Dělá ze mě pitomce

Anonymní
22.9.14 20:16

Dělá ze mě pitomce

Ani nechci radu, snad se jen vykecat, nebo už toho mého chlapa fakt asi umlátím. Dnes jsem zjistila, že mě opět podvádí. Chtěla jsem ho překvapit v práci a udělat mu přepadovku, on si mě nevšimnul a vesele si smskoval s přiblblým úsměvem na tváři z „tajného“ mobilu, o kterém já neměla vědět. Nevěry jsou mi jasné, protože to dělal a dělá opakovaně, ale zůstávám s ním kvůli dětem, bydlení, prostě kvůli sociálnímu zázemí. Už k němu ani nic moc necítím, takže mi nevěra nevadí. Ale co mě šíleně štve je to, že neumí narovinu říct „jo, zlato, máš pravdu, mám někoho jiného. Pobavím se s ní, užiju si a pak se vrátím zase k tobě domů“. Být to takhle, tak budu fakt ráda.
Ale co on debl začne dělat? Nesmyslně mi mele něco o tom, že jeho telefon je rozbitý 8o (doteď o něm nepadlo slovo), pak mi vykládal, že jen vyměňoval baterku, pak něco o tom, že si jen přepisoval kontakty :zed: :zed: :zed:. Řekla jsem mu, že nesnáším, když ze mě dělá blbe, a že se mnou může jednat narovinu. A on vymýšlel další žvásty. Já se sebrala a naštvaná odjela. On teď přijel domů, tváří se děsně dotčeně, že mu nevěřím, nastavil si nějaký nesmysl v mobilu, abych mu věřila, že mu fakt zlobí (jen si přehodil kontakty :zed:, zase takové pako nejsem), a začal mi ukazovat, jak je mobil najednou problémový. Mám toho plný zuby.
Prošla jsem si s ním nejednou peklem, skousávala věci, které by jiná nevydržela a on místo aby mi narovinu řekl o co jde, tak ze mě zase dělá pitomce. Jako paradoxně mi fakt vůbec nevadí to, že mě podvádí (sama jsem mu kdysi řekla, ať si najde milenku, protože mi sex s ním nic moc neříká. Ale chtěla jsem, aby mi to řekl). On si místo toho hraje na svatouška (to nikdy nebyl) a vymýšlí si blbosti, jen aby mě přesvědčil o tom, že jsem bl*á. Bože to toho chci tolik? Jen trošku úcty. Nepotřebuji, aby mě šetřil. Pokud bude spokojený s milenkou, budu mu to přát. Ale musí kvůli tomu dělat takové divadlo??? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
22.9.14 20:20

Tak si najdi taky milence ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
22.9.14 20:22
8o :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.9.14 20:22

Asi kdyby ti rekl pravdu tak by ty milenky ztratili to kouzlo zakazaneho ovoce a nebylo by to takove vzruso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.9.14 20:23

Co je uctiveho na tom, rict manzelce, ze mam milenku? Naopak by to zadna ucta nebyla…pokud to vis, ze milenky ma, dokonce ho k nim sama nabadas tak proc sceny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
22.9.14 20:24

Tak tohle bych nedala v žádné variantě-ani v této, kdy z tebe dělá pitomce a ani kdyby se přiznal. Šla bych od něj.

• Citovat
  • Upravit
1110
22.9.14 20:24

Jestli ti nevadí milenka a tady ty věci, tak už bych si asi nevšímala ani toho, jestli se to snaží skrývat nebo ne :nevim:…ale asi vím jak to myslíš, pro mě je taky důležitá to jak se mnou ten člověk jedná, jestli se na něho můžu spolehnout psychicky, jestli ze mě nedělá vola a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.9.14 20:25

Když jsi s ním jen kvůli dětem a zázemí, tak proč tě to žere? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.9.14 20:25

Když zůstáváš s chlapem, který tě opakovaně podvádí kvůli sociálnímu zázemí, když bys byla ráda, kdyby ti řekl hele zlato, teď si souložím jinde, až si užije, dolezu za tebou, když někomu dovolíš, dělat z tebe onuci a ještě v tom dobrovolně žiješ pod vzletnými hesly jako kvůli dětem, absolutně nechápu, že tě vytočí, že se snaží lhát. Naopak on se ještě snaží tě zraňovat co nejmíň, tak ještě mlží a vykrucuje se. Za pár let, až mu budeš úplně u řiti, tak to už mlžit nebude mít potřebu.
Takže buď si hraj na mučednici a nauč se neřešit prkotiny v tom veleprůseru, nebo s ním vytři podlahu a vyraž ho ze svého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.9.14 20:26

Tak nějak nechápu, proč to teda řešíš, když ti to je jedno, že si užívá jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.9.14 20:28

Podle mě Ti prokazuje více úcty, když ty milenky zatajuje.

Myslím si, že nevěrný chlap dělá z manželky většího blbce, když to dělá veřejně a je mu vše jedno.

• Citovat
  • Upravit
3977
22.9.14 20:29

Je takový vztah zapotřebí? Vždyť se oba v něm trápíte. Asi by to chtělo rozseknout. On si myslí, že tě utáhne na vařené nudli, ty k němu nic necítíš. Tady by asi rozchod byl to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 20:30
@terinka4444 píše:
Když zůstáváš s chlapem, který tě opakovaně podvádí kvůli sociálnímu zázemí, když bys byla ráda, kdyby ti řekl hele zlato, teď si souložím jinde, až si užije, dolezu za tebou, když někomu dovolíš, dělat z tebe onuci a ještě v tom dobrovolně žiješ pod vzletnými hesly jako kvůli dětem, absolutně nechápu, že tě vytočí, že se snaží lhát. Naopak on se ještě snaží tě zraňovat co nejmíň, tak ještě mlží a vykrucuje se. Za pár let, až mu budeš úplně u řiti, tak to už mlžit nebude mít potřebu.
Takže buď si hraj na mučednici a nauč se neřešit prkotiny v tom veleprůseru, nebo s ním vytři podlahu a vyraž ho ze svého života.
:palec: jak rikam, delej si co chces ale nechci se nikdy nic dozvedet :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7009
22.9.14 20:31

A ty jsi mu na rovinu řekla, že s ním zůstáváš v podstatě pro peníze? Že k němu vlastně nic necítíš? Myslím, že ze sebe děláte pitomce navzájem, každý v jiné sféře. :nevim: Rozejděte se a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
22.9.14 20:31

Nějak nedokážu pochopit logickou stránku toho že ho za milenkou sama posíláš a pak čmucháš kolem a seš napšouklá že o ní chlap nechce před Tebou mluvit…jako to bys jako byla radči kdyby se ti svěřoval? Popřípadě by ti ještě mohl říct tjak jí protáhl díru a jak to s ní bylo úžasný ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí