Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,chtěla jsem vás poprosit o radu.Můj skoro roční syn už 2 dny nekadil.Jinak je úplně v pohodě,nevypadá,že ho bříško bolí.Ale i tak mi to přijde divný.Kadil mi krásně 2*denně.Ani jídlo jsme neměnili.Nevíte v čem může být zakopanej pes a do kdy mám čekat,než vyrazit k doktorce?
Kamarádky holčina nešla třeba 5-7 dnů. Prý až po týdnu se to má řešit. No a zkoušela jsi ty kaše, co se dávají při zácpě?
Ahoj Chelsea, pije dost? Zácpa může být i z nedostatku pití. Nebo nezačal dostávat čokoládu? Ta taky působí zácpu.
K doktorce bych zatím nechodila, jenom tam něco chytíte. Dala bych mu lžíci olivového oleje, to spolehlivě rozpohybuje střeva a dr. bych kontaktovala jen pokud by se z toho stal častější problém.
Včera dostal místo vanilkového Prbiňáka,čokoládového.Může to být ono?Jinak stále kojím,takže tekutin má určitě dost.
Neřekla bych, že to bude tím Pribiňákem, já myslím, že by té čokolády muselo být mnohem víc. Zatím počkej a pokud to bude jen ojedinělá epizoda, tak bych to neřešila, to se stane občas každému…
Taky se nám to stalo, několikrát. Ani jsem nepátrala proč to, když jí nic nebylo, nebolelo bříško.To je normální. Zkus švestkovou šťávu nebo přesnídávku, ta taky pomáhá (nám spolehlivě)
Ahoj, malá to kdysi měla taky. Myslím, že jí bylo jak tvému klukovi. Nešla mi třeba 2-3 dny a pak i 3× za den a zase se to opakovalo. Nic jí jinak nebylo, tak jsem to neřešila a časem se to upravilo samo.
mala nekaka bezne tak 4dny az 5den asi uz pul roku..proste to zadrzuje a nevime proc..jestli se boji nebo jo to boli nevime..3dny chodi s rukkou na zadku a poskakuje a poskakuje-.-pak zavola bobana dojdeme k zachodu a nic uz nechce.. byla jsem u dr.ta nic nezjistila..predepsala na florax 2× denne a az ted po 14dnech opravdu sedla a kakala hned ob den..taky jsem zoufala..nevim jak to bude zas az florax vysadime..uz ted se desim
Ahojík holky
Tohle téma se mi zrovna hodí.
Zrovna dumám nad tím, že muj klučina nejde třeba den - dva
na velkou,
pak třeba to dohání a jde i víckrát za den.
Je to normální? ![]()