

Prosím za tu dceru 🙏. Dej jí svatý pokoj. Ať si nosí prádlo, které chce. By mi opravdu nenapadlo, že budu dceři pindat do výběru spodního prádla. Ty si nos prádlo, jaké chceš. A ji nech, ať se rozhodne podle svého. Jestli chceš něco vědět, tak nenosím nic jiného.
A ani se nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
28.10.22 13:17

Jak jako i chovanim? To se zenska musi chovat děvkoidně, aby nebylo divne, ze nosi tanga? Co bys ji jako chtela rikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2931
28.10.22 13:19

Já nosím tanga od 15 :nevim: na tom je jako něco špatně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.10.22 13:20

A ona nemá žádné vlastní peníze, že řeší kde se vzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.10.22 13:20
@Anonymní píše:

A co konkretne resis? Tvoji predstavu, ze tanga = lehká holka?

• Citovat
  • Upravit
3055
28.10.22 13:22

Nech ji žít.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
28.10.22 13:26

Ha ha ha moje máma taky tohle řešila v mých 15 letech. :mrgreen:
Stylem… To jsou tvé kalhotky? :mrgreen:
Tak mi je dala se slovy, že se jen ptá. :mrgreen: A ať si spíše koupím na celodenní nošení bavlněna tanga než ty umělá. :mrgreen: A konec debaty. :mrgreen:
Jeste tedy časem spustila nějakou prupovidku o intimní hygiene atd. :mrgreen: Ale to už šlo jedním uchem tam a druhým ven. :mrgreen:
A teď ráda nosím bavlněné spodky. :lol:
Hele každý ať si noci co chce. Je to její rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
28.10.22 13:26

Dej ji pokoj… Je jí 16, byla by asi velmi nadšená že na netu řešíš její prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
28.10.22 13:28

Diskuse o tangach se tu obcas objevuje, doufam, ze se tu nebavi porad jeden a ten samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
28.10.22 13:29

Já bych chtěla mít vaše starosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
28.10.22 13:34

No tak nosí tanga. Asi se to jejímu klukovi víc líbí. Vždyť už může i souložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová