Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi kdyby ti rekl pravdu tak by ty milenky ztratili to kouzlo zakazaneho ovoce a nebylo by to takove vzruso…
Co je uctiveho na tom, rict manzelce, ze mam milenku? Naopak by to zadna ucta nebyla…pokud to vis, ze milenky ma, dokonce ho k nim sama nabadas tak proc sceny? ![]()
Tak tohle bych nedala v žádné variantě-ani v této, kdy z tebe dělá pitomce a ani kdyby se přiznal. Šla bych od něj.
Jestli ti nevadí milenka a tady ty věci, tak už bych si asi nevšímala ani toho, jestli se to snaží skrývat nebo ne
…ale asi vím jak to myslíš, pro mě je taky důležitá to jak se mnou ten člověk jedná, jestli se na něho můžu spolehnout psychicky, jestli ze mě nedělá vola a tak…
Když jsi s ním jen kvůli dětem a zázemí, tak proč tě to žere? ![]()
Když zůstáváš s chlapem, který tě opakovaně podvádí kvůli sociálnímu zázemí, když bys byla ráda, kdyby ti řekl hele zlato, teď si souložím jinde, až si užije, dolezu za tebou, když někomu dovolíš, dělat z tebe onuci a ještě v tom dobrovolně žiješ pod vzletnými hesly jako kvůli dětem, absolutně nechápu, že tě vytočí, že se snaží lhát. Naopak on se ještě snaží tě zraňovat co nejmíň, tak ještě mlží a vykrucuje se. Za pár let, až mu budeš úplně u řiti, tak to už mlžit nebude mít potřebu.
Takže buď si hraj na mučednici a nauč se neřešit prkotiny v tom veleprůseru, nebo s ním vytři podlahu a vyraž ho ze svého života.
Tak nějak nechápu, proč to teda řešíš, když ti to je jedno, že si užívá jinde. ![]()
Podle mě Ti prokazuje více úcty, když ty milenky zatajuje.
Myslím si, že nevěrný chlap dělá z manželky většího blbce, když to dělá veřejně a je mu vše jedno.
Je takový vztah zapotřebí? Vždyť se oba v něm trápíte. Asi by to chtělo rozseknout. On si myslí, že tě utáhne na vařené nudli, ty k němu nic necítíš. Tady by asi rozchod byl to nejlepší.
@terinka4444 píše:
Když zůstáváš s chlapem, který tě opakovaně podvádí kvůli sociálnímu zázemí, když bys byla ráda, kdyby ti řekl hele zlato, teď si souložím jinde, až si užije, dolezu za tebou, když někomu dovolíš, dělat z tebe onuci a ještě v tom dobrovolně žiješ pod vzletnými hesly jako kvůli dětem, absolutně nechápu, že tě vytočí, že se snaží lhát. Naopak on se ještě snaží tě zraňovat co nejmíň, tak ještě mlží a vykrucuje se. Za pár let, až mu budeš úplně u řiti, tak to už mlžit nebude mít potřebu.
Takže buď si hraj na mučednici a nauč se neřešit prkotiny v tom veleprůseru, nebo s ním vytři podlahu a vyraž ho ze svého života.
A ty jsi mu na rovinu řekla, že s ním zůstáváš v podstatě pro peníze? Že k němu vlastně nic necítíš? Myslím, že ze sebe děláte pitomce navzájem, každý v jiné sféře.
Rozejděte se a budeš mít klid.
Nějak nedokážu pochopit logickou stránku toho že ho za milenkou sama posíláš a pak čmucháš kolem a seš napšouklá že o ní chlap nechce před Tebou mluvit…jako to bys jako byla radči kdyby se ti svěřoval? Popřípadě by ti ještě mohl říct tjak jí protáhl díru a jak to s ní bylo úžasný ne? ![]()
Ani nechci radu, snad se jen vykecat, nebo už toho mého chlapa fakt asi umlátím. Dnes jsem zjistila, že mě opět podvádí. Chtěla jsem ho překvapit v práci a udělat mu přepadovku, on si mě nevšimnul a vesele si smskoval s přiblblým úsměvem na tváři z „tajného“ mobilu, o kterém já neměla vědět. Nevěry jsou mi jasné, protože to dělal a dělá opakovaně, ale zůstávám s ním kvůli dětem, bydlení, prostě kvůli sociálnímu zázemí. Už k němu ani nic moc necítím, takže mi nevěra nevadí. Ale co mě šíleně štve je to, že neumí narovinu říct „jo, zlato, máš pravdu, mám někoho jiného. Pobavím se s ní, užiju si a pak se vrátím zase k tobě domů“. Být to takhle, tak budu fakt ráda.
(doteď o něm nepadlo slovo), pak mi vykládal, že jen vyměňoval baterku, pak něco o tom, že si jen přepisoval kontakty
. Řekla jsem mu, že nesnáším, když ze mě dělá blbe, a že se mnou může jednat narovinu. A on vymýšlel další žvásty. Já se sebrala a naštvaná odjela. On teď přijel domů, tváří se děsně dotčeně, že mu nevěřím, nastavil si nějaký nesmysl v mobilu, abych mu věřila, že mu fakt zlobí (jen si přehodil kontakty
, zase takové pako nejsem), a začal mi ukazovat, jak je mobil najednou problémový. Mám toho plný zuby.

Ale co on debl začne dělat? Nesmyslně mi mele něco o tom, že jeho telefon je rozbitý
Prošla jsem si s ním nejednou peklem, skousávala věci, které by jiná nevydržela a on místo aby mi narovinu řekl o co jde, tak ze mě zase dělá pitomce. Jako paradoxně mi fakt vůbec nevadí to, že mě podvádí (sama jsem mu kdysi řekla, ať si najde milenku, protože mi sex s ním nic moc neříká. Ale chtěla jsem, aby mi to řekl). On si místo toho hraje na svatouška (to nikdy nebyl) a vymýšlí si blbosti, jen aby mě přesvědčil o tom, že jsem bl*á. Bože to toho chci tolik? Jen trošku úcty. Nepotřebuji, aby mě šetřil. Pokud bude spokojený s milenkou, budu mu to přát. Ale musí kvůli tomu dělat takové divadlo???