Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nnella píše:
Tak já dřív ten půst držela taky,ale teď se tomu nějak bráním,jednou jsem zkoušela půldne nejíst a už jsem měla tmu před očima![]()
A na cvičení já jsem lenoch,to se radši budu tejrat dietou a chodit svižný procházky.Jooo a jak se někdo ptal na krémy proti celulitidě,tak u mě to bylo drahý zapatlání stehen bez účinku
noooo tak celulitida tam je taky ale bylo to na strie, jinak taky to u mě bylo drahý mazáníčko a výsledek žádnej ![]()
weendulka píše:nnella píše:noooo tak celulitida tam je taky ale bylo to na strie, jinak taky to u mě bylo drahý mazáníčko a výsledek žádnej
Tak já dřív ten půst držela taky,ale teď se tomu nějak bráním,jednou jsem zkoušela půldne nejíst a už jsem měla tmu před očima![]()
A na cvičení já jsem lenoch,to se radši budu tejrat dietou a chodit svižný procházky.Jooo a jak se někdo ptal na krémy proti celulitidě,tak u mě to bylo drahý zapatlání stehen bez účinku
tak já tě uklidnim že ušetříš peníze,proto že já nakoupila nejdražší výrobky a žádná změna ![]()
Mazala sem celé těhu a mám jen na zadku,ale jak světlaj tak mizí
Jéé já blbě četla,hmmm tak to bude stejný ty max.vyblednou
Ale já je naštěstí nemám mazala jsem pupek nějak obyčejným pl.krémem z Hypernovy,jogurt s kokosem myslím,krásně voněl a nemám ani prasklinku a kamarádka se mazala drahýma krémama a břicho má popraskaný hnusně
prostě drahý zapatlání naprd ![]()
Kamča.dalmatinka píše:weendulka píše:tak já tě uklidnim že ušetříš peníze,proto že já nakoupila nejdražší výrobky a žádná změnannella píše:noooo tak celulitida tam je taky ale bylo to na strie, jinak taky to u mě bylo drahý mazáníčko a výsledek žádnej
v těhu jsem za to utratila nehorázný peníze
Ale skusit se má vše, ne? Tak asi vyzkouším radu tchýně, je po dvou dětech a celulitidu nemá, střídat na stehna ledovou a teplou sprchu… Tak uvidíme
Kamča.dalmatinka píše:v těhu jsem za to utratila nehorázný penízeweendulka píše:tak já tě uklidnim že ušetříš peníze,proto že já nakoupila nejdražší výrobky a žádná změnannella píše:noooo tak celulitida tam je taky ale bylo to na strie, jinak taky to u mě bylo drahý mazáníčko a výsledek žádnej
nnella píše:
Jéé já blbě četla,hmmm tak to bude stejný ty max.vyblednouAle já je naštěstí nemám mazala jsem pupek nějak obyčejným pl.krémem z Hypernovy,jogurt s kokosem myslím,krásně voněl a nemám ani prasklinku a kamarádka se mazala drahýma krémama a břicho má popraskaný hnusně
prostě drahý zapatlání naprd
tak to máš pravdu........
tak ja zeriem tiez… za dva dni som shltla krabicu keksov a jasne, ze ine jedlo popritom
a najviac ficim na sladkom..
cvicit akosi nevladzem, a tak sa na to vzdy chystam..
a ked sa nenajem, tak mi je zima a nevladzem nic.. a to som kedysi sportovala a pomenej jedla
kde su tie casy
Kamco, ty si taka stihlotinka, ze ti par kil navyse neuskodi.. inak, pri Matuskovi som natierala brucho a prsia.. o dusu a popraskala som na bokoch a prsiach.. teraz som sa natierala len sem tam a to indulonou a nove strie pribudli len dve mini pri pupku a este 3 na litku
onode asi skor len o dedicnost a krem len reklama ![]()
Jo to střídání vody jsem už slyšela,aj jsem to zkoušela,ale asi jsem nějaká cíťa protože jsem to zas vzdala
nevydržela jsem se polejvat ledovou vodou ![]()
weendulka píše:
Ahoj holky vím, že se to netýká diskuze a doufám, že mi některá poradíte. Čím jste se mazali proti striím?
Tak já Tě asi nepotěším, nemazala jsem se ničim, a nepoznáš na mně že mám dvě děti ![]()
Kremem to asi nebude ![]()
Příspěvek upraven 08.01.11 v 00:14
Nečetla jsem diskusi, ale při přečtení názvu mně napadlo: „Tak to jsme 2“
![]()
Lena F. píše:weendulka píše:Tak já Tě asi nepotěším, nemazala jsem se něčim, a nepoznáš na mně že mám dvě děti
Ahoj holky vím, že se to netýká diskuze a doufám, že mi některá poradíte. Čím jste se mazali proti striím?
Kremem to asi nebude
Souhlasím..hodně tady asi hrají geny.Také jsem žádný krém nepoužívala a nevím co jsou strie ani celulitida.A to mám pár kilčo navíc,kamarádka „Twiggy“ s celul.bojuje neustále a nepomáhá nic,jen zuří
.Ale jinak..začínám každý den ledovou sprchou už několik let,jestli to má ale vliv nevím
,pro mě je to už droga.
A o vánocích jsem se také kráásně rozežrala a zatím se nezastavila..
Od pondělí snad konečně přibrzdím,ale bude to hooodně těžké
![]()
vitecek píše:Lena F. píše:Souhlasím..hodně tady asi hrají geny.Také jsem žádný krém nepoužívala a nevím co jsou strie ani celulitida.A to mám pár kilčo navíc,kamarádka „Twiggy“ s celul.bojuje neustále a nepomáhá nic,jen zuříweendulka píše:Tak já Tě asi nepotěším, nemazala jsem se ničim, a nepoznáš na mně že mám dvě děti
Kremem to asi nebude.Ale jinak..začínám každý den ledovou sprchou už několik let,jestli to má ale vliv nevím
,pro mě je to už droga.
A o vánocích jsem se také kráásně rozežrala a zatím se nezastavila..Od pondělí snad konečně přibrzdím,ale bude to hooodně těžké
![]()
Držim palec ![]()
Ahoj, taky kojim a taky strasne zeru,holt, nejak se musime doplnovat ![]()
ahoj, tak já mám taky neustále hlad. ale v těhu jsem se díky cukrovce naučila jíst po menších dávkách a častěji. hodně to pomáhá. teď jsem to teda porušovala, ale zase najedu na pravidelnější jídelníček. nejdřív jsem musela dohnat deficit na sladké. já jsem třeba od porodu nabrala 3kg, takže mám při 170cm 59kg (před těhu jsem měla 53kg). ale dobré je, že se vejdu do veškerého oblečení kromě halenek (ty mi nejsou přes prsa
). já ty kila mám teda v prsou a trochu na břichu a stehnech. začala jsem chodit na Pilates, tak počítám, že břicho bude do 2 měsíců OK. aspoň takhle to bylo u prvního dítka.
kamčo a můj včerejší jídelníček - k snídani miska jogurtu s musli, svačina tatranka, oběd těstoviny s kuřecím masem houbovou omáčkou, svačina 3 housky s máslem a marmeládou, večeře rohlík s máslem a druhá večeře polévka s rohlíkem. sem tam proložím čokoládouvou figurkou z kolekce, protože klárka čokoládu nemůže, tak ji zachraňuju
pravda, že nejsem zvyklá u TV jíst chipsy a spol. tohle dělá hodně…
Tak holky asi je to opravdu o genech. Babička než otěhotněla, tak byla štíhlounká no a po dvou dětech už to co nabrala se jí nepodařilo shodit takže to mám asi po ní
Taky mi radila ať se patlu sádlem
ale na to jsem nenašla odvahu a ani nenajdu, radši se budu mučit ve sprše ledovou sprchou ![]()
Jo a největší moje blbost,jím nepravidelně takže vůbec nevím kolik toho do sebe natlačím,ale podle pupku toho je dost