Jak naučit na pítko

1027
15.10.10 21:07

jak naučit na pítko

holky jak mám tu naší cácoru donutit pít z pítka,do ted pila z pítka od MAM,ale byl na něm cucák z flašky,ted jsem chtěla přejít na pítko,ale umí pít jen z pítka od Aventu,ale i když to umí pěkně tak ho rezolutně odmítá,mám jí tu flašu vrátit nebo vytrvat a zvykne si a začne pít normálně ( z flašky vypila tak 750ml,z pítka vypije jen 200ml a to to do ní musím hodně tlačit)nakonec stejně vyměknu a flašku jí vrátim na jednez zátah ji vyžunkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
15.10.10 21:11

klárka to taky neumí, ale nějak to neřeším, jsem ráda že pije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
15.10.10 21:16

Emca zahodila lahev s dudlikem ve dvou letech :roll: .Do te doby veskery pokusy o nauceni na jakykoli pitko,brcko a spol marny.Jednoho dne vzala do ruky lahev od Kubika play a bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.10.10 22:10

Dcera se na měkké pítko učila dlouho a na tvrdé se nikdy nenaučila. Po marných pokusech jsem jí zkusila dát hrneček s brčkem a to pochopila raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
15.10.10 22:20

ahoj moje mala ma rok a pul savičky tak tyden pri piti prokouše .ma tam diry .nema cenu kupovat nove,tak uvažuju,že zitra koupim nejake to tzv.pitko,ale nevim jake? pri prvnim učeni pit z něj,koupit.Samozřejmne počitam s tim ,že to nebude umet.Ve vašenm připadě,ale pokud lepe pije z flašky a neprokouše tam diry a pak tam ma ne jeden otvor ale 3 tak bych ji nechala tu flašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.10.10 22:36

Ahoj
Terezka taky bojkotovala pítka. Teď jsem prodávala pítka od Aventu úplně nové a hrníčky a pítkem. Vůbec to nevzala do pusinky.
Od roku mi pije z lahví od Kubíka Water. Nebo něco takového. A nebo pila z brčka.
Hrníčky a pítka akorát lezli do peněž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
16.10.10 12:43

Tak řeším úplně to samé :roll:.
Synovi bude zítra rok. Dokud jsem kojila, odmítal veškeré savičky, pítka, brčka, hrnečky. Prostě to nechápal. Pak se odstavil a během týdne se naučil pít z lahve se savičkou. Tak jsem byla ráda, že pije. A pije hodně. Ale veškeré pokusy naučit ho jiný způsob pití - to končí fiaskem.
Teď jsem koupila učicí hrneček MAM, kvůli těm úchytům, aby si to mohl držet sám. Sice chápe, že musí zkousnout a poteče to, ale vypije strašně mále. Tak 200ml, dá mu to hroznou práci. Jindy vypije ze savičky cca 700ml.
Tu lahev Kubík apod. nechápe vůbec.
A ještě ho teda taky nemůžu naučit, aby když sedí a chce se napít, si tu flašku nahnul :zed:.
Asi to nebudu řešit a dám mu zpátky tu savičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.10.10 13:30

tak já jí tu flašku nechám,no doufám že z ní nebude bumbat do 4 let :lol: ,holky dík móóóc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.10.10 17:22

pro Fufiiina:

zkusila bych takovou tu sportovní láhev. Když se podaří, stojí pár korun. Teď byla na Penny v akci a s dětskými obrázky. Mívají je i v Tescu apod. Cena od 50-100,–
Naučil se z ní pít i ségřin roční kluk.

http://www.mimiland.cz/…s-modra.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.10.10 18:11

Ahoj,nečetla jsem vše,ale taky pijem z pítka od Aventu-z toho zeleného sport.A máme ho bez té membrány,co zajišťuje neprotejkání,protože malej je línej cucat :roll: Jsem za to ráda,protože jsem vyzkoušela kde co,aby pil :pocitac: :zed: taky jsem viděla u jedné maminy jakousi lahvičku s brčkem,tak to také vyzkouším.Jinak bych ho asi nechala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.10.10 20:55

tak holky jsem jí skusila dát brčko do pití a ona normálně pila a moc jí to bavilo,tak asi koupím ten hrníček s brčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.10.10 20:56
momi33 píše:
Ahoj,nečetla jsem vše,ale taky pijem z pítka od Aventu-z toho zeleného sport.A máme ho bez té membrány,co zajišťuje neprotejkání,protože malej je línej cucat :roll: Jsem za to ráda,protože jsem vyzkoušela kde co,aby pil :pocitac: :zed: taky jsem viděla u jedné maminy jakousi lahvičku s brčkem,tak to také vyzkouším.Jinak bych ho asi nechala. :think:

no tak to mě nenapadlo tu membránu vyndat,třeba je taky líná,protože ona z toho pít umí ale nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí