Debata o hovínku

2183
19.10.10 12:42

Debata o hovínku

Ahoj holky,chtěla jsem vás poprosit o radu.Můj skoro roční syn už 2 dny nekadil.Jinak je úplně v pohodě,nevypadá,že ho bříško bolí.Ale i tak mi to přijde divný.Kadil mi krásně 2*denně.Ani jídlo jsme neměnili.Nevíte v čem může být zakopanej pes a do kdy mám čekat,než vyrazit k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1672
19.10.10 12:47

Kamarádky holčina nešla třeba 5-7 dnů. Prý až po týdnu se to má řešit. No a zkoušela jsi ty kaše, co se dávají při zácpě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.10.10 12:50

Ahoj Chelsea, pije dost? Zácpa může být i z nedostatku pití. Nebo nezačal dostávat čokoládu? Ta taky působí zácpu.
K doktorce bych zatím nechodila, jenom tam něco chytíte. Dala bych mu lžíci olivového oleje, to spolehlivě rozpohybuje střeva a dr. bych kontaktovala jen pokud by se z toho stal častější problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.10.10 12:58

Včera dostal místo vanilkového Prbiňáka,čokoládového.Může to být ono?Jinak stále kojím,takže tekutin má určitě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.10.10 13:11

Neřekla bych, že to bude tím Pribiňákem, já myslím, že by té čokolády muselo být mnohem víc. Zatím počkej a pokud to bude jen ojedinělá epizoda, tak bych to neřešila, to se stane občas každému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.10.10 13:12

Tak díky moc za radu a za uklidnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.10.10 13:25

Taky se nám to stalo, několikrát. Ani jsem nepátrala proč to, když jí nic nebylo, nebolelo bříško.To je normální. Zkus švestkovou šťávu nebo přesnídávku, ta taky pomáhá (nám spolehlivě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.10.10 19:43

Ahoj, malá to kdysi měla taky. Myslím, že jí bylo jak tvému klukovi. Nešla mi třeba 2-3 dny a pak i 3× za den a zase se to opakovalo. Nic jí jinak nebylo, tak jsem to neřešila a časem se to upravilo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.10.10 01:07

mala nekaka bezne tak 4dny az 5den asi uz pul roku..proste to zadrzuje a nevime proc..jestli se boji nebo jo to boli nevime..3dny chodi s rukkou na zadku a poskakuje a poskakuje-.-pak zavola bobana dojdeme k zachodu a nic uz nechce.. byla jsem u dr.ta nic nezjistila..predepsala na florax 2× denne a az ted po 14dnech opravdu sedla a kakala hned ob den..taky jsem zoufala..nevim jak to bude zas az florax vysadime..uz ted se desim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.10.10 07:33

Ahojík holky

Tohle téma se mi zrovna hodí. :srdce: Zrovna dumám nad tím, že muj klučina nejde třeba den - dva :nevim: na velkou, :think: pak třeba to dohání a jde i víckrát za den. :think: Je to normální? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí