Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak to máme stejný. Taky nevím co bych do sebe narvala. Asi je to tou zimou, jsem furt doma a pak šmejdím...... Už vážím víc, než když jsem přišla z porodnice.
Takže asi tak.
Při kojení jsem taky hodně jedla a pravda bylo to spíš jen sladké ale pak se to tak nějak ustálilo horší to bylo ale s váhou ![]()
Tak já nekojím a nekojila jsem,ale od porodu žeru příšerně a vydrželo mi to až doted
V těhotenství jsem nejedla tolik sladkýho jako teď.Ale dávala jsem si novoroční předsevzetí,že do jara zhubnu na předporodní váhu,no už jsem to odsunula na příští týden
Ale začnu a budu na sebe tvrdá jinak to neschodím nikdy
Ale aspoň tolik nenabírám protože se aspoň nutím chodit na svižný procházky s kočárem a teď to je fakt makačka,tak aspoň něco ![]()
Ja taky. Vyluxovala jsem v podstate sama i vsechno cukrovi
zaludek mam roztazenej a porad do ty pusy musim neco cpat
![]()
No to jste mě neuklidnily
Otěhotněla jsem na 50 kilech,27 jsem přibrala,už jsem byla na 58 a níž už to nešlo,obávám se že to pěkně naskakuje,na váhu už radši nelezu ![]()
j.pampeliska píše:
Ja taky. Vyluxovala jsem v podstate sama i vsechno cukrovizaludek mam roztazenej a porad do ty pusy musim neco cpat
![]()
Jo tak to zrovna včera mi manžel vyčetl,že jsem spráskala poslední banánky,a nenechala mu ani jeden
![]()
Taky žeru,u mě je to tak,že v den,kdy jdu cvičit,tak se ovládám,aby mě nebolelo břicho,ale dnes už jsem toho ztláskala ![]()
jinak zuzu.kov-moc hezký metřík ![]()
u mě už to kojením nebude, co to svést na jarní únavu
ale „strašně žeru“ je ted bohužel o mě ![]()
Já mám to štěstí/ neštěstí, že v té žravosti jsem ještě vybíravá. To zanmená, pokud se dané potraviny nacházejí doma, tak je sežeru. Pokud nejsou - více méně se jiných nedotknu. Miluju sladké, zejména čokolády. Neštěstí, udělám si kafe, sednu k počíatči, a sjedu celou tabuli! Ovšem když není … že je nahoře krabice cukroví, toho se ani nedotknu … ![]()
A s tou zimou soouhlasím. Akorát v létě mám teda neskutečně žravou na ovoce a zeleninu. Nic jiného nemusím, ale jahody, okurky, broskve, rajčata, toho jsou kila a kila …
Ahojky, tak jsem na tom podobně, strašně žerua žeru
Když jsem otěhotněla měla jsem 56kg, no a v tehu jsem přibrala 20kg
Každý říkal " Po porodu to shodíš, neboj" no a ono nic
Jinak nekojím ale ta žravá byla jako když jsem otěhotněla… No cvičení to jistí, dala jsem si předsevzetí tak uvidíme ![]()
Emilko já taky v létě přežívám na ovoci a zelenině,občas nějakej bifťour z grilu,ale to z nás alespoň odejde ![]()
Tyjo jsem si furt říkala že je to stopro tím kojením a ono asi prdlajs ![]()
Ahoj,nevím jak jste na tom vy,ale poslední dobou strašně moc jím,jsem třeba půl hodiny po obědě(po obrovském obědě)a už šmejdím co bych kde zhltla.Byla jsem vždycky žrout,ale co kojím tak si připadám tak vysátá,že mám věčně hlad a žeru a žeru
Myslíte že to má spojitost s kojením,nebo už mi to zůstane?Než jsem otěhotněla byla jsem dost silná kuřačka,už se k tomu nehodlám vracet,tak si tím jídlem možná nahrazuju to retko,i když normálně mi nechybí,možná podvědomě