Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jde dědek fakt příkladem,fakt že jo.Nevim proč by to měla být hovadina?Kdyby kluk vzal něco dědovi takovýmhle způsobem tak dědek nemůže říct vůbec nic.To bych mu řekla a ještě bych mu řekla a si to kluci vymění sami mezi sebou.Co se do toho prdí?Krást klukovi
Ten si dá teď na dědka pozor asi.To je ale pitomí,vnuk bude hlídat dědu,aby mu něco neobrátil ![]()
@kvaček píše:
No je to jak telenovela..
Myslím, že to hovadina je, ale zase když se člověk nad tím zamyslí, tak děda pěkně ukázal synovi, jak by se chovat neměl-krást.. I když jde o takovou prkotinu, tak si myslím,že se víc strapnil děda a myslím, že je vytrestaný on, že ho načapal malý kluk při kráděži [/cit
podle toho co píše zakladatelka děda nemá v sobě moc charakteru, takže mu je nejspíš úpně jedno, že ho kluk načapal. Já bych se bála toho, že příklady táhnou.
Děda trochu mušuge ne?
Okrást vlastního vnuka na úkor druhého vnuka to je fakt hnus. Že se v jeho věku nestydí a dělat to ještě před dětmi.
Mě by to naštvalo taky a takového dědu bych rozhodně s otevřenou náručí ve své domácnosti nadále nevítala a dala bych mu to silně pocítit.
Že se v jeho věku vážně neštítí. jednou jsem dítětem, podruhé hříbětem,že?
![]()
no to je teda síla, to se přece nedělá, kdyby to provedlo dítě, tak se to snad jakž takž dá pochopit, vysvětlit, napravit, ale starý dědek, boože…
to vubec není blbost!
za prvé děda hrubě nerespektuje soukromí (ani dětem se předse nehrabeme jenom tak v jejich věcech), za druhé nerespektuje jasné NE, za třetí bere věci bez optání. možná mu začína demence, nebo jiná duševní porucha , a uvažovala bych o návštěve dr, ale to je jiná věc, syn jasné vysvětlení:
děda se zachoval špatně, vzal co mu nepatřilo, bylo to vuči tobě zlé. dobře že si na to přišel a že si se bránil.
a pokud k Vám chodí často, tak bych synovi klidně dovolila si tŕeba zamykat pokojík, nebo mu poŕídila nějakou zamykací krabičku na jeho „poklady“. před zlodějema si předse zamykáme dum, garáž a všechno o co nechceme přijít.