Děložní tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.10.21 19:32

Dekožní tělísko

Dobrý den, máte některá zkušenost s děložním tělískem? já sem si to chtěla zkusit a tak sem si ho nechala dát ale bohužel při sexu mě to vadilo(cítila jsem tlak a bolelo to)dneska sem šla na kontrolu a doktorka si myslela že to sklouzlo k čípku ale jak ho pak hledala tak ho nenašla. ptala se jestli jsem nešpinela(prý že u špinění je možné že vykloulo)ale já nic..ale najít ho nemohla tak to nechápu teda…máte některá zkusenost? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
19.10.21 20:01

Já měla první tělísko před dětmi, druhé po dětech. U prvního manžel cítil nitky, takže jsem šla akorát na zkrácení, první den mě bolelo břicho jak čert, spinila jsem skoro dva měsíce snad, ale od té doby pohoda a byl to naprostý luxus. U druhého už mě břicho nebolelo, ani sem moc nespinila, nitky jsem nechala zkrátit už při zavedení. Doktor mě vždycky upozorňoval, že tělísko nemusí sednout, že existují případy, kdy vypadne. Mě se to naštěstí nestalo. Pokud vám ho doktorka nenašla, tak se vám to pravděpodobně stalo..jen si nedokážu představit že to žena nepozná, když jsem viděla jak tělísko vypadá, není to nic miniaturního..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 20:12

@Meggiska já právě sem se divila že bych nepoznala že mě vypadlo :think: jak mě to řekla. zas tak malý není že bych nevedela že mě leze ven.Za týden mě znovu k sobě pozvala a prý kdyby to nenašla tak by mě poslala někam do nemocnice na lepší ultrazvuk

• Citovat
  • Upravit
2002
19.10.21 20:21
@Anonymní píše:
@Meggiska já právě sem se divila že bych nepoznala že mě vypadlo :think: jak mě to řekla. zas tak malý není že bych nevedela že mě leze ven.Za týden mě znovu k sobě pozvala a prý kdyby to nenašla tak by mě poslala někam do nemocnice na lepší ultrazvuk

No ty jo, aby to nezalezlo nějak špatně..tak držím palce ať je všechno v pořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 20:32

@Meggiska tak snad by to nemělo kam jinam zalest :lol: teda já doufám…

• Citovat
  • Upravit
8642
19.10.21 21:06

Já jsem měla nehormonalni, do toho už nikd nejdu. Teď mám hormonální a je to lepší, o když pořád ne super, ale s evsim všudy je to zatím nejlepší druh antikoncepce, který jsem kdy měla. Známe se stalo, že tělísko propichlo delohu a mělo ho v dutině břišní, vyndávali ji ho v narkoze. Nevím, jestli je pravděpodobnější toto, nebo fakt, že z člověka vypadne a on o tom ani neví. To si představit opravdu nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.10.21 21:06

Pokud se neprokáže, že tělísko je na správném místě, nejsi chráněná a tedy nesmíš zapomenout se chránit jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 22:18

@Midaku A to měla nějaký bolesti?

• Citovat
  • Upravit
8642
19.10.21 22:20
@Anonymní píše:
@Midaku A to měla nějaký bolesti?

To vůbec nevím, je to už pár let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 22:23

@Midaku ajo tak děkuji. no mám z toho takový smíšený pocity protože jak mě řekla doktorka že ho nemůže najít tak sem byla úplně zaskočená a nechápala jsem jak se to může stát jen tak stratit…nechápu to že ho tam nevidí. tak se asi vypařilo nebo já nevim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1