Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pochopte anonym. Chodí zde dost známých. Minulý týden v pátek jsem měla schůzku a chlap se neozval od té doby, po jaké době mám odpískat potencionální zájem? Děkuji.
vy jste se nedomluvili kdy se uvidíte příště? víc než týden je dost ![]()
Více než týden mi přijde hodně.
A navíc, pokud Tě nezaujal, tak to nech být.
Kdyby chtěl něco více, tak už by Tě určitě kontaktoval.
Já se mu taky neozvala, myslíte, že mu to třeba vrtá v hlavě? Jinak by mě zajímalo, jak to chlapi berou, že se jim ženská po schůzce neozve, nenapíše, prostě ticho po pěšině…
Já jsem asi pořád z té tradiční školy, že chlap by se měl ozvat první.
Na druhou stranu bych neměla problém s tím, pokud by mě opravdu zaujal, se mu ozvat.
Ale myslím, že to chlapům v hlavě nevrtá, to jen nám, ženám
.
Pokud by mě zaujal, tak bych se mu ozvala klidně hned ten den večer s poděkováním, ze příjemně strávený čas.
Pokud tě nezaujal a přes týden se neozval, tak se na to vyprdni )
@Anonymní píše:
Jestli tě nezaujal, nech to plavat.
Pardon za anonym, to jsem byla já ![]()
Taky bych řekla tak po třech dnech. Pokud jste se rovnou nedomluvili jinak.
Kdyby zajem mel, tak by se uz ozval. Anebo by ses ozvala Ty. Nebo byste se domluvili rovnou. Tak to bylo u me ![]()
Cekas az on napise nebo ty si mu psala a on se neozval.
Jinak nechapu proc kdyz te moc nezaujal zakladas diskuzi ale myslim ze zaujal.
Pokud to slo dobre chlap se ozval hned treba jeste kdyz jel domu nebo kdyz usinal stejne jako pritel co snim jsem skoro 6let, ale on je v tomto uzasny.
Jinak na takove ry vymluvy nemel jsem cas neverim.
Jak jste se domluvili?
Také jsem měla schůzku minulý týden a můžu říct, že se chlap ani po týdnu neozval - mám z něj pocit, že to je ten typ chlapa, který potřebuje, aby jej žena dobývala a obdivovala..tak jako mého bratrance.
Dala bych max 3 dny, pak bych hledala dále a nekontaktovala bych jej.
Pochopte anonym. Chodí zde dost známých. Minulý týden v pátek jsem měla schůzku a chlap se neozval od té doby, po jaké době mám odpískat potencionální zájem? Děkuji.