Vyklozbený loket

42
18.10.10 20:18

vyklozbený loket

Ahoj, chci se jen podělit o dnešní zážitek. Šly jsme s malou( 1.5 roku) za ručičku a malá začala padat, tak jsem ji za ručičku podržela a vykloubila jsem ji ruku. Stalo se Vám to někdy? Bylo to tak nevinné, že jsem vůbec nepostřehla, že se něco stalo. Jen jak pořád plakala, tak jsem ji zkoumala a přišlo mi, že s tou ručičkou nechce hýbat. No a už jsme jely. Na pohotovosti ji to jedním pohybem nahodili zpátky a hned byla zase čertík. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonym0
18.10.10 20:23

Ahoj,svagrova me dceri,kdyz ji byly 3 roky nohou podrazila nerada ruku a vykloubila ji loket.Holka rvala jako tur,po chvilce jsem s ni jela na pohotovost,ruku dr. nahodila zpet a dobry,byla to vterina a bylo hned po placi.

• Citovat
  • Upravit
42
18.10.10 20:24

oprava

samozřejmě ten loket byl vykloubený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.10.10 20:35

Jani, přesně to samý jako u vás, přesně v tom samém věku. To se prostě může stát. Proto nedělat s dětmi toče za ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.10.10 05:58

jejda a mam dalsi duvod k hysterceni !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.4.25 10:16

Vykloubeny loket-zkusenosti

Ahoj vsem, pred mesicem jsem mela uraz, vykloubeny loket a vretenni kost. Vcera mi po trech tydnech sundali sadru, jsem objednana na rehabilitace a ted k veci…prava ruka me zivi, zrovna loket, zapesti a prsty namaham nejvic(pracuji se sklem), zadna kancelářská prace :roll: Samozrejme aktualne ruku vubec nenatahnu, zapesti taky bolestive s omezenou hybnosti. Lekari me desili, ze rekonvalescence po takovem urazu byva dlouha, navic pri mem zamestnani navrat brzky rozhodne nebude.
Mate prosim nekdo zkusenost? Jak dlouho jste se lecili? Kdy se vratili do normalu? A taky, jestli mate nasledky?
Mockrat dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.25 10:27
@Elka52 píše: Více

Dcera si loket vykloubila, když jí bylo 16. Sádru měla nakonec 4 týdny, po sundání sádry s tím loktem prakticky nehnula. Okamžitě začala intenzivně - a draze - rehabilitovat - cvičení, ultrazvuk, elektro…Šlo to opravdu velmi pomalu, zkusím ještě najít nějakou fotku třeba po čtvrt roce. Holka dělala závodně tancování a k němu se vrátila asi po 3 měsících, ale to tedy bylo na ruce poznat ještě hodně. Nakonec celkově rehabilitovala víc než rok a vlastně ani teď není natažení a položení ruky na rameno úplně stejně 100% jako u zdravé ruky. Ale to opravdu v ničem neomezuje.
Držím palce, ať to u tebe jde líp!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.25 10:32

Tady je fotka, po 3 měsících fakt intenzivní rehabilitace

• Citovat
  • Upravit
2
1.4.25 17:41
@Anonymní píše: Více

To jsi me vubec nepotesila, rukou taky vubec nehnu :( ve ctvrtek zacinam rehabilitovat, snad se podari alespon tak, dekuji🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí