Dělají naschvály

7
11.6.23 22:49

Dělají naschvály

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor, moje rodina, nic jsem jim neudělala, radši se od nich držím i dal, protože dělají samý problémy, jedinny kdo mě zajímá je můj ještě malej bracha, proto od svoji rodiny neumím dat na 100% ruce pryč, ale oni na mě hrozně tlačí, vyhrožují, nedávno jsem měla na své kočce blechy, moje rodina řekla ať ji vyhodim a babička ať ji postříkam SAVEM!! Odstěhovala jsem se od nich protoze je to fakt neúnosný a vyhrožují, vydírají, ale mám svázáný ruce, nechci aby něco bylo s bráchou. Zrušili mi pobyt na baráku, nechtějí abych se vrátila, jenom protoze si me máma udělala s blbcem. Pak dělají ještě problémy u přítele v rodině, proste nechtějí abych byla šťastná, teď už se bojím ze nebudu mít ani partnera, kvůli nim, pak ani nebudu mít kde bydlet, a prakticky me vydědili, jako myslete si co chcete, ale jsem podobná chováním i vzhledem svému tatovi, on není špatnej, ale rodina ho nesnáší, a úplně zahodili me, jsem jim dobra akorát když něco potebujou, ale jakmile se něco stane, hned to jde na me. Já fakt nevím co dělám spatne fakt se snažím, potebuju se s toho taky trochu vypsat. :( :( už je nedávám :( :( Ale mám strach o brachu 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
11.6.23 22:52
@Annie213 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor, moje rodina, nic jsem jim neudělala, radši se od nich držím i dal, protože dělají samý problémy, jedinny kdo mě zajímá je můj ještě malej bracha, proto od svoji rodiny neumím dat na 100% ruce pryč, ale oni na mě hrozně tlačí, vyhrožují, nedávno jsem měla na své kočce blechy, moje rodina řekla ať ji vyhodim a babička ať ji postříkam SAVEM!! Odstěhovala jsem se od nich protoze je to fakt neúnosný a vyhrožují, vydírají, ale mám svázáný ruce, nechci aby něco bylo s bráchou. Zrušili mi pobyt na baráku, nechtějí abych se vrátila, jenom protoze si me máma udělala s blbcem. Pak dělají ještě problémy u přítele v rodině, proste nechtějí abych byla šťastná, teď už se bojím ze nebudu mít ani partnera, kvůli nim, pak ani nebudu mít kde bydlet, a prakticky me vydědili, jako myslete si co chcete, ale jsem podobná chováním i vzhledem svému tatovi, on není špatnej, ale rodina ho nesnáší, a úplně zahodili me, jsem jim dobra akorát když něco potebujou, ale jakmile se něco stane, hned to jde na me. Já fakt nevím co dělám spatne fakt se snažím, potebuju se s toho taky trochu vypsat. :( :( už je nedávám :( :( Ale mám strach o brachu 😩

To jsou dneska příběhy.
Cituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
11.6.23 22:54
@Annie213 píše:

Jak delaji problemy u pritele v rodine??
Proc mas strach o brachu?

• Citovat
  • Upravit
7
11.6.23 23:01

@Stará známá bracha je malej, a chovají se k němu podobně jako ke mě…
Jsou schopny jít do fabriky mého tchána, kde děla spousta členů přítelovo rodiny, a kdyby jste slyšely s čím kolikrát přišel přítel domu, že tam byla třeba babička, jednou ho i malém vyhodili, protože jezdí pro materiál dodávkou do Německa, a já měla jet jedno odpoledne s nim, což samozřejmě nemůžu, a oni šli se na to zeptat do ty fabriky, a přítel nakonec nejel sám ale jel s někým abych nemohla jet já. A já pak doma měla oheň na střeše, jenom protože jsem se prokecla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
11.6.23 23:05
@Kelsey píše:
To jsou dneska příběhy.
Cituji.

Hele, není to dcera té matky roku..jak se jen jmenovala, taky ta dcera měla bráchu… dlouho jsem od ní nic nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.6.23 23:09

@Proto02 těžko, teď jsem se registrovala, píšu tu poprvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
11.6.23 23:23
@Proto02 píše:
Hele, není to dcera té matky roku..jak se jen jmenovala, taky ta dcera měla bráchu… dlouho jsem od ní nic nečetla.

Myslíš Meh? Ne, ta psala srozumitelně a brácha byl protezovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.6.23 23:54

@Annie213 a co sousedi se psem? koukam, ze mas problemy vsude 🙈 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.6.23 00:11

Vydrž, za chvilu budou prázdniny :palec:

• Citovat
  • Upravit
15144
12.6.23 05:41

Tak bez k tátovi, když je tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
12.6.23 06:29

@Annie213 Aha, takže ty mas zablesenou kocku, ale oni jsou špatní, ze rikaji, ze to mas řešit, pravda savo je blbost, ale necim proti blecham si ji určitě vzit mela.
Dale, ty se sama o sve vuli odstehujes, ale oni jsou špatní, ze ti zrusili trvaly pobyt v miste, kde realne nebydlis a kde ani nemas jiz zadne pravo bydlet a jeste mas kecy, ze kvuli nim nebudes mit kde bydlet.
Ty jim řekneš, ze pojedes s pritelem pro materiál, ale oni jsou špatní, protože se zajimaji o to, zda je to ok a ty jesze nadavas, ze lvuli nim pritele malem vyhodili, nebylo to spis kvuli tobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
12.6.23 06:32

Tvůj přítel dělá v továrně tvého tchána? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.5.24 02:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.5.24 02:04

Koukám, že se na ně tesis, je vidět, že tu píšou samy parchanti 😂 😂 😂 kéžby abych měla prázdniny xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová