Strašně žeru :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.1.11 21:35

Tak já to už mám od září.Už mám 3-4kg navrh a vše jen v břiše.Dokonce i rodina si myslela že zapírám těhotenství :mrgreen: .Sousedi se ptaj kdy se malé narodí.Je mi až trapně :-(
Jim snad nonstop.nejhorší je že jim samé nesmysli,peru do sebe co najdu,piju anergetické nápoje proto že sem furt unavená :-? .Ach jo já nedokážu se v ničem omezovat.Vždycky sem byla chrt,ale už asi i ten věk je znát :lol: :nevim: .Do práce nechodim,doma zatim nic extra nedělám,tak doufám že při stěhování zhubnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.1.11 21:38

Haha,mě teď moje žravost vytrestala,tchýně nám dala nějakou rybu v rosolu,tak jsem si kousek dala,a byl to pěknej fujtajbl :poblion: musela jsem to zajíst jabkem,a tím končím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
7.1.11 21:40

Kamčo stím stěhováním nevím nevím :lol: :lol: taky jsme se před víc jak půl rokem stěhovaly,ale efekt to nemělo žádnej :lol: :lol: byla jsem ztoho akorát na nervy a žravost byla horší :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
7.1.11 21:41
rozmary píše:
Ahoj,nevím jak jste na tom vy,ale poslední dobou strašně moc jím,jsem třeba půl hodiny po obědě(po obrovském obědě)a už šmejdím co bych kde zhltla.Byla jsem vždycky žrout,ale co kojím tak si připadám tak vysátá,že mám věčně hlad a žeru a žeru :roll: Myslíte že to má spojitost s kojením,nebo už mi to zůstane?Než jsem otěhotněla byla jsem dost silná kuřačka,už se k tomu nehodlám vracet,tak si tím jídlem možná nahrazuju to retko,i když normálně mi nechybí,možná podvědomě :nevim:

Když mně chytne žravá, naordinují si půst. Zrovna dnes rano jsem si řikala že už jsem pěkně rozmlsaná. Co mám chtit po vánocich? A tak zitra jen vodu, at' si tělo odpočiné

• Citovat
  • Upravit
14721
7.1.11 21:42

Rozmary, jak máš staré dítě? Já hrozně žrala hned po porodu, fakt i v noci, to jsem měla u postele perníček a zapíjela to kefírem :mrgreen: Časem to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.11 21:46

malé jsou tři měsíce,po porodu jsem neměla moc čas se najíst a taky jsem skoro nejedla kvůli prdíkům,malá trpěla skoro po všem :roll: Jenže teď se nám to srovnalo,malá se hodila do klidu a já ten půst nějak doháním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
7.1.11 21:50

hOLKY SKOCTE MNE NA DISKUSI FINANCE A ZASE FINANCE POTRENUJI PORADIT:)

• Citovat
  • Upravit
48576
7.1.11 21:57

Počkej nestraš.Já doufám že pak budu uklízet,budu běhat po pozemku,sázet trávu a tak :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 21:59
marra píše:
hOLKY SKOCTE MNE NA DISKUSI FINANCE A ZASE FINANCE POTRENUJI PORADIT:)

Já bych ti poradila,ale nevim jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.11 21:59

To budeš,jestli tě ještě unesou nohy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
7.1.11 22:00
Lena F. píše:
rozmary píše:
Ahoj,nevím jak jste na tom vy,ale poslední dobou strašně moc jím,jsem třeba půl hodiny po obědě(po obrovském obědě)a už šmejdím co bych kde zhltla.Byla jsem vždycky žrout,ale co kojím tak si připadám tak vysátá,že mám věčně hlad a žeru a žeru :roll: Myslíte že to má spojitost s kojením,nebo už mi to zůstane?Než jsem otěhotněla byla jsem dost silná kuřačka,už se k tomu nehodlám vracet,tak si tím jídlem možná nahrazuju to retko,i když normálně mi nechybí,možná podvědomě :nevim:
Když mně chytne žravá, naordinují si půst. Zrovna dnes rano jsem si řikala že už jsem pěkně rozmlsaná. Co mám chtit po vánocich? A tak zitra jen vodu, at' si tělo odpočiné

tak to já bych umřela. :lol: To jako vydržíš jen pít vodu?Já bych už v poledne omdlela a večer už bych upadla do komatu :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 22:01
rozmary píše:
To budeš,jestli tě ještě unesou nohy :mrgreen:
:lol: jestli je to na mě,tak už ted mám pocit že mi vepřovatí i kolena.Dneska sem si koupila vepřové koleno a fakt skoro totožné :lol: .Obávám se že za pul roku už budu vypadat jak hruška.Jedinej muj pohyb je procházka,bobování a sex a vše dělám skoro každej den a výsledky žádné :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.1.11 22:02

Ahoj holky vím, že se to netýká diskuze a doufám, že mi některá poradíte. Čím jste se mazali proti striím? Patlala jsem se v těhu a patlám se teď no a není to o moc lepší, mám pocit, že je to ještě horší v těhu :pocitac: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 22:07

holky a co tak za celej den sníte?Já třeba dneska
Malého odvedu do školky snim 2 vejce a rohlík.Jdu spát ve 12 než pro něj jdu tak snim polévku.Když jdeme domu snim jeho svačinu.Doma oběd knedlík,maso,špenát.Svačina mandarinky,bramburky,čokoláda,dortíček,jogurt.Večer ryba a brambor.Když tady sedim tak zeleninovej salát se sýrem,bonbony a ted ještě cpu sulc s té vepřové nohy :nevim:
Každej den si říkám že žrát nebudu a nebudu a přijde mi že vubec ani nejim,ale když to pak za den vidim tak je to strašný :-? .

Co jíte?
Já vážim 52kg,ale i po porodu sem 48-49(jsem malá a nejsem vychrtlá při normální váze těch 48) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.11 22:09

No já nevím,ale co jsem četla nepomáhá nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová