Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak kdyz bys tam jezdila jednou mesicne,tak te ten ucet vyjde mnohem levneji prece.Zalozila bych si ho,stejne bude potreba i do budoucna,mela by jsi timto problem vyresen. ![]()
udělej si účet u Mbank, platíš jenom za výběr z bankomatu a to jsou 4kč…jinak nic
nymphy píše:
Jo cesta.Vlakem kvuli male me tam vyjde se zakaznickou slevou 280 tam a 280 zpet,jsou do 3 a pul hodky vlakemale jednou za mesic bych tam jela ,jen proste podle toho kdy mi dojde materska tak neni uplne presna
Tak to je super ja to pozjistuji jestli mi to opravdu daji
diky
Gratuluju k výsledku soudu. Muselo se ti ulevit.
Vy nemáte v rozsudku, kam ti to má doručit? I kdyby tam bylo k rukám matky…
lucineeccka píše:
udělej si účet u Mbank, platíš jenom za výběr z bankomatu a to jsou 4kč…jinak nic
nebo můžeš poštovní spořitelnu, tam platíš 20 kč měsíčně…¨
je to lepší než složenky, může ti na účet chodit i mateřská…nymphy píše:
Jo cesta.Vlakem kvuli male me tam vyjde se zakaznickou slevou 280 tam a 280 zpet,jsou do 3 a pul hodky vlakemale jednou za mesic bych tam jela ,jen proste podle toho kdy mi dojde materska tak neni uplne presna
Tak to je super ja to pozjistuji jestli mi to opravdu daji
diky
No jde o to ze tam mam rodinu to neco jineho nez platit bance za to ze mi tam chodi penize ![]()
Navic mu ji dam kdyz tam budu.Asi vyhral ten ucet u Mbank diky Luciii ![]()
Sany80s píše:
Gratuluju k výsledku soudu. Muselo se ti ulevit.
Vy nemáte v rozsudku, kam ti to má doručit? I kdyby tam bylo k rukám matky…
Děkuji,byli to nervy ale pred soudem uz to bylo v poho ![]()
učet si mužeš vytvořit i přes internet.Všechny učty sem si dělala online
.
Není za co
Je to dobrý
www.mbank.cz
nymphy píše:
No jde o to ze tam mam rodinu to neco jineho nez platit bance za to ze mi tam chodi penize
Navic mu ji dam kdyz tam budu.Asi vyhral ten ucet u Mbank diky Luciii
Ne, u mbank se NIC neplatí, pouze výběry z bankomatu 9,– kč, pokud neutratíš kartou 4000,–. Jinak je zdarma vše, žádné podmínky tam nejsou.
A nejde si na poště, kde máš trvalé bydliště vyřídit adresu pro přeposlání, tak to myslím jde. Přijde ti tam něco a oni ti to přepošlou na adresu, kterou si tam dáš. Zkus se na to zeptat a nebo pak ten účet, ale aby zase nedělal ex problémy, že to na účet posílat nebude, že to nemá v rozsudku. Chlapi jsou divní
![]()
Renula píše:
A nejde si na poště, kde máš trvalé bydliště vyřídit adresu pro přeposlání, tak to myslím jde. Přijde ti tam něco a oni ti to přepošlou na adresu, kterou si tam dáš. Zkus se na to zeptat a nebo pak ten účet, ale aby zase nedělal ex problémy, že to na účet posílat nebude, že to nemá v rozsudku. Chlapi jsou divní![]()
jde to, ale stojí to 100kč měsíčně.To už má levnější ten účet a mnohem jednodušší.
Ahoj, zeptej se na poště, dřív existovala možnost, že ti přeposílali veškeré zásilky na jinou adresu. Třeba když se člověk přestěhoval, tak si nahlásil novou adresu a tam všechno chodilo. Už si ale nepamatuju, jestli to bylo za peníze.
Anebo byla ještě možnost, že to nepřeposílali, jen to dali k uložení na jinou poštu.