Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zmena mlicka z 1 na 2 u nas zadny problem nezpusobila. Jen trosku nechapu nakup mlicka 1, to miminko tolik nezasyti, pokud uz je zvykle na 2.
To v žádném obchodě nebyla dvojka? já teda nikdy nekupuju na poslední chvíli, tohle bych neudělala… ale zas myslím, že to nějak moc neublíží ![]()
@rebeccca píše:
To v žádném obchodě nebyla dvojka? já teda nikdy nekupuju na poslední chvíli, tohle bych neudělala… ale zas myslím, že to nějak moc neublíží
pije spešl co je jen v lékarnách a kojím, má to jen na dokrm..taky nekupuji na posl. chvili on toho hlavně ani moc takhle nevypije ale zapoměla jsem ho u rodiču
25km daleko..zasoby nemám protože ještě přesně nevím ktere mu sedne..zatím nutrilon, normální beba katastrofa takže to byla první krabice co jsem měla, ted jsem musela koupit 2hou ale 1ku..2ka je ale min kalorická než 1ka, protože se počítá s přikrmy takže to že mu nestači je asi blbost, ne??
spíš jsem myslela na koliky nebo tak
@Teruna000 píše:
Malej se po přechodu na 2 začal v noci opět budit![]()
jsou min kalorické, bo se počítá s přikrmy to je možné no
![]()
@MIŠANA1 tak on už má mlíko jenom ráno a večer, a teda v noci…máme Nutrilon AC a i doktorka se hroooozně divila.
Ja bych rekla, ze se mu nic nestane- jo max to ze bude hladovejsi. Jediny rozdil v tech stupnich je pomer vitaminu atd…na koliky uz je preci jenom vetsi ![]()
Osobně v tom problém nevidím…taky se mi párkrát stalo, že nebylo naše číslo mlíka a malá v pohodě.
Naopak mi přijde, že čím je starší, tím nižší čísla mlíčka by nejraději pila…takže i když jí budou skoro 3 roky, běžně střídám mlíčko po 24.měsíci s mlíčkem pro 1 roční děti…jí to prostě chutná a jsem ráda, že mi to mlíčko pije, tak čísla neřeším. Bolení z toho nemá, tráví taky v pohodě…jen je pravda ta kalorická hodnota…jakmile pije malá sytější mlíčko pro menší děti, nechce se jí moc do svačinek atd., ale zase oběd zbaští na posezení…takže se nestresuju. ![]()
Um vyssich cisel byvaji mene kaloricke, ale vice sytive. Pro rocni nezravku mi bylo mudrou doporuceno stale um 1, protoze pak i neco dalsiho jedla, um 3 povazovala za puldenni jidlo
![]()
@LucieSy Naopak! Dle mé kamarádky Dr. se stejne starým mimcem je naopak 1 výrazne kalorictejsi, nez vsechny ostatni. Mam maleho nejedlika, takze jsem na jeji radu misto 3, kterou by ted mel mit, zacala davat zas 1 a konecne pribira. (Samozrejme mu v jeho veku davam i normalni jidlo, ale ze vseho jen uzobne. To na vysvetleni…)
Jinak prechod na pokracovaci mleka mu zadne problemy nedelal.
@svycarka píše:
Ja bych rekla, ze se mu nic nestane- jo max to ze bude hladovejsi. Jediny rozdil v tech stupnich je pomer vitaminu atd…na koliky uz je preci jenom vetsi
@svycarka píše:
Ja bych rekla, ze se mu nic nestane- jo max to ze bude hladovejsi. Jediny rozdil v tech stupnich je pomer vitaminu atd…na koliky uz je preci jenom vetsi
no on na prdy trpí někdy do dneška právě, ne tak už tak často ale jo..spíš že celý den knučí
asi ho to spíš roštiluje bobinka mojeho ![]()
My jsme při přechodu nikdy nezpozorovali problém. Ani při přechodu na jiné mléko, zkoušeli jsme snad všechny značky, které byly zrovna v akci. Ach ty finance. Pak jsem třeba sesypala zbytek Beby se Sunarem a dala jí to. Nikdy žádná reakce. Přechod na kravské bez problémů. Jen když jsem jí do lahve dala kozí, tak to po chvíli začala prskat a nechutnalo jí to (ale to jí byly už skoro 2 roky) Ale moje dítě prostě miluje mléko, jakékoliv…
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jakou máte zkušenost, jestli dělá prckum ze začatku problém z přechodu mlík z jedničky na 2ku? Včera tu nebyla dvojka, kterou už dávám a musela jsem koupit 1ku, do dneška tak ted uvažuji jestli mu tím nedělám binec v břichu..v noci hrozně spal, tak nevim jestli náhoda???jako nebylo to poprve spí mi hrozně často, ale že to bylo zrovna včera no