Otec dítěte mi dělá naschvály!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21902
28.2.11 11:32

No tak kdyz bys tam jezdila jednou mesicne,tak te ten ucet vyjde mnohem levneji prece.Zalozila bych si ho,stejne bude potreba i do budoucna,mela by jsi timto problem vyresen. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
28.2.11 11:32

udělej si účet u Mbank, platíš jenom za výběr z bankomatu a to jsou 4kč…jinak nic

nymphy píše:
Jo cesta.Vlakem kvuli male me tam vyjde se zakaznickou slevou 280 tam a 280 zpet,jsou do 3 a pul hodky vlakem :( ale jednou za mesic bych tam jela ,jen proste podle toho kdy mi dojde materska tak neni uplne presna :( Tak to je super ja to pozjistuji jestli mi to opravdu daji :) diky :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12907
28.2.11 11:33

Gratuluju k výsledku soudu. Muselo se ti ulevit.
Vy nemáte v rozsudku, kam ti to má doručit? I kdyby tam bylo k rukám matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
28.2.11 11:33
lucineeccka píše:
udělej si účet u Mbank, platíš jenom za výběr z bankomatu a to jsou 4kč…jinak nic
nebo můžeš poštovní spořitelnu, tam platíš 20 kč měsíčně…¨
je to lepší než složenky, může ti na účet chodit i mateřská…
nymphy píše:
Jo cesta.Vlakem kvuli male me tam vyjde se zakaznickou slevou 280 tam a 280 zpet,jsou do 3 a pul hodky vlakem :( ale jednou za mesic bych tam jela ,jen proste podle toho kdy mi dojde materska tak neni uplne presna :( Tak to je super ja to pozjistuji jestli mi to opravdu daji :) diky :palec:
  • Citovat
  • Upravit
4704
28.2.11 11:34

No jde o to ze tam mam rodinu to neco jineho nez platit bance za to ze mi tam chodi penize :think:
Navic mu ji dam kdyz tam budu.Asi vyhral ten ucet u Mbank diky Luciii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.2.11 11:35

Nene u soudu je jen datum ne zpusob :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.2.11 11:35
Sany80s píše:
Gratuluju k výsledku soudu. Muselo se ti ulevit.
Vy nemáte v rozsudku, kam ti to má doručit? I kdyby tam bylo k rukám matky…

Děkuji,byli to nervy ale pred soudem uz to bylo v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.2.11 11:39

učet si mužeš vytvořit i přes internet.Všechny učty sem si dělala online :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
28.2.11 11:45

Není za co :) Je to dobrý :) www.mbank.cz

nymphy píše:
No jde o to ze tam mam rodinu to neco jineho nez platit bance za to ze mi tam chodi penize :think:
Navic mu ji dam kdyz tam budu.Asi vyhral ten ucet u Mbank diky Luciii :)
  • Citovat
  • Upravit
35781
28.2.11 11:50

Ne, u mbank se NIC neplatí, pouze výběry z bankomatu 9,– kč, pokud neutratíš kartou 4000,–. Jinak je zdarma vše, žádné podmínky tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.2.11 11:56

A nejde si na poště, kde máš trvalé bydliště vyřídit adresu pro přeposlání, tak to myslím jde. Přijde ti tam něco a oni ti to přepošlou na adresu, kterou si tam dáš. Zkus se na to zeptat a nebo pak ten účet, ale aby zase nedělal ex problémy, že to na účet posílat nebude, že to nemá v rozsudku. Chlapi jsou divní :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.2.11 12:00
Renula píše:
A nejde si na poště, kde máš trvalé bydliště vyřídit adresu pro přeposlání, tak to myslím jde. Přijde ti tam něco a oni ti to přepošlou na adresu, kterou si tam dáš. Zkus se na to zeptat a nebo pak ten účet, ale aby zase nedělal ex problémy, že to na účet posílat nebude, že to nemá v rozsudku. Chlapi jsou divní :nevim: :nevim:

jde to, ale stojí to 100kč měsíčně.To už má levnější ten účet a mnohem jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
1.3.11 11:54

Ahoj, zeptej se na poště, dřív existovala možnost, že ti přeposílali veškeré zásilky na jinou adresu. Třeba když se člověk přestěhoval, tak si nahlásil novou adresu a tam všechno chodilo. Už si ale nepamatuju, jestli to bylo za peníze.
Anebo byla ještě možnost, že to nepřeposílali, jen to dali k uložení na jinou poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová