Definitivní rozchod?

Anonymní
18.4.24 14:47

Definitivní rozchod?

Ahoj,

potřebovala bych se z toho vypsat. S přitelem nám začaly hádky hlavně kvůli tomu, že si neuměl nastavit hranice a říct jaké jsou jeho limity již na začátku vztahu. Problém byl v tom, že jsem se bavili často hodně upřímně a on o těch vecech prostě mluvit nedokázal a vnímal to jako kritiku a vyčítání, místo aby daný problém řešil tak od něj utíkal a radši mě obninoval ze svych neuspechu. K tomu se už není třeba vracet.

Před 14 dny jsme se po rozchodu viděli. On mi řekl, že neví vůbec jak to s námi bude. Řekli jsme si pár věcí, o tom jak bychom na tom vztahu chtěli pracovat, že to není úplně ztracený a že toho litujeme. Když jsem se loučili, skončilo to objetím a libáním a slíbili si že se uvidíme a dáme o sobě vědět.

To se nestalo a já mam ted zmatené myšlenky ohledně tohohle všeho. Co si o tom myslíte? Mám to nechat jít nebo něco zkoušet? Už jsem z toho celkem vyčerpaná a přestávám mít taky zájem něco napravovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2982
18.4.24 18:51

Zkuste si zajít popovídat do nějaké dobré poradny či k dobrému psychologovi. I kdyby to nevyšlo, bude to dobré „sebevzdělávání“, které uplatníte v dalším vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.26 11:53

Dobrý den, měli jsme krásný vztah půl roku začalo léto a hádky jeho stridava práce oba nebydlime spolu…on už 2 měsíce mlčí je to hrozný mě to ničí týrá komunikace nula nevím co je co bude, blbá jsem šla na seznamku úplně k ničemu asi 3 dny měla jsem vztek smutek a musel mu to někdo říct protože mi napsal v pátek že mi přijede vrátit klíče a vzít si věci ze se mu něco doneslo že už mám za něj náhradu že mi to nemá za zlé a chápe to…jsem vyrizena 6 kilo dole, on mě miluje hrozně moc říká že nikdy nikoho tak nemiloval a já to mám stejně i přesto odjel sám na dovolenou s detma nechci ho ztratit co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.26 11:53

Dobrý den, měli jsme krásný vztah půl roku začalo léto a hádky jeho stridava práce oba nebydlime spolu…on už 2 měsíce mlčí je to hrozný mě to ničí týrá komunikace nula nevím co je co bude, blbá jsem šla na seznamku úplně k ničemu asi 3 dny měla jsem vztek smutek a musel mu to někdo říct protože mi napsal v pátek že mi přijede vrátit klíče a vzít si věci ze se mu něco doneslo že už mám za něj náhradu že mi to nemá za zlé a chápe to…jsem vyrizena 6 kilo dole, on mě miluje hrozně moc říká že nikdy nikoho tak nemiloval a já to mám stejně i přesto odjel sám na dovolenou s detma nechci ho ztratit co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.8.26 12:28
@KREM píše: Více

1. Uvědomit si, že pocit „chci ho zpátky“ nebo „nechci ho ztratit“ je normalní i u celkem špatných vztahů. Neznamená to, že ten vztah byl v době rozchodu dobrý, ani že by byl dobrý do budoucna.
2. Překonat to. Máš zlomené srdce, to je normální. Rozchody jsou těžký, to je normální. Neznamená to, že on byl ten pravý osudový. Je to jen taková pastička lidský psychiky. Prostě to musíš vydržet a překonat.
3. Věnovat se sama sobě a hledat příčinu jak je možné, že máš pocit, že miluješ někoho kdo tě dva měsíce ignoruje, takže se k tobě nechová jako někdo kdo tě má rád a chová se dost nevyzrále. Možná je to o nějaký sebeúctě a sebelásce? A věnuj se tomu, abys neopakovala stejný vzorce v dalších vztazích. Správně by tě ten kdo se k tobě nechová s láskou, hezky a dává najevo ze ho nezajimas měl odradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34932
26.8.26 15:57
@KREM píše: Více

Panečku, to je dlouhá věta. Nikdy nikoho nemiloval tolik jako tebe, ale dva měsíce mlčí. Doneslo se mu, že asi někoho máš, hm, tak ti řekl že ti to nemá za zlé a chápe to. Tak máš nebo ne? Už jsi ho ztratila, bohužel. Kdyby stál o nápravu, tak by pro to taky něco udělal, ale nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.26 17:25

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie