Deka do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5162
2.6.12 11:27

deka do postylky

Ahojky chtěl jsem se zeptat zda někdo z vás používá do dětské postýlky klasickou velkou deku (pro dospělého člověka) zda se tam vejde nebo mam koupit malou deku. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
2.6.12 11:29

dospelacka slozena na pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:34

Nouzově jsem do cestovní dala, nebyl s tím nějaký extra problém, pro větší dítě je to ožná i lepší, tak od těch cca 2let, když je mu dětská peřinka už třeba i trochu menší. Ale pro malé miminko určitě ne, aby se mu nenamuchlala přes hlavu a neudusilo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.6.12 11:35

moje děti odmítaly spát pod takovou tou dekou v dětském rozměru :)) takže v podstatě od miminka mají normální dospěláckou, péřovou v antialergické úpravě , pratelnu na 90 stoupů a jsou spokojení, vejde se úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.6.12 13:14

Dala jsem tak v roce a pul. Ta mala z nej furt padala, tu velkou ma pekne vsude kolem sebe a super. Miminku bych ale mela strech kvuli uduseni,jak pise Gladys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.6.12 13:52

@Ainy @Gladys miminko malinké nemá sílu si ji přes hlavu přetáhnouta stačí založit okraj peřiny pod matraci. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.6.12 13:54

koupila jsem v akci dvě deky 130cm na 200cm jednu jsem roztřihla na klasický rozměr do postýlky protože se mě peřinka zdá na léto hrozně teplá tak když dám do povlečení jen deku tak je to hned o něčem jiném ze zbytku jsem udělala deku do kočárku a autosedačky obnitkovala jsem v ruce bavlnkou teď přemýšlím jak využiju tu druhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 13:58

@aničkakytička asi jak které miminko. :twisted: U prvorozeného bych to byla řekla taky, druhorozený je případ sám pro sebe, který mi v měsíci poskakoval po přebalováku, že nebylo skoro možný ho přebalit. A protože jsem pevně zavinovala do tetraplíny, tak se taky párkrát stalo, že jsem došla k šílenýmu řevu a on měl tu osušku omotanou kolem hlavy, jenže to byla tenká prodyšná plína, kdyby to byla peřina, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 14:00

@lenulina1979 :potlesk: šikulka, já se chystám ušít z nějaké dospělácké spacáček pro mimino, máme sice spacák z tchiba, ale už jede druhé dítě a začíná vypadat značně opotřebovaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.6.12 14:03

@Gladys já mám děti buřty totální :)) po pů roce se uráčili překulit na břicho teprva :))) takže u nás ani mimi peřinku nemáme :))) a spací pytel nenáviděj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.6.12 17:48
@aničkakytička píše:
@Ainy @Gladys miminko malinké nemá sílu si ji přes hlavu přetáhnouta stačí založit okraj peřiny pod matraci. :)))

Tak ja nemyslim ani tak pretahnout rukama na hlavu ale tak nejak celkove se do toho zamotat :-). Me teda tak od ctyr mesicu cestovali po postylce o sto sest. Prave az tak kolem toho roka a pul se zklidnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí