Dědeček krade karty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
4.6.12 17:53

Jde o princip a pro syna to určitě hovadina není. Dost by mě to štvalo. A hlavně mrzelo to, že dělá rozdíly mezi vnuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
4.6.12 17:57

Hovadina to není. I když jde jen o kartu se Šmouly, pro syna to má význam velký… A že to nedokáže dospělý člověk pochopit je spíše k pláči. Nehledě na to, že to není zrovna dobrý vzor pro syna. Já bych s dědou promluvila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
4.6.12 18:01

určitě bych to nebrala jako hovadinu, pro syna to bylo důležité. Já osobně bych to už teď nechala plavat, ale příště bych zasáhla v synův prospěch. Jestli karty nechce dědovi dát, tak děda na ně nemá právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.6.12 18:02

Podle toho co píšeš, si myslím, že je promluvení si někde bokem zbytečné. Dědek má asi patent na rozum. :cert: Vůbec mu nebylo trapné okrást svého vnuka ve prospěch vnuka druhého. Kartičky jsou sice prkotina, ale tady jde o princip. Já bych mu to ometala o čumák pravidelně v kruhu rodinném - dělala bych si z toho jako srandu, ale rýpala bych tím do něj. Ulevila bych asi hlavně sobě, protože s dědkem to zřejmě stejně nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.12 18:02

a ono i taková prkotina mu může způsobit trauma. moje babička vždycky kupovala čokoládu která měla 5 sloupků. a protože jsem byla nejmladší dostala jsem vždycky jen jeden zatím co moje sestry dostaly po dvou. mě to přišlo vždycky hrozně líto a do dnes na to vzpomínám jako na velkou křivdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.6.12 18:05

Příjde mi, jestli není děda už senilní…Tohle by přeci zdravý člověk neudělal. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.6.12 18:14

A jak to celé dopadlo? Tys mu něco řekla? Nebo jak ta scéna skončila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
4.6.12 18:14

Nemá děda i jiné potíže? Nepřijde mi normální krást věci malému klukovi až takhle. U kluka určitě klesl, zajímalo by mě, jak to bere klučina. Dávejte to dědovi „sežrat“ kde to půjde, připomínejte to na rodinných akcích, třeba se chytne za nos. U kluka jde „jen“ o kartičky, ale když to vemu kolem a kolem tak je to vlastně krádež. Navíc kluk mu jasně řekl, že mu tu jednu kartičku dát nechce, prostě nechápu to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
4.6.12 18:23

Dědu bych si hodně hlídala. A manžela se zeptala, zda je po tatínkovi a čekají mne s ním podobné lahůdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 18:33

Mafina: ono k odhalení :lol: došlo až když byli ve dveřích, takže já jsem se nezmohla ani na slovo a oni hned ty dveře za sebou zavřeli. Můj muž v tu chvíli vůbec nepochopil, o co jde, protože nebyl u té předchozí diskuse. Se synem jsem o tom také neměla odvahu mluvit, on to vzal naoko tak nějak samozřejmě, prostě si tu kartu vzal zpatky. Ale jak ho znám, on o těch věcech dost přemýšlý (je dost citlivý a ne všechno z něj hned vyleze). Kolikrát si myslím, že něco vůbec nezaznamenal nebo že mu to nevadí a pak po delší době najednou zjistím, že to tak není. Asi bych si se synem o tom měla promluvit, asi mu řeknu, že děda je už starý blázen (teda samozřejmě ne doslova). Ach jo :think:
Crispina: to jsi docela uhodila hřebíček na hlavičku. Manžel je hodný člověk, ale má přesně ty tendence všechny poučovat a myslet si, že sežral Šalamouna. Zatím se to dá vydržet, ale docela se toho děsím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 18:34

pardon: syn přemýšlí - nevím, jak se mi to povedlo :oops:

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.12 19:19

Samozřejmě jde o princip a naštvalo by mě to pekelně. Manžel asi nikdy nic nesbíral, že může takovou věc říct…

A vůbec, mně přijde i příšerné, jak může mluvit za toho druhého vnuka, že mu dá pět kartiček. Ať si sbírá děda svoje, aby měl co vyměňovat a klukům se do toho neplete :lol: Kluci o sobě určitě ví, že to sbírají a kdyby chtěli, tak si to vymění sami. (tohle bych asi dědovi řekla - stylem ala vtip :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.6.12 21:08

Tak mě to nepřišlo vtipné vůbec..
Už to, že se sám hrabe ve vnukovo kartách a rozhoduje co mu uzme pro někoho dalšího je nevkusné a nevychované..Může se tak akorát otázat, zda vnuk má chuť mněnit, nic víc..
U mě by takových chováním klesl na dno..
A po pravdě, první co mě napadlo po dočtení bylo slovo DEBIL :zed: :zed:
Takže asi tak.

Jako kompenzaci za dědovo hnusné chování bych uvažovala o pravdivém vysvětlení synovi - žádný med kolem pusy: víš dědeček se splet atd..
Ale pěkně - no to víš, děda je pěkně vyčůranej a takhle tě chtěl okrást..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.12 21:13
@paola white píše:
a ono i taková prkotina mu může způsobit trauma. moje babička vždycky kupovala čokoládu která měla 5 sloupků. a protože jsem byla nejmladší dostala jsem vždycky jen jeden zatím co moje sestry dostaly po dvou. mě to přišlo vždycky hrozně líto a do dnes na to vzpomínám jako na velkou křivdu!

To znám :roll: ......babička je hodná ženská,ale když jsme byly se segrou na prázdninách a dávala nám sladkost tak segra dostala taky víc,protože je starší.Třeba o dva čtverečky,šla spát o půl hodiny později než já a víc mě teď nenapadá,ale hodně jsem z toho byla špatná.Je přece jedno kolik nám je,když už jsme nebyly úplně malý tak by se rozdíly dělat neměly.

Jinak zakladatelko děda je teda fakt machr :palec: :| .Líto je mi kluka…ale já osobně bych nevěděla jak se k dědovi teď chovat,bylo by mi z něho trapně.Zkusila bxch manželovi ještě jednou ríct,třeba si to uvědomí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.6.12 22:18

Ctu to az ted teda ale tohle by me nastvalo :cert: .Jak muze deda uprednostnovat jednoho vnuka od druheho?Proc se jim do toho vubec micha?A hlavne to,ze si tu kartu nakonec opravdu vzal i presto,ze se s vnukem dohodl jinak.. :nevim: To mi teda hlava nebere..Asi bych to synovi opravdu vysvetlila tak jak to je,jak rika Lizbeth,zadne mazani medu kolem pusy.A dedu bych si teda neodpustila nejakou dobu popichovat.Asi neco ve stylu kleptomanie a pozor vsichni si schovejte sve veci,dedecek prichazi..Ale delala bych to jen diplomaticky,abych z toho mohla vzdy vybruslit,ale tak aby dedecek pochopil.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová