Decoupage - ubrousková technika

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
11.1.14 13:20
@leona235 píše:
@Annyyy kup si nůžky na decoupage jsou výborné.

Můžu doporučit. Stříhala jsem normálníma, šlo to taky, ale ty dekupážové špičaté malé, to je jiný postříháníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.2.14 21:23

Ahoj holky, nemáte tip na nějaký obchod, nejlépe Praha 4,10,11 kde by měli potřeby na decoupage? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
24.11.14 18:34

Ahoj holky, potřebuju malou radu, co se týče zažehlování. Nevíte jak cca dlouho schne to lepidlo? Jestli to zvládnu celé najednou nebo musím počkat do zítra? A ještě se chci zeptat, zda jde na zažehlení použít i lepidlo s příměsí laku…děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.12.15 00:22

Ahoj, existuje nejaka tistena kniho o ubrouskove technice? chci mamce koupit na to vse potrebne, ale prave i knihu, kde bude postup, inspirace a tak.Na internetu hledat neumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.5.18 13:42

Ahoj, tvoří tu ještě někdo ubrouskovou technikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
1.5.18 13:44

@Icelemon ja mam kamaradku s malou holcickou a dela krasne kousky. kdykoliv cokoliv potrebuji tak mi vyhovi a vyrobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
1.5.18 19:06

My teď zdobily s holkama krabice na kapesníky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.5.18 20:23

Jojo, občas něco stvořím, dělala jsem třeba i velikonoční vajíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.5.18 19:49

Já ubrouskuji téměř vše. Nejvíce mně baví krabice na ubrousky, tácy a květináče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.19 10:07

Poradíte prosím někdo ozkoušené lepidlo na decoupage, které by dobře vypadalo na kovu? Konkrétně mám namysli placatky tohoto typu ****. Povrch je matný (vybroušený), potřebuji aby lepidlo nezanechávalo žádné skvrny. Lepit na ně chci látku.

edit adminem - smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
5.4.19 19:18

Zdravím.
Mám doma žlutě natřené dveře od uloženého prostoru v chodbě. Myslíte že by to ubrouskovani šlo a vydrželo i na nich? Zkouším to poprvé. Majitel není ochotný udělat v bytě nový uložný prostor tak je tu 20let starý otřískaný nábytek v chodbě co potřebuje oživit. Nechci do toho moc vrazit a chci ať je tu veseleji. Mám dětské ubrousky tak to chci nějak nakombinovat popřípadě každý díl dveří jiné.
:hug: každá ráda dobrá děkuji dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.4.19 10:16

@Bibuliinka já dělala i na nábytek a pak to přestříkla bezbarvým lakem a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
7.4.19 10:25

@Káťa19 :nemáte náhodou fotku?Já se do toho včera pustila. Ale jak já mám cit pro věci a smysl. Tak ten se včera asi šel zahrabat.. vařící vodou sem to nechala sundat. :/ fakt obdiv tam kteří nato mají vlohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.4.19 10:51

@Bibuliinka základ to chce jen co nejtenčí vrstvu lepidla, aby ten ubrousek jakoby jen na tom držel a byl suchý, zkus si to natrénovat na něčem jiném… třeba na vajíčku :)
Pak to zachytí ten lak a krásně to drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
7.4.19 10:54

@Káťa19 :dala sem málo. Ale spíše ty motivy nějak pochytit aby to vypadalo hezky. Spíš už zvažuji ze kazde dvířka na tři halabala barevným lakem na dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat