Decapeptyl Depot - 2x za sebou

21353
27.3.11 15:59

Decapeptyl depot - 2x za sebou

Připravuji se na IVF, mám dlouhý protokol s Decapeptylem depot. První injekci jsem dostala 21DC, za 16 dní jsem šla na kontrolu, dle UTZ nízká sliznice, žádné folikuly. Bohužel, podle krve vyšší estradiol, který při dalších odběrech ještě stoupal. Dostala jsem tedy 3.týdny po první dávce Decapeptylu depot další jeho injekci. Je tu někdo kdo má zkušenosti se stimulací Decapeptylem depot nebo Zoladexem, kdy se po první dávce „útlum“ nepovedl?
Díky za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nesguik
11.4.11 10:18

Ahojky, já ho dneska dostala… jsem 20DC a ve středu mám začít s aplikací 1 denně…

• Citovat
  • Upravit
21353
11.4.11 10:22

No to je ale Decapeptyl normální, na denní aplikaci, já se právě ptala na Decapeptyl depot. To je jedna dávka, která se postupně uvolňuje po dobu až 6ti týdnů. Vyhla jsem se tak dennímu píchání injekcí.

No dataz je už stejně pasé, už jsem začala druhou část stimulace Menopurem. Jen mě zajímalo, jestli někdo měl ty 2 depotní dávky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesguik
11.4.11 10:53

aha, tak to se omlouvám… :)

• Citovat
  • Upravit
6327
4.7.12 09:16

Holky pichali jste nekdo DECAPEPTYL 0.1 ja ho picham dneska druhy den. vcera mi to ukazalav caru sestricka a ji pichla, dneska jsem si to pichla sama doma taky vas to stipalo? a po picnuty se mi udelalo na tym miste cerveni flicek ale uz se to pomalu straci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
4.7.12 09:20

Ahoj Hani :mavam:, přesně jak píšeš, měla jsem to úplně stejně. Zkus nechat injekci dýl venku, hodně mě to dělalo, když ještě nebyla ohřátá na pokojovou teplotu. Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.7.12 09:25

Jani dekuji a udelal se ti po tym i cervenej flek ketry zmizel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
4.7.12 10:10

Jj, takdy dělal, stačilo když se to nějak špatně píchla, nebo s tím trochu cukla a hned tam byl, ale po chvíli zmizel :). Do kterého CARu chodíš? Já budu začínat zítra druhé IVF-dlouhý protokol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.7.12 12:01

Do brna na obilnak. a ty? a cim ty zacinas dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
4.7.12 12:08

Já jsem začala chodit do Heliosu, začínám Proverou, doufám, že druhý pokus bude úspěšnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.7.12 12:13

Jani to doufam i ja ze se povede. je mi 28 let takze doktorka rika ze jsem mlada. ja tedka beru utros a picham decapeptyl jsem 22dc takze pockat na menstruaci a potom budu pichat fostimon. u nas problem u mne, na clostibelgyt jsem treba vubec reakce zadna a pritom davky 1-1-1 proste se mi netvorijou folikuly. a za druhe mam vajecniky hodne v zaddu ze to kolikrat ani doktorka nemuze najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
4.7.12 12:20

Určitě se to povede. U nás velký problém nebyl shledán, akorát já mám entometriózu. Na clostík jsem vždy dobře reagovala, ale nic z toho. Tak snad to teď klapne, já mám teď ten druhý di,,, nevím přesně, jak se jmenuje a pak začnu píchat Merional, až se dostaví MS..Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.7.12 15:07

Jani tak hodne stesti. ja jsem dneska pichla 5 injekci decapeptylu, a poboliva mne brisko od rana, ja vim preci je to hormon. jani myslis ze injekce dostanu v caru nebo ze mi da recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.7.12 09:39

Ahoj Hani :mavam:
mě se obcas taky uděla čevený flíček který za par hodin zmizí, muze to byt i z dezinfekce, nic to není. A ty injekce skladuj normálně při pokojové teplote, nedávej je do lednice, není trebe akorát pak stípou. Mě trochu taky bolí bricho, jako kdybych to měla dostat, ale porád nic, jsem 29dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.7.12 10:57

Eedi ale ty moje injekce se prave davaji do lednice, rikala mi to sestricka, a je to napsani i v letaku a taky je tam napsani ze to blokuje ovulku. takze u me ovulka tento mesic ani neprobehla. ja jsem 25dc dneska naposled utros a budu cekat na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí