Dělá ze mě pitomce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iny
22.9.14 20:32

Je mi jasný, co zakladatelka myslí… to že, to ví je jedna věc, ale pořád s ním, sdílí domácnost s dětma, takže by měl být alespon fér…

• Citovat
  • Upravit
L92
22.9.14 20:34

Jak si asi chlap musí připadat, když mu ženská řekne, ať jde klidně za milenkou. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6578
22.9.14 20:37
@Iny píše:
Je mi jasný, co zakladatelka myslí… to že, to ví je jedna věc, ale pořád s ním, sdílí domácnost s dětma, takže by měl být alespon fér…

Jako že by ji řekl: Ty Maruš, udělej dneska večeři o trochu dřív, v šest už musím být u Miluny.

Hlavně aby byl fér a nic nezatajoval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16236
22.9.14 20:37

A jaký vzor si odnesou ty děti, kvůli kterým se to údajně dělá, co? Ach jo, tady je všechno špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.9.14 20:38

Hm, nejak nevim, kdo z koho dela vlastne blbce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.9.14 20:39

Bud ráda, že se nepřiznává..Ber to pozitivně, že mu za tu snahu zatajit to stojíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.9.14 20:41

Přesně, ještě si zakladatelky váží a chce zachovat jakési dekorum.Ale nechápu, proč ho zakladatelka nabádá, aby si našel milenku a teď jí to vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iny
22.9.14 20:44
@lovesmile píše:
Jako že by ji řekl: Ty Maruš, udělej dneska večeři o trochu dřív, v šest už musím být u Miluny.Hlavně aby byl fér a nic nezatajoval. :think:

Ne takle doslova, ale když už ho vidí jak jí datluje smsky a zeptá se ho na to proč se prostq nezachová jako chlap a neřekne pravdu? proč se debilně vykrucuje? nemam tim namysli, aby čikal kdy a v kolik za ní jde, ale jde o to, že když už na to zakladatelka přijde, má bejt fér a říct to…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.14 20:50

Ono to není tak jednoduché. Mám ho ráda, ale prostě už ne jako životního partnera. Nevadí mi být s ním, normálně spolu v klidu vycházíme, občas nějaká hádka, ale jinak tak nějak „kamarádský“ vztah.
Asi mě to spíše vytočilo proto, že včera ke mně lezl, vykládal, jak mě strašně miluje, jak už by mě za jinou nevyměnil a dneska toto.
Nechci po něm stoprocentní věrnost, nikdy věrný nebyl a nikdy nebude. Na to se za ta léta dalo zvyknout. Ale chtěla jsem po něm, aby byl upřímný, aby ze mně nedělal blba. Proto mě tak vytočilo, když si vymýšlí ptákoviny místo toho, aby narovinu řekl „jo, je to tak a tak“. On se rozvádět nechce, vyhovuje mu to takhle, je spokojený - navařeno, naklizeno, vypráno, o děti postaráno, sex si obstarává jinde - do nedávna i doma, teď jsem měla nějaké problémy, tak měl pár týdnů smůlu (ať už s mým požehnáním, nebo bez něj). A já se také rozvádět zatím nechci. Děti zatím nic nepociťují, před nimi jsme naprosto v pohodě. A zbytek rodiny a přátel si také myslí, že jsme dokonalý pár.
Vycházíme spolu relativně dobře, jen prostě ne jako manželé. Ale stejně tak, jako já si ho vážím za to, jaký je (i přes chyby), tak chci, aby on respektoval mě a nedělal ze mě trubku. Nebo ať si nechá ty kecy o tom, jak se změnil, a jak už by nikdy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.14 20:53
@Iny píše:
Ne takle doslova, ale když už ho vidí jak jí datluje smsky a zeptá se ho na to proč se prostq nezachová jako chlap a neřekne pravdu? proč se debilně vykrucuje? nemam tim namysli, aby čikal kdy a v kolik za ní jde, ale jde o to, že když už na to zakladatelka přijde, má bejt fér a říct to…

JJ, přesně takhle jsem to myslela. Jen se neumím vyjádřit ani milionem vět :oops: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
22.9.14 20:55

Máš to zapotřebí?

Podle mě je to dlouhodobě neudržitelné - on se někde může zakoukat, ty taky a stejně to půjde do kelu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2655
22.9.14 20:57

Pokud ho máš ráda a stojí Ti za to Váš vztah, pak nejspíš jediným řešením bude tyhle jeho výmluvy ignorovat, dělat, že jsi nic neviděla, neslyšela. Sama jsi psala, že to dělal, dělá a dělat bude a pokud mu chceš vše tolerovat, je zbytečné se rozčilovat a zakládat diskuzi, kde Ti bude jedna část radit, aby ses rozvedla, druhá bude radit, ať si najdeš taky milence a třetí, abys ho nechala v jeho blbnutí. On Ti pravdu neřekne, protože zatloukání je prostě stálé pravidlo 99 % nevěrných lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Ariadne píše:
Máš to zapotřebí?Podle mě je to dlouhodobě neudržitelné - on se někde může zakoukat, ty taky a stejně to půjde do kelu :nevim:

Já vím, že dříve nebo později půjdeme od sebe. Ale teď to prostě nejde. Až se on zakouká, nebo já, tak se to prostě bude muset řešit. Teď nám to zatím oběma „vyhovuje“ tak, jak to je

• Citovat
  • Upravit
1906

Teda 8o myslím, že tady je toho špatně mnohem víc, než to, že ti lže. Nikdy bych chlapovi neřekla, aby šel za milenkama, to mi přijde jako konec vztahu. Jestli s ním chceš zůstat, což já bych tedy nechtěla, tak bych pořád trvala na „věrnosti“ a pokud bych se nechtěla trápit, tak bych nepátrala. To, že ti zapírá, je vlastně jeho projev úcty k tobě, při těch všech záletech, co se nezdráhá dělat. Jestli nechceš ničit rodinu, kvůli jeho nevěrám, tak dělej že nejsou. Ale za mě… já bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karafice
22.9.14 20:59

Kdyby jsi měla milence, myslím si, že by k tomu přistupoval jinak.
Zkus mu taky říct, že máš něco s mobilem a piš si s chlapy. Uvidíš, jak se bude tvářit, až zjistí, že ta, která mu pere, vaří, uklízí, - že o ní má taky někdo cizí zájem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky