Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj
Mám přítele jsme spolu už přes 2 roky. Problém je jeho matka a její přítel, kteří mě totálně nesnáší. Nevim proč nic jsem ji neudělala. Zhoršilo se to v době, kdy jsme s přítelem spolu začali žít společně. Měl dávat přes 6000 tisíc měsíčně na nájem..s tím jsem nesouhlasila i já, protože mi to přijde příšerně moc..to by mohl platit rovnou všechno.. je to i tím, že mám fakt dobrou výplatu tak toho takhle využila. Chtěla jsem s nimi přestat vídat, ale přítel řekl, že se s nimi budu muset vídat..vzniklo už mnoho hádek kvůli jeho matce. No a největší vrchol byl když jeho matka ho začala přemlouvat aby se k nim vrátil, začali si ho kupovat a tak..pak když byl u nich a já tam nebyla tak mu řekli, že ho využívám kvůli penězům, že si ho nevážím, že by mu bylo lepší s nimi, to už mi fakt ruply nervy a přerušila s nimi kontakt na vždy.
Co si o tom myslíte vy?
Jak by jste to brali?
Děkuji za Vaše zpětné vazby
je to celé chaotické
Kde mel davat 6 tisic na najem? U tebe nebo u nich? Kdo toho vyuzil? Vubec jsem to nepochopila ![]()
@PaníBovaryová omlouvám se já jsem z toho taky dost zmatená..u nich měl dávat 6000 tisíc na nájem..a jeho matka využívá toho že má tolik peněz…ale pak to svedla na mě, že ho využívám a jsem s ním jen kvůli penězům a vůbec si ho nevážím
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová omlouvám se já jsem z toho taky dost zmatená..u nich měl dávat 6000 tisíc na nájem..a jeho matka využívá toho že má tolik peněz…ale pak to svedla na mě, že ho využívám a jsem s ním jen kvůli penězům a vůbec si ho nevážím
Jo takhle. Prebrala jsi ji kasicku.
Chce z nej dostat co nejvic penez, at na ne nedosahnes ty.
@Anonymní píše:
Zhoršilo se to v době, kdy jsme s přítelem spolu začali žít společně. Měl dávat přes 6000 tisíc měsíčně na nájem..s tím jsem nesouhlasila i já, protože mi to přijde příšerně moc..to by mohl platit rovnou všechno.. je to i tím, že mám fakt dobrou výplatu tak toho tak využila
Zacali jste zit spolecne u nich?
Asi rodičům ta jeho výplata dělala dobře. Uteklo jim 6000 a asi čekali, že je bude podporovat finančně víc no. Pak jsi přišla ty a slus. Hledají kudy přilákat znovu peníze a jsou přes tebe. Teda to si myslím ![]()
No tak jestli ma dostudovano, chodi do prace, bydli u rodicu a ma navareno,,uklizeno, vyprano, vyzehleno, tak mi tech 6 tisic prijde dost malo ![]()
Vždyť jsi stejná jako oni. Oni vysvětlují jemu, že ty jsi špatná, ty zas, že jsou špatní oni. V čem je rozdíl? Prosím tě, zdržte se zuby nehty spolu, ať do toho blázince navzájem se nesnášejících a nepřejících osob nezatáhnete nějakou nevinnou duši. Vždyť ty se k nim hodíš, jak perdel na hrnec….
@Vesnickaholka píše:
No tak jestli ma dostudovano, chodi do prace, bydli u rodicu a ma navareno,,uklizeno, vyprano, vyzehleno, tak mi tech 6 tisic prijde dost malo
přesně ta, 6000 na nájem zřejmě dvou lidí je hodně málo, a celé je to zmatené a nedává to smysl
@Vesnickaholka píše:
No tak jestli ma dostudovano, chodi do prace, bydli u rodicu a ma navareno,,uklizeno, vyprano, vyzehleno, tak mi tech 6 tisic prijde dost malo
On tam ale nebydli, bydli u ni - u zakl. A ty penize jim ma posilat, protpze ho zakladatelka vyuziva pro prachy.
Aspon to tak chapu. ![]()
@PaníBovaryová píše:
On tam ale nebydli, bydli u ni - u zakl. A ty penize jim ma posilat, protpze ho zakladatelka vyuziva pro prachy.j
Aspon to tak chapu.
já jsem to pochopila úplně jinak, zakladatelka s přítelem začali bydlet u jeho rodičů, a rodiče proto po něm chtěli 6000, a zakladatelce se to zdá hrozně moc, že ji využívají, protože dobře vydělává - čili rodiče chtějí 6000 po nich obou dohromady
@stinga píše:
já jsem to pochopila úplně jinak, zakladatelka s přítelem začali bydlet u jeho rodičů, a rodiče proto po něm chtěli 6000, a zakladatelce se to zdá hrozně moc, že ji využívají, protože dobře vydělává - čili rodiče chtějí 6000 po nich obou dohromady
Ale jk by se s nimi prestala vidat? A matka ho premlouva, at se k nim vrati?…
Nn, on bydli jinde.
@stinga píše:
Taky myslím, že on bydlí jinde. U zakladatelky. A matka ho láká, že má jít bydlet zpátky k nim. Že se bude mít lépe a zaplatí „jenom“ 6000.
Kdežto u zakladatelky někde v nájmu to platí asi taky. Plus nemá servis. Otázka, jestli u matky by ho měl?
@PaníBovaryová píše:
On tam ale nebydli, bydli u ni - u zakl. A ty penize jim ma posilat, protpze ho zakladatelka vyuziva pro prachy.
Aspon to tak chapu.
Tak ja to treba pochopila tak, ze tam bydlel a prispival tech 6 tisic, mozna i za oba dva, pak se odstehoval a mama ho ted lanari zpatky..
Nicmene jak zakladatelka zminuje tu pritelovu fakt dobrou vyplatu, tak bych rekla, ze pritelova mama bude mit v necem i pravdu..
Ahoj
Mám přítele jsme spolu už přes 2 roky. Problém je jeho matka a její přítel, kteří mě totálně nesnáší. Nevim proč nic jsem ji neudělala. Zhoršilo se to v době, kdy jsme s přítelem spolu začali žít společně. Měl dávat přes 6000 tisíc měsíčně na nájem..s tím jsem nesouhlasila i já, protože mi to přijde příšerně moc..to by mohl platit rovnou všechno.. je to i tím, že mám fakt dobrou výplatu tak toho takhle využila. Chtěla jsem s nimi přestat vídat, ale přítel řekl, že se s nimi budu muset vídat..vzniklo už mnoho hádek kvůli jeho matce. No a největší vrchol byl když jeho matka ho začala přemlouvat aby se k nim vrátil, začali si ho kupovat a tak..pak když byl u nich a já tam nebyla tak mu řekli, že ho využívám kvůli penězům, že si ho nevážím, že by mu bylo lepší s nimi, to už mi fakt ruply nervy a přerušila s nimi kontakt na vždy.
Co si o tom myslíte vy?
Jak by jste to brali?
Děkuji za Vaše zpětné vazby