Partnerovo dítě a můj syn

Jessika20
15.4.24 20:08

Partnerovo dite a muj syn

:mrgreen:

Příspěvek upraven 15.04.24 v 20:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3044
15.4.24 20:11

8o nějak nerozumím psanému textu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessika20
15.4.24 20:12
:zed:

Příspěvek upraven 15.04.24 v 20:38

• Citovat
  • Upravit
101575
15.4.24 20:13
@Dara90 píše: Více

Ona chyba nebude na tvem přijímaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.4.24 20:14

A teď prosím přeložit do češtiny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
15.4.24 20:15
@Jessika20 píše: Více

Vy už spolu bydlíte?

Asi spolu nejste moc dlouho, když Ty máš teprve dvouleté dítě?

Vždyt se nemusíš namotávat do nějakého vážného vztahu, když Ti to nesedí, ono člověk cizí děti vnímá jinak, než vlastní, těm leccos odpustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.4.24 20:16

@Jessika20 Podala jsi to tak, že ty máš malého génia, ale partner má opožděné zanedbané dítě, o kterém ještě naznačuješ, že snad ani není jeho. Hlavně je rozdíl v tom, že tvůj syn je o půlku mladší a v tomhle věku je to fakt rozdíl. Za dva roky bude taky likvidovat věci a pokud se u rozpadne rodina, bude se chovat stejně, možná hůř, tak si moc nefandi. On ten tvůj psaný projev taky není žádná hitparáda a to jsem ještě hodně mírná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18599
15.4.24 20:18

Tak předně bych rada upozornila, ze nemáš zkušenosti se starším dítětem. Za dva roky můžeš mít doma stejný exemplář. Na to bych si dala sakra pozor. V tom vidím největší problem prave u zen, co si udělají dítě s bazarovym tatínkem nebo mají svoje mladší. Není tam ta zkušenost co přichází později a výchovou kolikrát neovlivnis. Nějaký roztomily batole co pracuje jak hodinky jelikož chce udělat radost máme a skoro predskolak co už má potřebu se vymezovat, osamostatnovat a vyjadřovat svůj názor je sakra velký rozdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15180
15.4.24 20:19

Všechny nevlastní děti jsou opožděne, zanedbáne, nevychovane, hloupé, rozmazlené, zlobivé.. Jestli otec tvého dítěte má přítelkyni, tak tvůj syn ji taky takhle pripada. Smířit se s tím, ze lepší to nebude. Najdi si bezdětného, nebo zůstaň sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessika20
15.4.24 20:20

@free333 ano bydlíme.

Jsme spolu rok.

Dite mam taky z předchozího vztahu.
Memu malému taky nedovolím x věci neni to tak ze bych si říkala muj malej muže všechno a jeho ne to vůbec.
Jen mi mrzí nejvíc to ze partnerovi řeknu ze kdyz teda je se svým synem tak rad a miluje ho jak tvrdí tak at sním je taky sam a užívá si ho.
Ja jsem taky rada kdyz jsem s malym sama.
A on neustále bud jezdí mama nebo babi. Jeho malej neumí furt mluvit, a mi partner tvrdí jak je šikovný a takové reci a jeho mama pravý opak

• Citovat
  • Upravit
Jessika20
15.4.24 20:29

@hanka.br. Ok beru tvůj názor. Nejsem Češka.
Jen beru to tak jak partner se k tomu celému zachází. Ze ona ta jeho ex na svého syna kašle a nebyla nic schopna delat ohledně svého ditete..
poznala jsem jeho malého kdyz mu byli 2 roky a 3 mesice.
Choval se uplne jinak pak ta partnerka věděla o mne a malym a začal se chovat hur a hur…

• Citovat
  • Upravit
30408
15.4.24 20:40

No jasně, cizinka. To tady dlouho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
16.4.24 04:49
@smile_xxx píše: Více

Jestli sis nevsimla, tak od změny citaci cca pred měsícem, je to zcela k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15139
16.4.24 05:40
@smile_xxx píše: Více

Jedině snímek obrazovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...