Do kdy převářet vodu?

192
16.10.10 20:29

Do kdy převářet vodu?

Ahojky mamči,je to asi hloupá otázka,ale zajímalo by mě do kdy převáříte dětem vodu,myslím hlavně na piti.Ja malému každý den nebo ob den převařim konvici vody a pak mu do ni davam ten granulovaný nápoj a když mu udělam čaj ze sáčku tak je jasné,že musí být převařená.Balené vody neuznávam,to si myslím,že už je lepší ta převařená.Malému je rok a půl a zajímá mě tedy jestli ještě převářet nebo už může vodu z kohoutku(ze studně).Předem děkuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10091
16.10.10 21:04

Já nepřevářím cca od roka… možná jsem přestala i trošku dřív, už přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.10.10 21:12

Do půl roku kojený, pak jsem nepřevářela.

• Citovat
  • Upravit
4308
16.10.10 21:45
neczuz píše:
Do půl roku kojený, pak jsem nepřevářela.

Já přesně tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.10.10 22:27

Dávám vodu z kohoutku cca dva týdny, máme vodu dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.10.10 22:54

Já hodlám převářet vodu do 1 roku věku dítěte. Ale myslím, že záleží, jakou máte kvalitu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.10.10 08:43

Máme dobrou vodu,ale prostě jsem si na to zvykla,tak vidim,že už je to zbytečné :dance: .A právě jsem ani nevěděla do kdy se má převářet,ale zase jsem si říkala,že už by si měl pomalu zvykat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
17.10.10 08:47

Já jsem si na to nějak zvykla…tak převářím i ted…dělám si ráno kafe,zbyde voda a je čaj :mrgreen:
Ale když pak přes den chce další,tak jak kdy----někdy převařím,někdy ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.10.10 09:42

já jsem převářela do 1 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
17.10.10 13:35

mala bude mit v lednu 3roky a dodneska prevaruju.. samozrejme pokud specham tak to neresim,ale jinak navarim plnou konvici a behem dne ji tam jen nasypu instant caj a hotovo.. kdyz voda dojde hned varim novou.. nevim,ale od pul roku neprevarovat mi prijde dost brzo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.10.10 13:53
petanah píše:
nevim,ale od pul roku neprevarovat mi prijde dost brzo :-(

V půl rocemi už dítě oblizovalo podlahu, do pusy dal vše, co mu přišlo pod ruku. Proč zrovna vodu z vodovodu, která je kontrolovaná by měla být převařovaná?

• Citovat
  • Upravit
1047
17.10.10 14:06

nevim je to individualni..nam se voda neprevarovala taky brzo a jsme v pohode.kazda voda je jina,nektera je moc tvrda,tak mi prijde,ze radsi ji prevarim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.10.10 21:36

Já jsem převářela cca do 7měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.10.10 13:46

Hodne zalezi na kvalite vody. My zijeme v Anglii a kdyz jsem se ptala na kojeneckou vodu dr. tak na me hledela ze nevi co to je. Takze jsme prevarovali vodu z kohoutku. Pak jsme prijeli do CR a prevarovali jsem vodu, tak stejne jako v Anglii, ovsem mala se nemohla vykadit a i prevarene flasky byly uplne bile. Takze z vlastni zkusenosti si myslim, ze neni voda jako voda ( z kohoutku)natoz pak neprevarena. Ja mam v planu prevarovat do 18 mesicu, pak zkusim dat neprevarenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.10.10 08:44

ahoj,od roku už se voda nemusí převařovat,ale např. chlor se vařením odpaří,takže já raději převařuju pořád,voda nám dost chlorem smrdí" nejradši ale kupuju vodu balenou,nejlíp ve skle,z nejakeho dobrého zdroje,kde nejsou pesticidy apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí