Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Takle to mám s jídlem jakmie jsou v zimě mrazy, jinak se tolik necpu, jakmile není taková zima je to s chutěma lepší
já to mám naopak celé zimní období mám žravou a jak začne jaro-podzim tak mi stačí jen ovoce a pak melouny, ale v zimě je to hnus
furt hlad
Tak s tim mam taky problem…:-( cpu se jak blázen, pri kojení sem zhubla skoro vsechno na puvodni váhu, ale ted behem 3 mesícu sem nabrala 10 kilo…taky sem prestala kourit, takze misto cigaret se cpu sladkym a mam neovladatelny chute:-(
@Anonymní píše:
Takle to mám s jídlem jakmie jsou v zimě mrazy, jinak se tolik necpu, jakmile není taková zima je to s chutěma lepší
no…taky ti možná chybí endorfiny…hormony štěstí…ty vylučuje mozek při fyzické zátěži (aerobní činnost)nebo při dlabání čokolády/sladkostí a jídla vůbec…nebo taky ze SLUNÍČKA, kterého je fakt v zimě málo…nemůžeš vyrazit na týden na hory??? Spálit pár kalorií na svahu, opalovat se na sluníčku atd…nebo třeba zajít aspoň 1 x týdně na pár minut na solárko…(jasně, není to zdravé, ale to přežírání taky není…) ![]()